TV raidījumi

njaa jaaiet iepirkt kāstmāsteri un uz Griezēja industriālo spotu :)
15.oktobris 2010, 09:13 | links

tātad, var paturēt???????????
14.oktobris 2010, 20:33 | links

Vieplis, Tev taisnība. Šito izrādās ir izmainījuši

22.2. lašus un taimiņus:
22.2.1. iekšējos ūdeņos visu gadu, izņemot Buļļupē, Sausajā Daugavā un Daugavā, posmā no ietekas jūrā virzienā augšup pret straumi līdz 700 metru no Rīgas HES, kā arī licencētās makšķerēšanas nolikumos norādītajās vietās un laikā;
22.2.2. jūras ūdeņos no 1.oktobra līdz 15.novembrim;
14.oktobris 2010, 20:20 | links

Jautajums
Kur kad, un cikos iet NG raidijumi.
Kur vares neta a-pskatities raidijuma atkartojumu kur ka es saprotu tika radita cope uz dzivo.
paldies
14.oktobris 2010, 20:17 | links

Griezēj, tak izlasi MN.
:))
14.oktobris 2010, 20:08 | links

Vieplis, vai tad tagad un līdz Nov15, lasi drīx Daugavā paturēt???
Varbūt kļūdos, bet man liekas, ka tām tavām zivēm tagad paturēšanas liegums
14.oktobris 2010, 20:05 | links

vot es ar apstulbu pie bez tabu txt - copmanis dŗiks ķert lašu buļļupē un daugavā un drīkst paturēt vienu lasi!!!! Es laikam neesmu pārklausījies?!
14.oktobris 2010, 19:59 | links

Šī sistēma nav ne jauna ne nezināma. Vecā labā bombačka ar dažādām modifikācijām:D A man raidījums mazliet nepatika - es domāju, ka vispirms parādīt uz ko ķer un vairāk pašu ķeršanas procesu... Tad būtu pavisam labi. Man jau šķiet, ka kļūda ir vecum vecā - pašam gribas makšķerēt un filmēt vienlaikus... vot i var parādīt tikai to kā zivi velk, nevis visu procesu. Bet idejas sasmelties var :D Es gan vienmēr esmu apbrīnojis cilvēkus, kas ēd zivis pat tad, kad tās izvilktas, kad visapkārt smird pēc petrolejas vai naftas:DDD
14.oktobris 2010, 19:55 | links

vakar to pašu teica tautas balsī,varēja saprast tā;brauciet un ķeriet,nekāds tur 15nov netika minēts!!!
14.oktobris 2010, 19:48 | links

Griezēj, ko nedrīkst līdz 15. novembrim?
14.oktobris 2010, 19:37 | links

Tiko beztabū vaimanāja par vaislinieku tīkliem Rīgas centrā. Ar vārdiem, makšķerniex tik vienu drīxt, bet viņi ...
Un tā arī nevienc nepieminēja, ka līdz Nov 15 arī to vienu nedrīxt. Vai inspektori šito nepasūtīja noklusēt.
Nu, lai vnk skatītājs dotos pēc tā sava 1na laša tagad. Pie kam ar "abidu" - citi tonnām ķer, bet es vēl to vienu neesu paņēmis, ibio :DDDDDD
A tur inpektors un ...
14.oktobris 2010, 19:28 | links

PS . šodien Daugavgrīvas ielā sapirku visu vajadzīgo un uzsēju divas tādas sistēmas .
14.oktobris 2010, 18:19 | links

NG - NG , paldies par labo raidījumu , manu prāt raidījums super ! Pilnai laimei vajadzētu lai Zivnieks parāda zandartu copi ziemā no ledus . Zivnieks vienmēr parāda kaut ko jaunu , kaut ko neredzētu , ir no kā pamācīties , vēlreiz paldies NG - NG un Zivniekam . Man NG - NG raidījumi liekās paši interesantākie .
14.oktobris 2010, 18:14 | links

raidījumam netā vajadzētu būt vēlākais rīt
14.oktobris 2010, 16:22 | links

vakar nesanāca raidījumu redzēt, šodien skola :( tik lasu labās atsauksmes
6dien laižu uz ezeru, visticamāk pēdējo reizi šogad līdakās, baigi gribās pamēģināt tā kā to darīja zivnieks tajā reidījumā, tik nezinu par ko vispār ir runa :)) kad varētu raidījums netā parādīties?
14.oktobris 2010, 15:52 | links

Zivnieks!Visu cieņu!Es ar pa retam ar dzīvo rudeņos pablēņojos,bet man neiet.Tagad uzzināju ko jaunu.Ne asakas!
14.oktobris 2010, 15:44 | links

Labs raidījums :) Zivinieks parādīja, ka ar dzīvo var ielikt kloķi visiem džigiem, bļatkām u.c. mānekļiem :)
Un vēl tā ķeršanas metode, nu super :))
14.oktobris 2010, 15:42 | links

nu...ar šito sistēmu strādāju, tikai un venīgi mierīgā laikā, lai ar vienu roku vari turēt sistēmu, a bet ar otru miŗigi lēnām pieairēt,, lai būtu maza kustība :)))
ja ir vējš, tad metu ārā enkuru un strādāju uz pludiņiem ar ēsmas zivtiņām :)))
14.oktobris 2010, 15:33 | links

nujā, parasti rudeņos trāpu tādā stiprākā vējā, tad rokas vajadzīgas pie airiem.
14.oktobris 2010, 15:24 | links

bet jebkurā gadījumā 4 metros var mierīgi šancēt arī ar roku un tieši zem laivas...es pat 2.5 metros esmu pie smukiem lomiem ticis :)))
14.oktobris 2010, 15:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager