Burtnieks

Nu tad, cik es noprotu, sāk rullēt MORAS urbji...:(
5.decembris 2012, 21:45 | links

Pitbulam - Rādās, ka dievu pielūgšana ir vienīgais ko vari darīt. Tomēr drīzāk izskatās, ka laivošanas vietā varēsi ņemt bori un atklāt sezonu. Rādās, ka uz nedēļas nogali sals tik pieņemsies spēkā.
4.decembris 2012, 10:14 | links

Atliek tikai pielūgt atkušņa dievu!
3.decembris 2012, 21:19 | links

Advokāts...šodien jau viens Rubenē sēdēja uz ledus.
3.decembris 2012, 19:38 | links

Vispār par to bori varētu būt taisnība. Bricis saka, ka šonedēļ naktī un Ziemeļvidzemē arī pa dienu pieturēsies mīnusiņš. Naktis tur kā allaž ap -5 grādiem vismaz pagaidām.

Svētdien braucu atpakaļ no Vecates, Rubenes ūdenskrātuvei bija vāks virsū. Tāpat arī uz Vaidavas ezera. Kolēģijs bija iekšā sestdien, teica, ka mīlīšu līci jau velk ciet. Izskatās, ka sezonu varēsi sākt savādāk - laikam ka no ledus.
3.decembris 2012, 17:30 | links

JOPERESETE!!!
3.decembris 2012, 12:22 | links

Iszskatās jau ka arī ledlauzis nepalīdzēs. Ticamākais ka būs boris jau jāņem:-)
3.decembris 2012, 11:13 | links

Jau diezgan sen tika izbrīvētas trīs dienas - 10;11;12.12.-velcēšanas/spiningošanas sezonas noslēgšanai Sirmajā! Kaut tik nebūtu kāds ledlauzis jāņem talkā... :-)
3.decembris 2012, 10:24 | links

Bricis sola mīnusus. Rādās, ka ar šo arī velces un mētāšanas sezona Sirmajā ir galā.
3.decembris 2012, 09:27 | links

ledus ļoti biezs nebija - ap 0.5cm
domāju, ka nākošo nedēļ ezerā vairs iekšā ar laivu netiks
2.decembris 2012, 22:01 | links

Cik biezs ledus bija uz kanāliem?
Kā liekas ...nākamajās brīvdienmās varēs uzšļūkt virsū?
2.decembris 2012, 12:53 | links

Sveiki! man vakar Sirmais davaja patiesu prieku! Lidakas 3,2 un 1,2kg plus zandarti 1,5 un1,1kg!

EDGAA, nau ne vainas palidzet comiem, pat labaks noskanojums pectam copei, ja kadam palidzi!

Veiksmi tiem, kas sodien vago, izturibai jabut:)DD

Tiekamies nakamaja gadaa Sirmaja!
2.decembris 2012, 12:49 | links

advokaatam

es Vecatee 6 gadus briivdienas pavadiiju, kad sanaaca. Cilveeki, kaa cilveeki, katrs ar savu beedu staastu. Tur darba nav, dziivo kaa var-ko no vinjiem var gribeet un gaidiit-taa ir tipiska aina dziljos LV laukos. Vienmeer gatavi pahaltuureet, izpaliidziigi, par vietaam un copi ar tiem, kuri copee var pamuuldeet. principaa neko nevaru sliktu par vinjiem teikt.Ja Tu aizbrauksi uz austrumiem uz Austrumiem jeb Koshkeli, tad tur gan vari satikt jetiju vai mashiinu apmeetaas ar akmenjiem;D.nopietni.
1.decembris 2012, 23:36 | links

Šodien pabūts Sirmajā, lai varētu pielikt šai sezonai punktu. Piebraucot pie Burtnieku kanāla paveras bažīgs skats – kanāls aizsalis, kā nekā visu nakti un no rīta -4 grādi, neviena cita iekšā braucēja nav, kas varētu man ceļu izvagot. Divas ekipāžas jau tālēs zilajās. Sazvanos ar Zenitu, vai viņš man ceļu izvagos, jo pats startē no Ezerpriedēm, nolemjam, ka jāmēģina. Sāku pamazām kravāties, jo ledlauzis jau ceļā. Kamēr kravājos ierodas vēl kādas trīs ekipāžas. Tad jau būs viss OK. Viss gatavs, nu var doties ezerā. Laiciņš pa dienu labs, vējš ciešams, sniegs neuzbāzīgs. Zivju koncentrācija eholotā pašvaka, bet šur tur jau ir. Laivas ezerā arī ir, varētu būt no 10 līdz 20 ekipāžām. Gala rezultāts divas līdaciņas – 1.6kg un 1.0kg. Ar patīkamām domām sezonu var noslēgt, vairs jau atlikuši tikai 5 mēneši un tad atkal varēs sākties. Varētu jau sezonu noslēgt rīt, bet vai tas ir vajadzīgs? Laikam jau ka nē. Cik patīkami pēc sezonas noslēgšanas slīd iekšā balzāms kopā ar Labvēlīgo tipu. Priekā
1.decembris 2012, 21:57 | links

Kas ta nu-nav neviena komentāra... Vai ta būs SIRMAJAM jau vāks virsū?
1.decembris 2012, 01:13 | links

Jāņos vēl jautrāk bija. Par cik šogad svētki iekrita sestdienā un svētdienā, svētdienas dienā braucu uz Rīgu. Tur man pretim nāk kādi 3 aizdzērušies veči un sāka izpildīties kā "Kaukāza gūsteknē" - tipa uztaisa baigi groznās sejas un nāk virsū braucošai mašīnai. Pārdzērušies visi nejēgā. par cik te nevalda tādi likumi kā "Trakajā maksī", nācās braukt tiem sūda brāļiem riņķī. Sist nost jau nedrīkst. Bet nu gribējās tādus idiotus....
29.novembris 2012, 10:41 | links

ir,ir tur taada intresanta publika,kas vienmeer apkaart veikalam riesto,ir gadijies vakarpusee maajaa braucot peedeejaa momentaa pamaniit uz celja braaljus ilmaarus,bez atstarotaajiem,vispaar nozheelojams skats
29.novembris 2012, 10:30 | links

Sorry, es te biju domājis dzērāj vecāku bērnus, kuriem novēlu izvēlēties citu dzīves ceļu.

Bet tas nu tā... mani vērojumi un pārdomas. Te tomēr runājam par ezeru, copi un ar to saistītām niansēm.

Šogad, kā saprotu modē ir lielie vobleri...
29.novembris 2012, 10:23 | links

Baltais62,

Traks esi vai?!:) Deputātos?:) Tur jau vai nu ar baigo naglumu jābūt apveltītam, vai arī jābūt skaidrai domai kādā veidā pašvaldību vai valsti izlaupīsi...

Es tajā šļurā esmu grozījies iekšā netieši un zinu uz ko netaisos parakstīties.

Tai pat laikā dzeršana laukos ir sērga. Burtnieks nav vienīgais šāds veikals. Vecates veikals ne par kapeiku nav labāks, jo īpaši vasaras vidū, kad ap to vismaz 3-4 šādi tipāži nolasās. Vispār traģiski skatīties uz šo miskastē izmesto sabiedrības daļu. Trakākais, ka lielai daļai šādu dzērājvecāku ir šobrīd vēl normāli bērni. Dievs dod viņiem neaiziet savu senču ceļu, bet nolemt vienreiz par visām reizēm dzīvot citādāk.

Kopš Vecatē pagādāju brīvdienu māju, sāku pamazām saprast - kas ir kas.
29.novembris 2012, 10:20 | links

Advokāts
Veikals kā veikals,ja jau tā runā,tad droši deputātos taisies!
28.novembris 2012, 23:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager