TV raidījumi

aigarsa2
varēt jau protams var, bet man tā nepatīk, jo nav vairs tieša kontakta ar zivi un pirmo zandera grābienu var nogulēt un šis sajutīs pretestību...cita lieta, ja tur zandartu nav, tad mierīgi to var darīt..kgan tas ir ļoti atkarīgs no ūdenstilpnes un zivju kaprīzēm :))) sienaazis pie sevis cik zinu strādā tikai ar kātiem un šīm sistēmām, pie kam rezultatīvi :))))
14.oktobris 2010, 15:20 | links

zivnieks
kā būtu, ja to sistēmu liktu uz kādu 3m kātu lai var atlaist nedaudz aiz laivas, jo ezerā, kur domāju mēģināt, dziļums ir ap 4m.
14.oktobris 2010, 15:12 | links

torpeeda
kāpēc pavasaris?? priekš lielajiem ļidakiem tagad tikai īstais laiks sāksies, lai kādu rupu raudiņu, gar degunu novilktu :)))
tomiks
cope bija izcili sūdīga....te jau rakstīju, ka tajā reizē 5 vai 6 zanderus pakāsu, jo pa ātru piecirtu, kgan tāpat gaidīju ļoti ilgi....arī tad kad stāstīju, kāda ir zanderim raksturīga ccope, man paralēli bija cope un es nogaidīju :)))) kā arī par copes aktivitāti norādīja pārējās sistēmas - ar džigu, slieku, bļitku bija pilnīgs un galīgs klusums, kgan normālā copē ar džigu tajās vietās copes netrūkst :))))
14.oktobris 2010, 15:07 | links

Es arī būtu pārlaimīgs par tādu lomu. Kaut kā neizdodās izmānīt tādus skaistus asarus, zandarti vispār man tikai 2 bijuši, labi, ka viens no tiem bija ņemams...
14.oktobris 2010, 15:02 | links

es ar raidijumu noskatijos, pedeja briidi atcerejos ka jaaiesleedz. bij labs. Zivniek kaa Tu saciji, loms nau no lielaakajiem, man taads liktos labu labais :))
14.oktobris 2010, 14:53 | links

man pa manam bedrem daugava netruks piedzivojumu nekad uz dzivo,bet spinings paliek spinings un pat tad ja salidzinu rezultatus uz dzivo vai spiningojot-protams dziva,bet spiningosana tik un ta aizrauj vairak:)
14.oktobris 2010, 14:29 | links

man ar patikās-beidzoty bija saj''ūta ka drīz būs ļadus ā paskatijos kā Zivnieks močija!:) pa skaisto!
14.oktobris 2010, 14:23 | links

Vnk apbrīnojami..
Es kaut kā speciāli esmu izvairījies no ķeršanas uz dzīvo, bet nākošpavasar būs tomēr jāpamēģina. Es gan droši vien ne ar rokām, bet ar spini.. kaut gan...
14.oktobris 2010, 14:17 | links

Zivniek,tenx!
Nevienam neko nekad nepateikšu!
;))
14.oktobris 2010, 11:36 | links

mezkalns
līdakai kādu riktīgi smuku rupu raudu :)))
ak jā un vēl - es lietoju tikai un vienīgi vienžubura āķus - gan līdakai, gan zanderim un āķi veru caur abām lūpām, caur nāsi :)))) tādā veidā zivtiņa ir ar ļoti dabīgu spēli un zacepu ar praktiski nav, ja sprauž trijnieku mugurā, tad lēnām slīdot zivtiņa velkās ar sānu, ātri atdod galus un arī atlikuši divi žuburi, kas nav mugurā dikti beiži kaut kādās zarazās aizķerās :DDD
14.oktobris 2010, 11:33 | links

Zivnieks,ko tu liec līdakai uz āķa?Būtu interesanta tava sacīkste ar Usmas guru Buma dauringeru un vispār izskatās ka tu te visādiem ds, džig un citādu loriņu pārdevējiem un reklamētājiem kļūsi par persona non grata
14.oktobris 2010, 11:29 | links

Griezeejs
paspēsim :)))))
14.oktobris 2010, 11:28 | links

Zivniex, noteikti aisbraukšu. Bet tikai kad laps laix būs. Un špinierēt arī mums kautkad jāiebrauc, kā norunāc ;)
Man jau nedaudz tā zanderu slānīšana sāk ...
Gribas kādu foršu līdaku arī. A to šogad pa līdakām tikai maijā biju.
14.oktobris 2010, 11:22 | links

veiplis
es vēl jo projām esmu sarūgtināts :DDDDD
torpeeda
sagriezt rokas nevar, jo uz līdakām ejot man ir 0.5 mono pamataukla un ar varu jau nevelku bet tā maigi - ļaujot viņai patrakot, jo nav jau kāta, kas amortizē zivs sitienus tādā veidā nogurdinot viņu!! te Tev tikai rokas un galva :))) bet paprovējiet....ar šito sistēmu visos ezerus, kur esmu šancējis (pat pirmo reizi) esmu pie loma ticis :)))
14.oktobris 2010, 11:08 | links

copeetaaja jau bizi vicināja zivenieka virzienā! :D :D
14.oktobris 2010, 11:05 | links

Eitunoooost :) , 6 kg liidaku ar rociņām :D ...
Ar to auklu rokas nevar sagriezt?
14.oktobris 2010, 11:05 | links

Zivniek, es tevi ļoti cienu un atvainojos, ka nācās tevi sarūgtināt par to auklu.
:DD
14.oktobris 2010, 11:04 | links

Jūtu,ka Zivnieks tagadiņās uz izķeršanu!;))
14.oktobris 2010, 10:55 | links

izvilcis esmu līdaku 6.2 (tā man arī pagaidām lielākā izvilktā), vairākas piecnieces!! no zanderiem esmu dabūjis divus 3.5 kg!!!! bet līdz laivai esmu dabūjis daudz daudz lielākus eksemplārus, bet nu....lielākie jau parasti paliek tur patās :)))))) bet tas kaifs ar rociņām cilāt ārā tādu veprīti ehhhhhhhh
14.oktobris 2010, 10:53 | links

Zivniek , paldies !
14.oktobris 2010, 10:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager