Burtnieks

Jeeska

Copēt jau vajag mācēt :D
Sestdien laiva piecas (kopējais svars 11kg), svetdien četras (kopējais svars 9kg). Lielākās zivis 3kg līdaka un 2kg zandarts.

Vispār svētdien cope vismaz man bija ļoti interesanta. Līdz 13:00 neviena pieskāriena. Jau sāku domat ka braukšu krasta sausā, bet... Tad pilnīgi bezjēdzīgā vietā, pa vidu, kur nevienas bedrītes un balto zivi arī ehalota nerādija, 15 min laikā un +/- 500m braucienā sākās klondaika. Kā ielaid kātu, ta nolikt turētajā nepaspēj. Sešas zivis pēc kārtas. No kurām divas mazākās mēra pār bortu.
27.novembris 2012, 08:22 | links

Vakar noslēdzu (es tā domāju) sezonu un rezultāts sanāca lielisks ar trofejas zandartu 5,8kg un 1,5 un 1,8kg, piedevām, līdakas sliktāk viena divniece un mājās braucot vēl viens pārsteigums breksis 2.78kg svarā. Kopumā dienu pavadīju super. Ne asakas pārējiem copmaņiem un gaidam ledu.
26.novembris 2012, 22:14 | links

vakar pabīju sirmajā. iebrucu vēlu ap 12tiem. nezinu kā vīriem gāja no rīta, bet pēcpusdienā baigi švaki. viens breksīts. krastā braucot dabūju skaistu 1.5kg karūsu, laikam tā bīja zelta karūsa tā man teica vīri krastā, kuri arī viņu nosvēra. ļoti smuka zivs.
26.novembris 2012, 19:33 | links

shodien drusku pavizinaajos,abiem ar koleegji pa vienai,taas kas noraavaas,vai neizvilkaas:)neskaitaas
26.novembris 2012, 18:54 | links

Svētdien tautas daudz.Bet cope visiem švaka,kam viena,kam neviena.Mums uz divien viens zanderis 1,5 kg.Man eholots rādija ūdens temperatūru 2 grādi.
26.novembris 2012, 18:35 | links

Laivas pa ledu!)))))
26.novembris 2012, 18:26 | links

Sazaan, Tā jau ir, ka žors ir vakar un rīt un uz tā, kas mums nav līdzi.

Jāteic, ka es jau iepriekšējo reizi nozvērējos, ka viss, šogad pietiks un gaidīšu ledu. Arī sestdien apņēmos to darīt, tomēr redzēs kā būs, kaut kā liekas, ka līdzīgi kā ar pīpēšanas atmešanu pārkāpšu arī šo apņemšanos vismaz līdz brīdim, kad točna ledus parādīsies.

Jā, ūdens ir vēss - tikai 3,5 grādi, bet tas mums visiem liek tikai aktīvāk strādāt. Tie veči, kas māk tiem nāk, piemēram sestdien, kad mēs divu cilvēku sastāvā nobraucām tikai ar vienu trjošku, daži veterāni nāca ārā ar diviem zandartiem, pāris skaistām līdakām un negadījuma brekšiem.

Par zandartu copēm šie vispār teica, ka esot kādas astoņas bijušas, bet ņēmieni tik jēli, ka pie sačoka notirinājies nost. Mēs visu dienu nobraukājām, bet zandarta copi tā arī neizbaudījām.

Man jau liekas, ka jāzina vietas un jāmočī. Pārējais būs. Nevajag mest makšķeres krūmos. Vēl kādas 2 nedēļas stabili vilksim.
26.novembris 2012, 17:49 | links

Sazan
Cik tad vakar noķēri.
Ticamāk jau ka nebiji spējīgs iebraukt pēc sesdienas baņas un cepumiem:-)
26.novembris 2012, 17:06 | links

Cope bija vakar un būs rīt. Pierādīts fakts!
26.novembris 2012, 17:03 | links

Biju šodien ar pa ezeru.Pa visu dienu 2vas līdakas uz velci 1,8kg un 2,2kg.Un vairs ne piesitiena. Sodien laivu maz un ezers ar mierīgs.Varēja cope būt aktīvaka,bet labi ka vispār tiku pie zivīm.Viņam ar laikam iestājies jau tāds ziemas režīms,kad īpaši neskrien pakaļ tam vobleram :)
26.novembris 2012, 16:59 | links

Biju šodien ar pa ezeru.Pa visu dienu 2vas līdakas uz velci 1,8kg un 2,2kg.Un vairs ne piesitiena. Sodien laivu maz un ezers ar mierīgs.Varēja cope būt aktīvaka,bet labi ka vispār tiku pie zivīm.Viņam ar laikam iestājies jau tāds ziemas režīms,kad īpaši neskrien pakaļ tam vobleram :)
26.novembris 2012, 16:59 | links

Vakar visu dienu vagojām sirmo. Rezultāts varētu būt tuvu vakardienas vidējam statistiskajam - uz diviem divas nelielas līdakas. Bija arī veči, kam meistarība un veiksme deva labākus rezultātus. Krastā redzējām skaistu 1,5 kg zelta karūsu :)
Ūdens temperatūru jau ilgāku laiku rāda 3,5 oC Līmenis īpaši nemainās.
26.novembris 2012, 12:16 | links

Sestdien startējām no Vecates. Iesākām gar zāļu un dziļumu malu. Rezultāts - tukšums. Pēcāk virzījāmies uz dziļumu, mēģinot atrast tās dienas formullu. Rezultāts sekojošs - man apaļa nulle, kolēģim zemmērene, pusbreksis un viena skaista 3 kg līdaka.

Krastā nāca ārā veči, sūkstījās par garām palaistām zandartu copēm. Nezinu - kur viņi vagoja? Mēs pa dziļummu nogājām ar dziļumniekiem i ne uzsitiena. HVZ kā te tiek ķerts.

Tas viss no Vecates.

P.S. Sestdienas rītā vecatē skaņa bija kā lidlaukā.
26.novembris 2012, 11:10 | links

Ja pa ezeru kapā kādas 100 laivas, tad gan jau kāds no tiem 100 arī tiks pie 10nieces vai 13nieces... kaut vai aizcemerēs nejauši :)... Interesanti, cik ilgi šitādu presingu ezeriņš spēs izturēt... ?
26.novembris 2012, 10:03 | links

6dien no Vecates
vidēji 50% no laivām ar līdakām līdz 2kg.
Vienam bija 3kg breksis.

No inspektora teiktā kāds ezerā bija izvilcis ~10kg.
26.novembris 2012, 09:06 | links

Paldies jeeske par atbildi.
Nu rit tad skatīšos kā ies. Cerams,ka nebūs tāds tukšums, kāds bija 6d.
25.novembris 2012, 19:59 | links

Sesdien arī pabiju ezerā....viena 1,2kg viens plaudītis aiz astes svarā 0,5kg:-) un viens zemmērs. Copes bija, bet tādas mazas. Tas uz mētāšanu.
jenot
...man liekas ka no Bauņiem jau iebrauca 30 laivas. Ezerā skaņa bija kā uz maģistrāles. Domāju bija virs 100 noteikti.
Ar kuriem parunāju...1-2 līdakas līdz 2kg un pats interesantākais....katrā laivā plaudis, bet viens...1-2kg:-)
25.novembris 2012, 18:52 | links

Nez kā šodien pa ezeru gājis? Rīt jalaiž labs laiks rādas.Un ja prognozes piepildisies tad vēl var tā puslīdz 5d un 6d un sāksies aukstums.
25.novembris 2012, 17:29 | links

Par šodienas izcilo copi / necopi pievienojos jenotam13. pa visu dienu divas copes - 2zemmēra līdakas. aprunājos krastā, visiem praktiski 0. kādam jau protams kaut kas arī izleca, esot arī 9kg līdaka bijusi, bet tas tā
24.novembris 2012, 18:46 | links

tu gadījumā neslimo ar lielummāniju? :)
24.novembris 2012, 17:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager