Burtnieks

Un liela daļa, kas brauc uz ezeru ir idioti, kas neko nemāk noķert, un sūdzās ka nav zivis :)
Skarbi, bet tā tas ir. Domā ka atbraukuši uz Burtnieku un nu tik vilks. Redz ka tā gluži nesanāk.
20.jūnijs 2016, 12:02 | links

Pēc visa izskatās,ka Burtnieks makšķernieku vidū popularitāti negūst vairs.Vairs nebūs tie-kas tur tik daudz makšķerēs.Visi meklēs vairāk arī citus medību laukus.
20.jūnijs 2016, 11:25 | links

TATAARAM - Tautai ir līdz kaklam, tāpēc jau cepās par lietu. Par laivu daudzumu es varu pateikt tikai to ka liela daļa ir tūristi kas nopērk licenci un kādas 2-3 h pacopē pa ezeru. Tajā brīdī no rīta izskatās ka pilns ezers, bet ap 12:00 palikuši tikai 10%.
Bet par lielīšanos es tev piekrītu!!!
Ne asakas
20.jūnijs 2016, 11:15 | links

ja mēs jebkuru ūdens krātuvi ( paldies 21.gadsimta tehnoloģijām,forumiem utt) pārvēršam par vecmilgrāvija molu reņģu laikā tad lūdzu nebrīnaties kad zivju nav .
Ņemot pēdējos piecus gadus vidējo skaitu laivu kas ir ezerā mani nekas neizbrīna......
Pats esmu burtniecietis bet jau piecus gadus ezerā nezvejoju un es nesmu vienīgais...ZB justies kā centrāltirgū ,turpinām lielīties ar lomiem un priecājamies kad atkal kaut kāda ūdenskrātuvē nav zivju un vainīga ir pašvaldība ,tiklīnieki ,maliķi .
foreļnieki savas upītes tura noslēpumā kāpēc ???? iesaku aizdomāties
20.jūnijs 2016, 10:09 | links

Bardaks Burtniekā, bet šitādas lietas patīk raidījumam “Bez tabu”. Raidījums “bez tabu” varētu izpētīt šo lietu no savas puses par tēmu “Bardaks Burtnieka ezerā” - apsaimniekotāji neieklausās makšķerniekos, nepapapildina zivju resursus, noslēdz neizdevīgus ilgtermiņa līgumus, ļoti interesantus nomas līgumus, bīstamie baļķi pa visu ezeru, neapzīmētie akmeņi, cenas un loma salīdzinājums starp makšķerniekiem un tīkliniekiem, utt.
20.jūnijs 2016, 08:53 | links

jā, vakars. Teorija ka vai nu.

VANEMS, 18.jūnijs 2016, 22:27

paskaties kad viņi lien krastā kas viņiem ir laivās un tad redzēsi tos apjomus ko viņi izved.
19.jūnijs 2016, 09:39 | links

Teorija vai prakse?Kāda starpība?Tukša diršana par resursu atjaunošanu!Tik pat tukša kā mūžīgie ceļu remonti nu kaut vai pār Hesu tiltiem!Katru gadu remontē un nekādā jēgā!Tāpat ir ar resursu atjaunošanu-Viss tikai uz papīra,izņemot pāris spainīšus ar smoltiem!D.Kad vienreiz lidos nost tie sūda darboņi,kuri neko vairāk kā dirst nemāk-Zivis jūtas labi,atražojas pašas,par samiem ziņu nav,bet viņi jūtas labi!Zandarts jūtas labi un pats atražojas pietiekamā daudzumā,proti tik pietiekama ka vajadzetu palielināt rūpniecisko nozveju!Vispār zivju ir daudz tikai stulbie makšķernieki nejēdz viņas noķert,un tāpēc ir jāsamazina zandartu minimālais izmērs un nozveja jo viņu ir tik daudz ka nespēj izaugt lielāki!Vairāk jāveic pētnieciska zveja ar tīkliem,it sevišķi nārsta laika jo B.kunga lielā kūpinātava nedrīkst stāvēt dīkā,tāpēc ka ļoti daudziem garšo kūpināti zandarti un līnīši,tāpat kā rudens treknie laši!Vēl var labi padalīt pētnieciskās zvejas atļaujas lai citiem arī prieciņš tiek!Vienvārdsakot partopam par ķīniešiem kam ļoti garšo zivis un daudz!Tādas lūk vakarīgas atziņas!Tik pat sūdainas kā ZF,Bior,un visa mūsu valsts kopumā!
18.jūnijs 2016, 23:12 | links

jā, vakars. Teorija ka vai nu.
18.jūnijs 2016, 22:27 | links

Tīklinieki tik tālu zandartus noveduši ka tas sāk jau zālēs slēpties, kur tos slaktē murdinieki. izķers sausu ezeru tad atkal sāks krāt naudiņu lai var laist jaunas iekšā priekš tīkliniekiem.
18.jūnijs 2016, 21:11 | links

Es vairaak par Vecates baazi :D
18.jūnijs 2016, 20:50 | links

Lai dzivo LM!)))
Jā un starp citu Alūksne nav 2x tāļāk par Burtnieku!Vismaz Man ne!Šitas stāsts ir jau izdzīvots ne reizi vien!Piemēri ir Sauka,Lādes,Lielezers,Seda,Ķeguma LM,LM zem Rīgas hesa u.t.t!Tā milzīgā iedzīvoties naudiņās kāre uz dabīgo resursu bāzes!Vienreiz kaut ko ielaiž un bazūnē par milzu zivīm kuru tur esot nejēgā,kaut gan patiesībā nikuja vairs nava!Tuvredzīga saimniekošana,ar lielu piķa kāri!Tāpēc esmu pret LM šādā izpausmē!
Malači Alūksnieši!
18.jūnijs 2016, 18:53 | links

Jā infrastruktūrā ieguldīts daudz ,jo tādi piebraucamie ceļi ir unikāli ,pa viņiem grēderis gāja ,kad sabruka CCCP.Igaunijā tu nopērc vienu makšķerēšanas karti un brauc ,kur gribi, visur vari normāli piebraukt zobus nedauzot un piebraucamajās vietās ir kārtīgas atpūtas vietas ,te tu vari maksāt 10reiz vairāk un neviens pat 3reiz pa gadu ceļu nenogrēderēs ,nerunājot pa to ,ka vajadzētu attīrīt upju galus ,padziļināt.Ko dod kanāls pie bāzes ,ja pie zema ūdens līmeņa tu nevis ieairē ezerā,bet zobus pārgriezis brizdams velc to .Kāda vajadzība rakt jaunus kanālus,ja nevar sakārtot to kas jau ir.Peldvietu attīstīšna arīunikāls pasākums ,jo burtnieka ūdens kvalitāte ir vispiemērotākā atspirdzinošai peldei.
18.jūnijs 2016, 17:30 | links

Ezers paliek tukshaaks,es nerunaaju par maiju,bet paareejo laiku.Baazes mokaas,ir savulaik sapirktas laivas un ieguldiita nauda infrostuktuuraa.Bet nauda vairs taa nenaak,jo kapeec dziities no Riigas uz Burtnieku,ja zandartus var sakjert turpat Daugavaa.Tagad veel notraljos un kas notiks peec tam,to mees varam tikai mineet

Ruu, 18.jūnijs 2016, 16:12
18.jūnijs 2016, 17:08 | links

Ezers paliek tukshaaks,es nerunaaju par maiju,bet paareejo laiku.Baazes mokaas,ir savulaik sapirktas laivas un ieguldiita nauda infrostuktuuraa.Bet nauda vairs taa nenaak,jo kapeec dziities no Riigas uz Burtnieku,ja zandartus var sakjert turpat Daugavaa.Tagad veel notraljos un kas notiks peec tam,to mees varam tikai mineet
18.jūnijs 2016, 16:12 | links

Burtnieku pasvaldiba nedoma ar galvu jau sen,viniem svarigak ir piebast kabatas un pa ezeru ir nosplauties.tie tikli ir jau piegriezusies
18.jūnijs 2016, 16:07 | links

To anketu veidoja Vidzemes augstskolas students. Tā ir vairāk saistīta ar tūrismu un studijām nekā ar makšķerēšanas situāciju.
18.jūnijs 2016, 12:08 | links

Piekrītu kolēģim, arī es esmu sācis skatīties Alūksnes ezera virzienā, lai arī attālums divas reizes lielāks. Patīk visvairāk ziemā. Runa par skaistajiem eksemplāriem. Burtniekā pamatā palikuši knapmēri, pateicoties tīkliniekiem un laikam pašvaldībai. Ir jau pa retam izņēmumam. Tad tiek skandināts malu malās. Novēlu Burtnieku domei ieklausīties makšķernieku teiktajā! Un visiem, ne asakas!
18.jūnijs 2016, 09:23 | links

Ir uzradušies Burtnieka "labvēļi" Māris Ērglis un Jānis Ķibermanis. Laikam jau smird pēc Eiropas naudas.
18.jūnijs 2016, 09:12 | links

Anketu aizpildīju,bet ,tik tie jautājumi bišku dīvaini,vai tad man izvēlēties atpūtas vietas tieši pie Burtnieka,Latvijā taču ir vēl citas vietas,Latvija nav tik maza.Nu labi,sapratu,ka neesmu tur nekad bijis,tad gan varbūt kādreiz dosimies uz turieni gan copē,gan arīar ekskursijas elementiem.Redzēs,kā būs.
18.jūnijs 2016, 07:40 | links

Kris
Interesanti kāpēc vairs tā anketa nav pieejama? Varbūt Tauta sāka izteikties kā ir īstenībā, nevis kā anketes pasūtītājs vēlējās?
18.jūnijs 2016, 07:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager