Burtnieks

Nu tāda arī bij tā mana doma par tiem vēdergalvjiem.......turklāt sliktākais ir tas, ka informācija plūst un sākas bara instinkts.....ja jau visi, tad es arī.....finālu mēs paši zinam.

Bet nu ko darīt, ja neviens to padarīšanu nekontrolē.....
22.novembris 2012, 22:55 | links

Tomel, domāju ka lielo zivju vilcēji Burtniekā, liela daļa, visi ķer ne uz tām godīgākajām sistēmām. Vienā no CL nummuriem Aboltiņa kungs minēja, ka 500 zandarti sezonā bijuši virs 5 kg, visu cieņu kungam, ja vis pa godīgo....

Ja es būtu tur un man tuvumā velcētu tevis minētais personāž un būtu azidoma, ka nav ritīgā sistēma, es vienkārši pārmestu pāri un aizķertu, lai apskatītos.....

Bet visā visumā copmaņi paši neapjēdz, kādu postu nodara Burtniekam. Šaubos, vai kaut viens tīklinieks sezonā noķer kaut 100 gb virs 5 kg.

kadmijs, 22.novembris 2012, 22:37

Copmaņi postu nenodara, bet profesionālie "vēdrgalvji" gan ir ļaunums, kurš šobrīd iet plašumā.
Gan jau ezera apsaimniekotāji nonāks līdz apziņai, ka ar atsevišķu cilvēku lomiem nav viss kārtībā. Ne jau velti vienā no "supertočkām" bija zarainu egles stumbru noenkurojuši. Tātad domā un meklē risinājumu...
22.novembris 2012, 22:49 | links

Tomel, domāju ka lielo zivju vilcēji Burtniekā, liela daļa, visi ķer ne uz tām godīgākajām sistēmām. Vienā no CL nummuriem Aboltiņa kungs minēja, ka 500 zandarti sezonā bijuši virs 5 kg, visu cieņu kungam, ja vis pa godīgo....

Ja es būtu tur un man tuvumā velcētu tevis minētais personāž un būtu azidoma, ka nav ritīgā sistēma, es vienkārši pārmestu pāri un aizķertu, lai apskatītos.....

Bet visā visumā copmaņi paši neapjēdz, kādu postu nodara Burtniekam. Šaubos, vai kaut viens tīklinieks sezonā noķer kaut 100 gb virs 5 kg.
22.novembris 2012, 22:37 | links

Kā gāja copē burtniekā šodien?
22.novembris 2012, 22:17 | links

Ojārs pēc Olaines Makšķernieku kluba pasākuma stāstīja, ka divi veči upē peldējuši un bļaustījušies, jo kaut kā bija pamanījušies piesmelt vienu no viņa divkorpusa plastmasenēm. Ideja tāda - laiva ūdenī, ūdens līdz malām, paši peld. Mantas, protams, noslīcinātas. a laivai fiška - apakšā atskrūvē korģi un tā pati izceļas. Rezultātā atbrauc Ojārs, tā arī izdara, a šie kunga prātā brīnās kā tā.
22.novembris 2012, 11:51 | links

Nezinu, ko dabuus vaakaa, bet zinu vienu-pie Rinnjkalna kaadu rudeni jautri gaajis, jo ronju izraadiijaas daudz. viens taads atvieglojuma mekleetaajs pamaniijaas izpeldeeties un peec tam baazee triiceedams, sageerbies baazes paarzines zekjbiksees un kaloshaas gaidiija, kad koreshs saliks piickas un motoru un vediis shnjabja paarnjemto liemeni uz maajaam;D.skats bija pa rubli, peec tam veel meenesi smeejaamies, kameer atnaaca citsvietaa-kursh divas reizes kaapjot laivaa pamaniijaas abas reizes paarlidot paar bortu....;)
22.novembris 2012, 00:58 | links

atkal būs droši vien kā pagājušo gad, kad vismaz vienu laivu dabūja vākā. jāliek likmes pie Ojāra, cik šodad uzliks vākā :)
21.novembris 2012, 22:33 | links

Jeeska,

Kaut kāda firma rīko tipa slēgtos. Tā man te Ojārs teica. Kas par firmu īsti neatceros.
21.novembris 2012, 22:31 | links

Par līmeni nezinu tads pats ka pagajuso nedēl plus mīnus.Man nav eholotes tapec nemāku teikt.
21.novembris 2012, 17:39 | links

Lidaka trapijas ap ragagalu taj kraja.Breksis ari.
21.novembris 2012, 17:38 | links

Advokat
Ir nojausma kas par mačiem?
21.novembris 2012, 16:42 | links

Apsveicu, Jenot! Pa kuru galu ta strādāji? Kā šobrīd vispār ar līmeni ezerā? Kādu laiku tur neesmu iegriezies.
21.novembris 2012, 16:40 | links

Sodien uz velci viena atlaista,viena lidaka 4kg,plaudis 2,6kg un zandarts 3,9kg mans personiskais rekords,par ko ari pašam prieks.Laiks labs un cope ar izdevusies.
21.novembris 2012, 16:08 | links

Sestdien braucu naivā cerībā, ka varēšu kaut nedaudz atkārtot kolēģu pagājušās nedēļas panākumus. Lai gan īsti ticami tas neliekas, bet jāmēģina vien ir.

Kas attiecas par laivām, tad es no Ojāra vēl vakar paspēju teju pēdējo sarunāt. Varbūt vēl kāda ir bez motora, tomēr steidzieties, jo viņem sestdien kaut kādi ļautiņi brauc mačus taisīt.
21.novembris 2012, 10:45 | links

gan motorus, gan laivas-laiciigi, jo it sevishki tagad, rudens briedumaa
20.novembris 2012, 17:53 | links

domaju,ka vajag laicīgi pieteikt,ka nesanāk aplauziens un visas ir izņemtas.
20.novembris 2012, 17:44 | links

Ok, paldies! Bet kā tur ir tām laivām un motoriem - laicīgi jāpiesaka vai tie ir pietiekamā skaitā - brauc un uz vietas būs... ?
20.novembris 2012, 17:41 | links

johanson
Pilnīgi vienalga no kuras bāzes brauc iekšā....velcēt un mētāt var pa visu ezeru. Nav konkrētas vietas.
Varu Tev pačukstē to, ka nebūs nekāda eldorādo. Parasti ar zivīm krastā izbrauc ~10%, no kuriem ~9% pārzina to ezeru un tas 1% ir ar ļoooti lielu iesācēja veiksmi.:-)
Motorus manuprāt var iznomāt Vecatē un Saulītēs, poar citām nezinu.
20.novembris 2012, 17:08 | links

Sveiki vīri! Var kāds apstāstīt dažas lietas cilvēkam (t.i. man), kas Burtniekā nekad copē nav bijis:
1) Uz kuru bāzi labāk braukt, ja brauc spiningot (ne velcēt), kā noprotu, tad labāk uz Salacas izteku - uz to rajonu..
2) Kur labāk braukt, ja grib braukt velcēt... Interesē gan rajons, gan bāze, kur var laivu ar visu benzīnmotoru iznomāt...
3) Varbūt var ieteikt kādus voblerus velcei Burtniekā, kādam dziļumam utt...

Paldies par info jau iepriekš...
20.novembris 2012, 16:59 | links

Vispār šī Sirmā braucēju tradīcija tiešām ir laba.
20.novembris 2012, 13:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager