Burtnieks

Man i tas baigi nesatrauc...tiesības jau vienmēr kabatā...no vienas puses labi, ka per-dok kabatā...vismaz apdzērušos slīkoņus var atpazīt (Sedas piemērs)
28.novembris 2012, 19:01 | links

Jeeska
A es par ko. :))
28.novembris 2012, 18:21 | links

urmaas
Pie licenču tirdzniecības nav jābūt, jo retā vieta kur nav jāraksta per-kods. Uz ezera jābūt:-)
28.novembris 2012, 18:19 | links

Ja brauc ar i-neta licenci, klāt jābūt personu apliecinošam dokumentam
28.novembris 2012, 17:56 | links

Tad kad pērc licenci uz vietas,vai tad nav jābūt līdzi personas apliecinošam dokumentam?
P.s.
Personas apliecinošam dokumentam ir jābūt līdzi jebkurā gadijumā.Tas protams priekš normāliem cilvēkiem,ne brakariem. :))
28.novembris 2012, 18:16 | links

Nu tie kas regulāri brauc jau ar to ir samierinājušies:-)
28.novembris 2012, 18:11 | links

jenots13

Ar gada licenzi 20ls+gada makšķerenieku licenze 10ls,diezvai Tu varēsi visu gadu bez bēdām braukt uz ezeru...Jo maijā ir citas licenzes...
28.novembris 2012, 18:10 | links

Advokāt
Ja zini...kā viņi (viņš) pārbauda.
Es te tā padomāju...starp citu i-netā ir neizdevīgi pirkt...ne jau dēļ summmas, bet dēļ laika. Tagad rudenī tas nav aktuāli, bet jūnijā gan. Licence ir derīga diennakti....kā tas uzrādās. Veikalā es palūdzu ierakstīt pulksteņa laiku...kā šajā gadījumā? Ipaši ja brauc uz nakti...divas jāpērk.
Tas tiešām informācijai, nevis kašķēšanās nolūkos:-)
28.novembris 2012, 18:04 | links

Ja brauc ar i-neta licenci, klāt jābūt personu apliecinošam dokumentam
28.novembris 2012, 17:56 | links

Starp citu jautājums
Kādam inspektors ir piebraucis un pārbaudijis i-netā pirkto licenci. Kam jābūt klāt?

Advokāt
Ir viens bet....saistošajos noteikumos ir licenču tirdzniecības vietas. Labi tas neatiecas uz regulrajiem braucējiem, kuri zina kur var nopirkt.
Ja cilvēks...teiksim no Ludzas, atbrauc uz Burtnieku, pirms tam izstudējis nolikumu, piebrauc pie laivu bāzes, kurā ir nolēmis iznomāt laivu un iegādāties licenci....viņam pasaka...licences nav.....ko viņam darīt? Nedo dies tā vēl ir Sedas bāze, tad tuvākā vieta kur var nopirkt ir 70km(uz abām pusēm). Ja ir nolikumā teikts, ka tur var nopirkt, tad jāvar, bet pie mums jau makšķernieks būs vainīgs, nevis organizētājs, kurš nav izdarijis savu darbu.
Viņi strap citu nekad nav saņēmuši nekādus sodus par veiktajiem pārkāpumiem:-)
28.novembris 2012, 17:03 | links

par licencēm, runājot - tā tomēr ir katra paša atbildība. Likums skaidri nepasaka, ka konkrētajam tirgotājam konkrētajā laikā ir jābūt licencei.

Likums vai šajā gadījumā saistošie noteikumo nosaka, ka konkrētajam makšķerniekam ir jābūt licencei, kad viņš makšķerē. Kā to pagādāt - tā jau ir katra paša ziņa.

Ja gribas pa mierīgo - lūdzu, jāpērk gada licence. Pats par to domāju, jo makšķerēju vairāk kā 10 reizes. Biju jau šogad par to domājis, bet man kaut kā baigi negribējās iet iekšā brīnišķīgajā veikalā "Burtnieks", gar kuru vieni vienīgi žūpas vazājas. Vienreiz tur pirku maija licences, gandrīz apvēmos no tā smārda, kāds valda, kad ienāk lāpīties nomīzies bomzis, kurš mēģina piesist kanti pārdevējai.

Interneta variants ir gluži OK. Pēdējos 2 mēnešus izmantoju tikai to. Žēl, ka nav kā Igaunijā ar īsziņām. Tur vispār ar datu bāzēm ir viss OK - samaksā, saņem īseni un miers. Robiņi vai inspektori ar tūdaļ var pārbaudīt. Kaine problēme. Mums tik visi kā viduslaikos dzīvo.
28.novembris 2012, 16:25 | links

Sazan,
Paskaties šeku. Pieliec laivai ledlauža priekšu.:-)

http://www.foreca.lv/Latvia/Mazsalaca?details=20121201
28.novembris 2012, 14:55 | links

jenots13
Tur es Tev piekrītu.
privāto laivu tikai šogad nopirkām un tāpēc nepirku gada atļauju. Nākamam gadam gan nopirkšu...zb jau tā čakarēšanās
28.novembris 2012, 14:24 | links

Es ar skatos ka sola baigos nokrišnus.Nu rīt vakarā jau būs jaskatas,tad varēs pateikt gana precizu prognozi.Mok 5d jamauc,bet to jau redzes tik rīt.
28.novembris 2012, 14:18 | links

Piektdien jābrauc,sola nokrišņus,bet vai tad tas var traucēt:)
28.novembris 2012, 14:15 | links

Tādēļ jau saku ka jauna prognoze. Patreiz līdz pirmdienai -3C rāda agri no rīta un vakarā. Pārējā laikā ir ok. http://www.windguru.cz/lv/index.php?sc=37667
28.novembris 2012, 14:11 | links

Nu nezinu kā pie -6 gradiem pavelcēt,man jau liekas ka visa aukla būs ragā,un pītā jo īpaši.Es domāju ka tas ir par aukstu.Ja vēl būtu kādi -2-3 grādi tad ok.Bet nu kas to lai zin :)
28.novembris 2012, 14:04 | links

jenots13

Nupat windguru prognoze Sirmajam ir iepriecinoša. No piektdienas līdz svētdienai vel ir iespeja noslēgt sezonu.
28.novembris 2012, 14:01 | links

Ko Jūs te cepās par tām licenzēm :) Skatos visi no Jums tapat brauc uz ezeru bieži.Es daru tā kad nosvinēts Jaunais gads pagājušas pohas eju uz copes bodi samaksāju 20ls par gada licenzi+10ls par gada makšķernieku licenzi un miers.Atlikušo gadu bez bēdām braucu uz ezeru.Matemātika vienkārša,ja sanak uz ezeru braukt vairāk kā 10 reizes gadā,tad nedomājot ne mirkli jāņem gada licenze un visas problēmas atkrīt.Ja brauc 3 reiz gadā tad cits stāsts.Bet man liekas ka tie kas šeit raksta jau nu tās 10 reizes aizbrauc.Tā kā janvārī ir vērts padomāt vai tomēr nav izdevīgāk nopirkt gada licenzi.
P.S. Izskatas ka 5d jabrauc un jāvelk laiva āra un jagaida ledus,Sezona vaļējiem ūdeņiem ir noslēgusies.
28.novembris 2012, 13:40 | links

> jeeska
ja tu tāds umņiks esi, tad sūdzi tiesā licenču piegādātājus, ka tie nevar nodrošināt tevi ar licencēm. zinot kādas Latvijā ir atbildības (politiskās utt), visiem būs pie kājas, ka tu nevari nopirkt tieši tur licenci. vārdu sakot - tava problēma
kurš tev liedz braukt uz citu bāzi un izīrēt laivu tur vai tikai ielaisties ar savu laivu?
domāt vajag, nevis pēdējā mirklī grābt
p.s.
mēs starp citu esam digitālajā pasaulē, kur priekš makšķerniekiem arī ir padomāts. var nopirkt licences uz vella paušanu. kad nebija šī opcija bija slikti, tagad ka ir ieviesta, tad atkal ir slikti. tipiska Latvija - tad par aukstu, tad par karstu utt.
p.s.
droši vien ka tev telefons arī ir. uzzvani bāzei vai licences ir pieejamas vai nav
28.novembris 2012, 13:40 | links

edgaa
Nejau bāzei jādomā, bet tas kas tās licences isplata. Es braucu ar domu, ka nopirkšu attiecīgajā vietā un nav man jāskraida un jāmeklē.
Kur Tev desmit minūtes...ar 20Zs motoru varbūt.
Vispār , ko te runāt...palasi pāris komentus atpakaļ
Viss
28.novembris 2012, 13:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager