Jā, bet te jau ir izveidojies tāds Burtnieka mīluļu klubiņš. Man katrā ziņā šis ezers šobrīd ir tuvākais sirdij:)) Saka, ka arī Lubāns esot labs, bet tur vēl nav gadījies provēt.
Tieshi taa,vechi brauc atpuusties un nevis skaldiit galju.Tukshaa no 1 maija nekad no Burtnieka neesmu aizbraucis,taa ka viss ir bumbaas.Galvenais lai neliist un traki nezeegjelee,tad ir priimaa
Piekriitu par tiem datumiem, ne eizi vien taa i bijis un varu teikt, ka ceriibas uz 1. maiju nekad sevishkji arii neliku,viss saakas ap 10-15 datumu....taa kaa veci nestresojiet lieki...trofejas neizkjers un savu zivi taapat katrs izvilks....
Vecatee:)motoru uz 1 maiju juus gan nedabuusiet,jautaajums vai laivu dabuusiet.Kad es pirms kaadaam 2 nedeeljaam zvaniju,laivas jau bija aizrunaatas,speciaali veda kaadas veel,tad nu no taam vienu dabuuju,ap sho laiku pieljauju tur vairs nebuus ko iireet:)
Vabolīte
nesatraucies.
tā kā es nebūšu 1. maijā ezerā, tad būs sūdīgs laiks un neķersies.:-) normāli sāks ķerties pēc svētkiem apmērām uz kādu 10 maiju. 1. maijs ir vienkārši atklāšana līdzīgi kā medniekiem pīļu sezona.
Prognozējās 1.maijā apmērām 400 laivas ezerā:-)
Saulītēs pēdējā laiva uz 01.05. esot aizrunāta jau marta vidū. Salīdzinājumā ar bauņiem tur laivas ir labākas - ērtākas un matoru ar var dabūt.pilns serviss.