Burtnieks

Ir voblers,kuru ja atrodi,visu dienu vari dragaat.Protams arii jaazin kur shie ir:)
26.maijs 2012, 22:44 | links

Man HJ ir daudz.Pārsvarā tie paši zemmēri ir bijuši uz tieši tiem.Man gribas domāt,ka šitie nav gluzi zanderam paredzēti.
26.maijs 2012, 22:31 | links

njem arii haskijs zandartus,kraasa tik pareizaa:)
26.maijs 2012, 22:09 | links

Nu Tu noteikti savādākus mānekļus izmanto.Man pa 3 gadiem ir tikai 3 vai 4 zemmēra zanderīši Burtniekā.
26.maijs 2012, 21:29 | links

Lauric: man jau šķiet, ka pēdējos gados zandarti Burtniekā ir tā savairojušies, ka viņus noķert var gandrīz pa visu ezera teritoriju, cita lieta ir daudzie zemmēri, un nezinu kur sēž lielie, jo pēdējos gados lielāks par 3.1 nav trāpījies
26.maijs 2012, 20:23 | links

Aktīvs vai neaktīvs tā ir cita lieta.Jāzin ir uz ko.To vēl neesmu atkodis.Lai arī speciāli uz tiem Burtniekā nekad nemēģinu copēt.Man uz zandartu ir cita ūdenstilpne. :)
26.maijs 2012, 18:05 | links

zandartiem maaneklis jaa,bet ir arii dienas kad shis aktiivaaks un kad mazaak aktiivs
26.maijs 2012, 13:37 | links

Ko lai saka,tad ju būsi uzkodis to zandartu copi.Lielai daļai makšķernieku zandarts Burtniekā ir tikai nejaušība. :) Arī man.Tevī slēpjas ļoti noderīga info. :)
26.maijs 2012, 11:48 | links

iebraucām ar kolēģi vakar uz vakara copi: zandarti ķērās stipri aktīvi, uz diviem ap 15gb,daudz copes, un priecē, ka izmērs baigi labs, tikai daži zemmēri(un daži bija līdz šim neredzēti: viscaur tumši, nevis ar raksturīgu balto vēderu).cerams,ka pēc nedēļas arī ķersies, kad beigsies liegums...virsmēra līdaciņas gan man izdevās piemānīt tikai pārīti,bet kā dzirdēju, tad līdaka tajā dienā bijusi stipri atturīga pret gandrīz visiem copmaņiem no Ezerpriedēm,varbūt ZA vējš pie vainas.
26.maijs 2012, 10:55 | links

sigi,

tie leiši esot it kā atbraukuši, patrenējušies, gribējuši piedalīties sacensībās, bet tad uznāca pūtiens un esot aizmukuši:)
25.maijs 2012, 13:47 | links

Kad mēs bijām Vecates bāzē uz divdiennieku, tad saimnieks teica, ka gaidot pēc dažām dienām leišus, kas tur plānojot pavadīt nedēļu vai divas- īsti neatceros.
24.maijs 2012, 15:47 | links

jeeska,un es jau padomāju,ka galīgi jucis 2 nedēļas laivot no vietas. :))))))))))))))) Toč nosmējos!
24.maijs 2012, 13:39 | links

Lauric
Ne jau divas nedēļas no vietas.:-)
Reizes 5-6 biju. Divas dienas pēc kārtas...tas jau ir smagi:-)
24.maijs 2012, 13:37 | links

Tā skola ko dod ezera pastāvīga apmeklēšana dod labu zināšanu bagāžu,kas nākotnē aizvien vairāk palīdzēs.Pēdējā copes reizē pāris svarīgas lietas piefiksēju,ko man noteikti ir jāmaina.
24.maijs 2012, 13:34 | links

Lauric,

Apsveicu ar personīgo rekordu. Sirmais allaž ir dāsns pret tā pastāvīgajiem vagotājiem. Novēlu drīzumā pārsist arī šo personīgo rekordu!:)) Ne asakas!:))
24.maijs 2012, 13:30 | links

jeeska,secinājumi mums ir līdzīgi.Runājot par bleķiem dikti gribas domāt,ka ar tiem strādāt tiešām ir jāmācās.Ir vairāki bleki,kuriem ir ticība,taču izvilkta ir tikai 1 līdaka.Uz bleķiem strādāt ir jāmāk.Tu tur divas nedēļas no vietas copēji? :) Galīgi dulls! :))
24.maijs 2012, 08:44 | links

Eh, labi uzrakstīšu arī par atvaļinajumu.
No 4-19. maijam, kopā 45 līdakas (mēra, un nedomājiet ka visas paņēmu) lielkākās 5kg (nekad nebiju Burtniekā noķēris starp 3kg un 10kg:-), tad beidzot:-). Vēl 3kg, 2,8kg, pāris 1,7-2,5kg...pārējās 50-55cm. Zemērs nojuka pie 50 zivs. Vēl līnis aizķerts ~600g un 5 asari ~300-400g. Tā man atvaļinājumā gāja.
Starp citu secināju ka vakarā labāk ķeras un lielākas. Visas uz Relax gumiju ( balta ar sarkanu muguru....Burtnieka klasika jau n-tos gadus un roteris Mepps "forelīte". Nekas cits īsti nestāv līdz, Vēl kolēģi uz bleķiem ķer)
Škrobis ka uz Salacu neaizbraucu un karpās:-(.

Burtniekā cope ir forša!!!
23.maijs 2012, 20:16 | links

Lauric apsveikumi:)
23.maijs 2012, 20:04 | links

Lauriic

Apsveiciens ar rekordu, pacietiiba atalgojaas;)))
23.maijs 2012, 18:19 | links

Lauric : nu taču beidzot savu copi sagaidīji... apsveicu ar lieliskajiem rezultātiem un personīgo rekordu!
23.maijs 2012, 17:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager