Burtnieks

Vīri,dzirdēju ka 7dien kkādas sacensības ezerā,kur atrast kādu info..?
17.oktobris 2013, 21:36 | links

Baltais,
Udens ir nemainīgi zems jau no septembra sākuma,nekas nav mainijies.Tas pats 2,2-2,3m pašas dzilākajās vietās.A tā pa vidiņu tik 2m vien ir.
17.oktobris 2013, 19:41 | links

jenots13
Vai ūdens līmenis ir kaut cik pacēlies? Pēdējo reizi,kad biju ezerā,dziļākā vietā bij 2,2m.
17.oktobris 2013, 18:31 | links

Sodien atkal pabiju ezera.No 8-14:30 apm.
Cope šodien daudz sliktāka kā vakar.Vējš ar no Burtniekiem šūpināja gana pieklājīgi.Pa visu dienu 6 zemmēra līdakas,intresanti ka visas kā nomērītas,kaut gan nebraucu gar malu.Tad ap 11 dabūju smuku asari 700gr,tik liels nekad nebija vēl gadījies.Kad šūpošanas bija apnikusi maucu uz bazes pusi un smuka cope,gala jutu,ka liela.Velku ara,tikmer uz otra kata ar kāts ripā :) to atstaju turetaja.Pie laivas kadas 2vas reizes gaja leja,tad ieraudziju ap 10kg lidaka,bet velkot sečoka voblera apakšejais āķis ieķērās sečokā un tā vēl paspurinājās un vaļā :( tad sekoja sauciens bļ..d na..uj pa visu ezeru :) Nu neko vilku otru kātu ara a tur 1,8kg lidaks,bet tas mazs mierinājums.Laikam jau pats nedaudz sasteidzu,bet negribejas,lai sapinas kāti kopā.Pieredzei tā teikt noderēs.:)
Bāzē ar veči teica,ka ļoti švaki.Nu nekas tagad izskatas,ka 7d varbūt būs tikai braucams.
17.oktobris 2013, 16:38 | links

Breksis ir jau bedrees velceejot,vislaik kaads uzraujaas
16.oktobris 2013, 17:48 | links

Sodien no 7:30 -15;00 pavelceju.Šodien jau labāk 5 mēra līdakas lielāka 2,6kg.Vēl kādas 4 atlaistas un zemmēra zandarts.Laiks super neliels vilnitis un apmacies.Pirmoreiz dzīve bija tā ka paņem līdaka apstadinu motoru kā parasti un uz otra kāta ar paņem :) Nu nekas 3min laikā divas zivis,kas tikai priecē.
Cope atkal izteikti pa rajoniem,tapēc jau bieži ir tā neēsi īstā vieta,īstā laikā un vari palikt bez zivīm.Tapēc man patīk ka braucam ar čomaku katrs ar savu laivu,pēc stundas sazvanas kas un kā,un tad jau brauc tur kur cope.Čomam vispār šodien gāja ļoti labi :)
Šodien bija arī inspektors ar laivu,kārtībai jābūt :)
16.oktobris 2013, 16:47 | links

stabili vilni vajag, itsevišķi izteikti tas ir seklajos ezeros, kaņierī, babītē, engurē utt.
16.oktobris 2013, 12:30 | links

Vai ir kādam info par to, vai Salacas galā breksis vēl ir atrodams vai aizgājis uz Sirmā bedrēm? Vai tomēr visi jau sēž uz lotēm un vago rudens līdaku.
16.oktobris 2013, 12:19 | links

Vagag, vajag. Mierīgā laikā var labi testēt vizuļus, bet vilnī cope parasti ir labāka, varbūt zivs tā nebaidās, arī mānekļi velcē spēlē interesantāk, pretvilnī praktiski "twitch"
16.oktobris 2013, 11:14 | links

Daudzi veejaa nevar iebraukt ezeraa.Vilni vajag,tas ir viennoziimiigi
16.oktobris 2013, 10:06 | links

advokāt, tev tādi interesanti novērojumi par labu laiku copei "mierīgs, vēja nav" tādā laikā jau tieši parasti copes nav, nevis liekas ka jābūt labai copei :)
15.oktobris 2013, 20:53 | links

Pabiju šodien ezera.Tā kā darbs nojuka šodien,tad 11 iebraucu ezerā.Laiks it kā ideāls.Apmācies un vējš.Bet ap 12 jau bija skaidrs,ka neka pratīga nebūs :) Nu gala rezultāts līdz 15:30 2vas knapmēra līdakas laivā un viss vairs ne copes.Ap 15 jau sāka tā pūst,ka man bija z.b jau kratīties tai laivā.Bāzē satiku vēl vienu vīru tam ar 2vas knapmēra līdakas pa visu dienu,Neņem :(
Nekas rīt revanšs,sudīg tik ka atkal būs paliels vējelis,bet cerība mirst pēdējā :)
15.oktobris 2013, 17:51 | links

Nu ja, ir redzēti labāki laiki. Vakar , tiešām, cope nekāda. No 7.00-14.00 trīs copes, laivā divas zivis- 1,2 uz voblera un beigās, pretvilnī braucot, uz šūpenes izdevās sakacināt 2,8
14.oktobris 2013, 16:11 | links

Gaidīgt jau var,...bet vai nebūs lētāk un cerīgāk aizlaist tepat pāri jūrai...?:))
14.oktobris 2013, 16:05 | links

Sveiciens! Pa ilgiem laikiem vakar atkal biju iebraucis Sirmajā. Laiciņš kopumā foršs Rīts superīgs, mierīgs, vēja nav, neliela migliņa. Pēc visa spriežot copei jābūt. Taču te tev nu bija - izbraukāju un izmētāju perspektīvākās vietiņas - pakaļ nāk, kūleņus met, bet neņem ne sitams.

Pēcāk pazuda arī tā pati dzīvība - šķiet, ka mētātu akā.

Dziļumā arī neviena uzsitiena. Kur visas zivis palikušas?

Braucot ārā tikai retajam kāda līdaka laivā. I to mēriņi.

Bāzes saimnieks gan lielīgi turpat ārā uz pannas čurkstināja savu sestdienā izmānīto divnieci.

Šogad jau otrā reize, kad jākonstatē, ka cope bija vakar un rīt un uz tā, kas nav līdzi, vai arī tur, kur tu neesi.

Manuprāt reti kad piedzīvotais zemais ūdens līmenis čakarē prātu. Kāds 80 gadīgs Burtnieka veterāns pat esot teicis, ka tik zemu neatminoties.

Jāgaida lieti un jācer, ka šprotes kļūs aktīvākas.
14.oktobris 2013, 16:00 | links

mja,par pavadaam buus veel man jaapiedomaa
13.oktobris 2013, 20:04 | links

Ruu, man pavadas uz 50 cm, bet tas nau titana, nau drate kaa es saucu! Man rapala pavadas visas ar normalam skabem un griezuliem:)D
par to izmeru uzmetu, ka nesanak ta ka caur lidakas vakiem iziet voblerits vai vobleris:)DD
13.oktobris 2013, 20:00 | links

runaajot par pavadaam,tu tak titaanu neliec?
13.oktobris 2013, 19:55 | links

Ruu, viss vel prieksa gan edis viso ko dosi:)D Galvenai uz so laiku iegadajies pavadas, tadas pagarakas:)DD
13.oktobris 2013, 19:54 | links

Divas dienas atkal pa Burtnieku,kaut kaads dejavuu no pagaajushaas reizes:)Un kad es beidzot tikshu uz copi,kad liidakas nevis ar meeles galinju njem,bet normaali ierij:)
13.oktobris 2013, 19:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager