Šodien pēcpusdien redzēju kad trīs jaunieši Pellā palīda vienam vīram pa ceļam, šis ilgi auklu ķimerēja no dzenskrūves...
Man šodien ar vienu vīru arī gandrīz sanāca samīties, jo mēs braucam uz priekšu ar mugurām, pamanu vīrs pretī kas cērt tieši virsū un tajā pašā laikā šis arī mani pamana tad griežam viens otram ceļu, bet izrādās ka abi uz vienu pusi:).Bet bez visām "abidām" apvaicājāmies kā ar copi un veiksmīgi šķīrāmies.
Vispār, vieglāk ir pajautāt vai parādīt uz kuru pusi tu taisies dzīt vai uz kuru pusi tavs pretinieks grib vagot. Mazāk vajag zem deguniem ņurdēt, ka visi pret tevi ir sazvērējušies un negriez ceļu, bet tas varbūt ir aiz neziņas uz kuru pusi tu taisies vālēt:)
Man ir arī (ne)sanācis savaldīties ar tiem velcētājiem kas ir iedomājušies kad tieši viņiem man jādot velces ceļš pa visiem 90 grādiem...
Vispār neizskatījās šodien tik daudz laivas, ja 40 tad tas ir normāli, nāks rudens un būs visas 100 un tā pat izbrauksim tik vajag būt mazliet laipnākiem vienam pret otru, bet protams gadās arī iznireļi..
3.septembris 2011, 22:53 |
links