Lielā, brāzmainā vējā Burtniekā nav ko darīt, tas šūpo jau pie 3 m/s, vienīgais Salacā un Salacas iztekā var mēģināt kaut ko izmocīt.Apskatījos foto par zandartiem, satriecošs loms!visu cieņu veiksminiekam:)
Es arī gribēju aizbraukt uz burtnieku , bet tad pardomāju kad ieraudziju laikaziņas, aizbraucu uz lielupi , pavelcēju no rītus , trīs copes bija un viss.
Ezerā šodien biju jau no 4:00 un vējš manu šodienas copi izbeidza 8:00,labi ka ar godu krastā tiku.Zivju protams nav.Udens ezerā vēju saduļķots.Laivu maz,braucu pa sūknētavas līcīti.
Urmaas tu esi mazohists-aakji liidz galam durt:D:D:D
Man akjis bija aizgaajis liidz kaulam nedaudz zem naga-takaa vilkt cauri buutu loti nepraatiigi,pat neiespeejami:D
precīza infa par tiem super zandartiem : 9,6 un 9,1 izvilkti 10.06 te ir ari bildes : http://www.burtniekunovads.lv/konkursa-pieteikumi
apsveicu laimigo izvilceju! laikam kaut kas tads gadas reizi dzive!
gabis
neērti ir ūziņas pār galvu vilkt!:DDD
tādos gadijumos kā tavs,vnkāršāk bij izdurt āķi līdz galam cauri un nokniebt galu(protams āķa):))) biku pamērcēt cepumā un pēc pāris dienām vairs i nejustu ka bijis kkas!
Es vispar ar laustu labo rokas delnu. Jabut uzmanigam. Jo pec divam nedeljam sruves sruves. Nevajag sist :D bet kkaa mierigi pametat sanak. nezinu kaa ar aireshanos bus . Tad jau redzes.
Nez,vai vispaar sanaaks aizbraukt kaut kur tuvaak Valmierai.Jo vakar atpinot voblera 4upinu kaut kaa diivaini paklupu un viens voblera aakis taa no sirds ieurbaas pirkstaa:(.Naacaas braukt slimniicu griest pirkstu un atbriivot to nebeednieku no mana pirksta.Taapeec shodien pirksts taads juutiigs,saapiigs,meetaat buus ljoti neerti.
Burtniekā gar krastiem zivju skaita(ne izmēra) ziņā noteikti jābūt labākam rezultātam,un tas pats zandarts uz vakarpusi jau dodas tuvāk krastam baroties. tad ne asakas, lai kur arī copētu :)
Iespeejams,ka buus tas braazmains veejsh,bet man jau arii tas nekrata,jo nebraukshu uz Burtnieku:).
Bet ja brauktu tad labaak meetaatu gar krastiem,domaaju kad rezuultaats buutu labaaks.
Pats nebraukshu..,bet skatosties meteo.lv tad ar tiem "baigiem veejiem" nevajedzeetu buut tik traki.It sevishki velceejot vai meetaajot gar Baunju pusi...ar gumijnieci:)