Burtnieks

katrs izvēlas kur. Alūksnes ezers nav tas ērtākais un vieglākais.
18.jūnijs 2016, 00:25 | links

Alūksnieši ir sarēķinājuši, ka makšķernieki novadam ienes daudz vairāk labuma, kā tīklinieki, kā rezultātā Alūksnes ezerā tīklinieku jau kādu laiku vairs nav sastopami!

Nu ja, novadam, bet ne deputātiem! Tā jau ir tā starpība.
18.jūnijs 2016, 00:09 | links

Es jau kādu laiku savu skatu esmu pavērsis uz Alūksnes ezera pusi. Domāju ka Burtnieku pašvaldībai būtu jāpamācās no Alūksnes pašvaldības, kā apsaimniekot ezeru. Pirmām kārtām par jautājumu, kas saistās ar tīkliniekiem,otrām kārtām - ar zivju resursu papildināšanu. Alūksnieši ir sarēķinājuši, ka makšķernieki novadam ienes daudz vairāk labuma, kā tīklinieki, kā rezultātā Alūksnes ezerā tīklinieku jau kādu laiku vairs nav sastopami! Izskatās, ka iekšējās cīņas par personīgā labuma gūšanu Burtnieku novadā ar Kārli Greiškalnu priekšgalā ir ņēmušas virsroku pār veselo saprātu!!!! Lai Jums, Burtnieku pašvaldība, veicas. Savu degunu esmu pavērsis uz Alūksni.
17.jūnijs 2016, 23:58 | links

Vakar tīklinieki labi smēla zandartus. drīz būs tukš ezers.
17.jūnijs 2016, 22:18 | links

P.S. Aptauja saistīta ar Burtnieku.
16.jūnijs 2016, 00:50 | links

Sveika tauta! Būšu ļoti pateicīgs, ja aizpildīsiet! Tas aizņems kādas 5 minūtes. Paldies jau iepriekš. :)

https://docs.google.com/forms/d/1rPi6hnYcQDE2Ru_tcYzN3AuVEuVBnEMvxe2r-THtakQ/viewform
16.jūnijs 2016, 00:50 | links

Šorīt mazie zandarti man teica kautru jā, bet kad apmācās, izšāva dūšīgākie.
14.jūnijs 2016, 20:57 | links

Salacā ap Staiceli šogad nevar sūdzēties par zandartu trūkumu.Pagājušais gads gan bija tukšs.
14.jūnijs 2016, 17:56 | links

Pēc savas pieredzes - ja viņš ēd, tad viņš nav baigi jāmeklē, ja viņš neēd, tad arī vietās kur viņš ir, viņš neķersies.
14.jūnijs 2016, 16:31 | links

Burtnieks pārāk mazs un zandartu vietas vietējiem aborigēniem zināmas, lai kaut ko te pa visu portālu klaigātu.
Varu tik pateikt, ka maijā katrā sestdienā uz velci divus trīs žaņus atlaidu.

okots, 11.jūnijs 2016, 21:12

Maijā man arī divās reizēs kopā bija 3 zandarti un tādi skaisti, bet tagad nezinu kur meklēt! Pumpās, bedrēs un kantēs man neņem!
12.jūnijs 2016, 00:34 | links

Burtnieks pārāk mazs un zandartu vietas vietējiem aborigēniem zināmas, lai kaut ko te pa visu portālu klaigātu.
Varu tik pateikt, ka maijā katrā sestdienā uz velci divus trīs žaņus atlaidu.
11.jūnijs 2016, 21:12 | links

Es vakar biju, švaki! cerēju atklāt zandartu sezonu, bet nekā! meklējām zandartus, bet neatradām. meklējām līdakas trāpījās zemmēra zandartiņš. tad mēģinājām velci(neesmu velces fans), bet kautkas uzsēdās un pēc brīža bija nost! principā pa nullēm! ezerā laivas bija diezgan, bet kautkā neviens te neatrakstās, žēl! gribētos saprast ko daru nepareizi!

latvians88, 11.jūnijs 2016, 19:52

Vakar mēs arī bijām,cope švaka.Uz diviem trīs mēra zandarti divi zemmēra.Tas uz velci.
Līdaku neredzējām.
11.jūnijs 2016, 20:10 | links

Es vakar biju, švaki! cerēju atklāt zandartu sezonu, bet nekā! meklējām zandartus, bet neatradām. meklējām līdakas trāpījās zemmēra zandartiņš. tad mēģinājām velci(neesmu velces fans), bet kautkas uzsēdās un pēc brīža bija nost! principā pa nullēm! ezerā laivas bija diezgan, bet kautkā neviens te neatrakstās, žēl! gribētos saprast ko daru nepareizi!
11.jūnijs 2016, 19:52 | links

Kādas sekmes Burtniekā šodien?
11.jūnijs 2016, 17:27 | links

Mazliet nekorekti. Dabīgs - mākslīgs. Jums Sullas k-ns tak atšķirība zināma.

Puuks, 10.jūnijs 2016, 22:02

ir ir, es tak ironizēju, koku sanesumi upītēs ar ir dabīgi, tik skat cik naski dabas "sakopēji" pēdējos gados tos vāc ārā ;) zivīm tie netraucē, tiek cauri pa apakšu. Tajos bieži slēpjas labākās trofejnieces, Bet kam gan tas interesē, galvenais laivotāji nu var svilpodami laist lejā pa straumi un nav jākāpj ārā no laivas lai apnestu sanesumus :)
10.jūnijs 2016, 22:15 | links

Ventas rumba daudz nopietnāks šķērslis, kādam nav ienācis prātā to uzspridzināt ? :)) Pateicoties tai Ventā nārsto augumā lielākās vimbas, gan jau Staiceles aizsprosta atliekas ar nedaudz dresē to migrējošo zivtiņu. Vārgi kroplīši netiek augstāk pie šprices.

Mazliet nekorekti. Dabīgs - mākslīgs. Jums Sullas k-ns tak atšķirība zināma.
Doma piekārtot un jaukt nav tas pats.

Vidzemē viss ir par trešdaļu mazāks

Kuš, ko niekus! Man piemēram mikrodžigs sākas no 5 g. :))
Un tas nav vienīgais fakts, kas apgalvojumu apgāž. :D
10.jūnijs 2016, 22:02 | links

Nu teikas jau no nelielas patiesības rodas
10.jūnijs 2016, 21:56 | links

jeeska, 10.jūnijs 2016, 21:47

ūja, kā tad ar 20-30kg lašiem Salacā, kuri tika noķerti 90.tajos ar spiningu ? ;) Gaujā ar bija vairāki virs 20. Tad jau Ventā jābūt 40niekiem :) Laikam jau Daugavā vecos laikos tādi bij..
10.jūnijs 2016, 21:54 | links

Sullla
Nesalīdzini jūru ar līci, rumbu ar Staiceles sūdu:-)
10.jūnijs 2016, 21:47 | links

Ventas rumba daudz nopietnāks šķērslis, kādam nav ienācis prātā to uzspridzināt ? :)) Pateicoties tai Ventā nārsto augumā lielākās vimbas, gan jau Staiceles aizsprosta atliekas ar nedaudz dresē to migrējošo zivtiņu. Vārgi kroplīši netiek augstāk pie šprices.
10.jūnijs 2016, 21:41 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager