Nu nav jau par ko :) radās tada spontāna doma... tāka mašīnai bīja divi karogi,tad vienu noņēmam ar izoleni klāt un kārtībā... :) Biki jau traucēja man pie stūres,bet tas tomēr ir gods :)
Gribēju pateikt kolosālu paldies tiem čaļiem, kuri svētdien, 18. Novembrī, Burtniekā brauca ar stāvus noliktu uztveramo tīkliņu, kuram bija piestiprināts Latvijas karodziņš. Tas bija visskaistākais un mīļākais žests mammai Latvijai. Paldies Jums, čaļi :-)
> Baits
galvenais ir atrast savu nišu (kā biznesā). atrodi savas vietas un eksperimentē. galvenais - domā līdzi. visiem tā pat līdzi neizskriesi un visu ezeru dienas vai vārāku dienu garumā kvalitatīvi neapskriesi. atceries, ka katra diena ir savādāka pa iepriekšējo un nākošo. esi pacietīgs un tad jau būs OK
Vakar arī pa ilgiem laikiem biju Ezerā...gāja ...labi, garlaikoties nesanāca. Izvilu 7 līdakas un (viena gan tikai mērā) un 3 smukus asarus (300-500g). Tas vis uz mētāšanu uz gumijām. Beigās viens monstriņš gandrīz kātu no rokām izrāva...pie pašas laivas pagrāba....protams neredzēju un neizvilku:-)
Veči , mani starp apdir-ējiem nemeklējiet ,nav manā dabā . Variet pārskatīt visu CL forumu - neatradīsiet .Ir bijuši gadījumi , kad kādam lielībniekam itkā vajadzētu uzbērt, bet mīļā miera labad - to nedaru. Palieku neitrālos rāmjos .
Es pagājušo gadu regulāri liku atskaiti un bildes par Burtnieku, bet vienmēr atradās kādi ’’gudrīši’’, kas cenšas kādu, maigi sakot, apdirst un man tas apnika. Varu tikai teikt, ka uz ezeru braucu gandrīz katras brīvdienas un bez loma neesmu palicis, ir gan līdakas, gan zandarti. Es domāju, ka arī pārējiem regulāriem braucējiem arī ir apnikuši šie dirsēji, kas paši nejēdz noķert zivis.