Burtnieks

Sveiki, kur ir tuvākā laivu noma no Matīšu puses?

Janis99, 30.jūnijs 2016, 11:06

Bauņi, Saulītēs, laikam, var dabūt laivu.
30.jūnijs 2016, 14:30 | links

23. jūnijā no ezera vidus visi tīkli bija izņemti.

24. jūnijā tīklu nebija, bet 25. jūnijā bija gan.
30.jūnijs 2016, 13:12 | links

Sveiki, kur ir tuvākā laivu noma no Matīšu puses?
30.jūnijs 2016, 11:06 | links

Kas tad tie pa dzelteniem karogiem ar nr.9 pie raga ,pretīm sūknētavai ,vai tad ne tīkls.

kenijs, 29.jūnijs 2016, 17:04

būs vien jābrauc ciemos ar nazi
29.jūnijs 2016, 20:30 | links

Kas tad tie pa dzelteniem karogiem ar nr.9 pie raga ,pretīm sūknētavai ,vai tad ne tīkls.
29.jūnijs 2016, 17:04 | links

bet te visus jāņus šamējie stāv

23. jūnijā no ezera vidus visi tīkli bija izņemti.
29.jūnijs 2016, 16:56 | links

Kaut kā nav izprotams ,ka līņu nārsta laikā pie zālēm parādījušies murdi, saprastu ,ka tie būtu dziļāk ezerā ,bet ne jau tur .Tad jau aprīlī arī var tīklus likt pie zālēm ,lai izpildītu nenozvejotās līdaku tonnas.Parasti jau svētkos un brīvdienās tīkli ezerā nav sastopami ,bet te visus jāņus šamējie stāv .Laikam tā bija aizsvinējušies ,ka trešā dienā tik brauca pārbaudīt ,un kostatēt ,ka viena boja pa vējam aizpeldējusi.Vai tad karstumā zivis tīklā,murdā nebojājas?
29.jūnijs 2016, 15:07 | links

Ja iepriekšējos gados tīkli bija ar 4/5/6 karodziņiem, tad šogad ar 8, vēl jaunums ir ka ezerā parādījušies murdi, diez vai tie ir balto zivju izķeršanai. Kur ir pazudis jaunais inspektors, varbūt noslēpies savos Rencēnos?
29.jūnijs 2016, 14:42 | links

Ja izlasa pēdējās Copes Lietas, laikam jau ir pamats tīkliem, jo baltās zivis ir pārsvarā un jauc ekosistēmu, kas neļauj vairoties plēsoņām. Ja tas tā, tad viss ir ok!

Štrunts un pieci! Nekas nav OK! Cīņa ar sekām nenovērš cēloņus. Plēsēju nav, jo rūpnieciskā zveja ezeru ir "izkāsusi". Un tīklinieku šībrīža arguments, skat, lomos pārsvarā baltās zivis, neatceļ faktu par iepriekšējos gados nodarīto postu plēsējiem. Tīkli un zivīgs ezers ir nesavienojami jēdzieni. Un apgalvojums pamatots ar praksi. Skatīti, piemēram, Alūksnes ezeru un tīklu "epopeju". Prieks, ka Latvijā ir vietas, kurās pie teikšanas godīgi tautieši.
29.jūnijs 2016, 13:17 | links

Es arī šodien ievēroju, ka tīkli divtik vairāk nekā parasti. Tad sanāk pa vidu pa pilno, gar zālēm pa pilno tīklu - KAS NOTIEK? Es dzirdēju, ka rūpniekiem tīklu garuma limiti palielināti!!! Varbūt kāds var šo nekomentēt ar kādu faktu. Tikai nevajag man stāstīt ka viss ir kārtībā ar burtnieku.....

Gliemezis, 28.jūnijs 2016, 21:37

Ja izlasa pēdējās Copes Lietas, laikam jau ir pamats tīkliem, jo baltās zivis ir pārsvarā un jauc ekosistēmu, kas neļauj vairoties plēsoņām. Ja tas tā, tad viss ir ok!
29.jūnijs 2016, 10:23 | links

Es arī šodien ievēroju, ka tīkli divtik vairāk nekā parasti. Tad sanāk pa vidu pa pilno, gar zālēm pa pilno tīklu - KAS NOTIEK? Es dzirdēju, ka rūpniekiem tīklu garuma limiti palielināti!!! Varbūt kāds var šo nekomentēt ar kādu faktu. Tikai nevajag man stāstīt ka viss ir kārtībā ar burtnieku.....
28.jūnijs 2016, 21:37 | links

Par lavierēšanu starp tīkliem šodien vismaz nevarēju sūdzēties, bet krasta zālēs gan tīkli bija salikti daudz, ļoti daudz.
28.jūnijs 2016, 20:45 | links

darba dienās tīkli vairāk ezerā kā laivas. novembrī vieglāk starp velcētājiem lavierēt kā tagad. un vēl saka ka makšķernieki zives izvelk pārāk daudz. izskatas ka tīkliniekiem iedoti lielāki metri uz tīkliem. laikam lai izķertu tās baltās zivis. ja vēl tīklinieks ķertu tikai tās baltās, tad viss būtu ok.
28.jūnijs 2016, 15:55 | links

Man patīk projekts ''Atlaid mammu''. Žēl, ka Burtnieks nav iekš projekta, būtu vēl interesantāka cope. :)

Kris, 23.jūnijs 2016, 16:12
tu atlaidīsi lai tīklinieks savāc.

svetoj, 27.jūnijs 2016, 23:37

Nu tas projekts pašlaik nav reāls tur. Bet būtu jau forši. ;)
pilnīgi piekrītu.

Kris, 27.jūnijs 2016, 23:40
28.jūnijs 2016, 13:03 | links

Man patīk projekts ''Atlaid mammu''. Žēl, ka Burtnieks nav iekš projekta, būtu vēl interesantāka cope. :)

svetoj, 27.jūnijs 2016, 23:37

Nu tas projekts pašlaik nav reāls tur. Bet būtu jau forši. ;)
27.jūnijs 2016, 23:40 | links

27.jūnijs 2016, 23:37 | links

Es nesaprotu vienu ko jus te viens otram cikstat pa tiem tikliem un sudigu copi tad vienojaties un rakstat burtnieku pasvaldibai un miers ja vissi makernieki bus pret tad bus vieglak izskarot tos slaistus, un motoru liegumu un velci, tas kad jus te sudzaties nevienam ne silts ne auksts.
atlaid mammu vot kur ir jega jaraksta marim oltem
tad viss notiks
Piekrītu ar mammas atlaišanu , bet ne šai gadījumā ka es atlaižu mammu bet tīklinieks paņem. cik paklausos daudzi tāpēc ņem to normu. ja nebūtu tīklu paņemtu 1 nu maksimums 2, bet pārējās atpakaļ lai dzīvo.

sirmais1992, 24.jūnijs 2016, 03:17
27.jūnijs 2016, 23:34 | links

Ok! Mainam noteikumus licenzētai makšķerēšanai un rūpnieciskai zvejai. Vai kādam ir idejas ar ko vajadzētu sākt? Ar parakstiem jau meiģināja! Vēlēšanas? Var būt tas var nostrādāt makšķernieki nobalsos par kandidātu, kam būs skatījums par burtnieka ezera nākotni bez tīkliem un ar striktākiem makšķerēšanas noteikumiem. + 2 inspektoriem sākumā, + cenas progresīvas (burtnieku novadam - 50%, jo visi mūsu nodokļi jau tur pat aiziet!!!)
27.jūnijs 2016, 22:48 | links

līgo vakarā viens vietējais velcējot ar airīšiem,izcēla 5kg zandartu,tas tā,uz aci,varēja būt arī lielāks.pašam pa tukšo.
25.jūnijs 2016, 20:58 | links

Es nesaprotu vienu ko jus te viens otram cikstat pa tiem tikliem un sudigu copi tad vienojaties un rakstat burtnieku pasvaldibai un miers ja vissi makernieki bus pret tad bus vieglak izskarot tos slaistus, un motoru liegumu un velci, tas kad jus te sudzaties nevienam ne silts ne auksts.
atlaid mammu vot kur ir jega jaraksta marim oltem
tad viss notiks
24.jūnijs 2016, 03:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager