TV raidījumi

Zivniek
Kādas ir lielākās zivis, ko esi šitādā veidā izvilcis :) ?
14.oktobris 2010, 10:46 | links

1)
varētu būt ap 15cm
2)
svina smagums atkarīgs no vēja ātruma, straumes stipruma, dziļuma utt. tajā dienā bija pilnīgi mierīgs, ar minimālu straumīti. pārsvarā copējām 6-9 metru dziļumā. man bija uzlikts kkas ap 10 gramiem, bet lielajā dziļumā prasījās kkas ap 15-20!!! katrā ziņā ar to svinu ar nevar pārspīlēt - asarim jau po..., bet zanderim gan tāds svina bimbulis, kas jāvelk līdzi kustoties nepatiks. tai uzpariktei ar kuru copēju pamataukla bija 0.27, pavadiņa kkas biš virs 0.2!! ar līdzīgu sistēmu strādāju ezerā uz lielajām līdakām, tikai tur pamataukla 0.5, pavadiņa 0.35 ar metāla pavadu galā. svins ar uz 20 gramiem......i nevajag ne kātus, ne spoles :DDDD
14.oktobris 2010, 10:44 | links

Super raidījums !!! Es vēl augustā rakstīju NG ka vajag tādu raidījumu kur Zivnieks parāda kā jāstrādā Daugavas straumē , NG solīja ka būs , un solījumu turēja , visu cieņu .

Zivniek man ir 2 jautājumi ;

1 . Tai rokas dračilkai cik gara pavadiņa no virpulīša līdz svinam ?

2 . Cik smags svins ?
14.oktobris 2010, 10:37 | links

Paldies, par labajiem vārdiem!!! :)))
ne asakas!!! :)))
14.oktobris 2010, 10:26 | links

avtt
tas pats, tas pats :)))))
14.oktobris 2010, 10:24 | links

Pāč pāč,a tas ,kas ar roku «dročīja«,vai zivnieks?
14.oktobris 2010, 10:16 | links

P.s Kļudu labojums
Kā tev liekas kā jūtos darbā sēžot :P
14.oktobris 2010, 09:57 | links

Zivnieks,
pēc raidījuma noskatīšanās man pret tevi ir totālais respekts :) !
14.oktobris 2010, 09:57 | links

Zivenieks: Tu esi viens nelietis, no riita pie broksatu kapijas noluureju vakardienas viiru seriaalu un bļin kā tev leikas kā es jūties dabā sēžot??
P.s cepur nost ;)
14.oktobris 2010, 09:38 | links

Griezeejs
viens no Salmo čaļiem ar DēeSu drusku pašancēja gan, bet to gan nerādija :))) Tev būs iespēja kādu dienu atbraukt ciemā un parādīt, kā zanderi ir jāslāna :DDDD
14.oktobris 2010, 09:26 | links

Un ko viņi par DropShotu tur beigās vāvuļoja? :))))
Neredzēju, ka kāc tur DSotu. Tik ideālā pagodā (bezvējā) uz DS gan results būtu. Un krāsa priekš Daugavas un saulainā laikā, man ar jau sen skaidra :)))
Labi, ka Zivnieka rādīto vietu, nemaz tik vienkārši atkost nevarēs pēc skatīšanās TV. Nezinātājs, liekas toč neatradīs :)
13.oktobris 2010, 22:28 | links

ā, viss kārtībā! atradu http://vimeo.com/user3769133
8.oktobris 2010, 20:23 | links

Sienāzi! iesvied linku, nu nevaru atrast!
8.oktobris 2010, 20:22 | links

Raidiijums tieshaam bij labs...dodiet tach arii spiningotaajiem pakaifot :) Ja es esmu no Latgales...kaada man dalja gar juusu buteem ? Bet peec NG raidiijuma muti tak neveeru valjaa (giggle)
Labaak zemmeri nekaa skaistas runas par politiku...Uuun asari tak ar bij smuki...veel uz taada izmeera minnowiem :) Un peedeejais un :D - uzreiz redz ka japaanji ir pielikushi roku rapalas jaunumiem :)
8.oktobris 2010, 17:22 | links

gunti, ir , papeeti ciitiigaak.
8.oktobris 2010, 17:08 | links

NG-NG. Iekš VIMEO pēdējais ir 22.09.2010. raidījums. 06.10.2010. par butēm nevaru atrast.
8.oktobris 2010, 16:45 | links

Nu hz,sakumu neredzeju tapec nezinu..ja publiska vina nebija..bet nu domaju pa maksu ka laiz gan
8.oktobris 2010, 11:44 | links

Ja nemaldos, tad tā nebija publiska ūdenskrātuve, bet gan uzpludināc karjers, privāts, kur visus nemaz nelaiž iekšā copēt. Un ja adresi / nosaukumu nepateica, tad ....
8.oktobris 2010, 11:39 | links

Tiešām neviens nezin, kas tas par ezeru bija? Pamanīju, ka šoseja tieši blakus :)
8.oktobris 2010, 11:25 | links

Nesaprotu, kas Jums tur nepatika? Jaux raidījums.
Parādīja jaunus rīkus. Nu un tad? Pat ieteicami, lai Jūs zinātu, kas būs nākamajā sezonā. Iemaxāja Rapala kaut ko MO. Loģiski. Bet labāk to uztvert pozitīvi, kā - palīdzēja nofinansēt raidījumu, lai Jums būtu ko skatīties.
Paši tak zinat, ka naudu no ZF viņiem (raidījumiem) nebrīdinot norāva. Bet katru no tiem izveidot maxā ...
Es tieši šo raidījumu 10 baļļu sistēmā, salīdzinot ar citiem LV raidījumiem (MO, EZ, NG izpildījumā), vērtētu uz 8-9.
Un vai Tev nešķiet, ka mēdijos (profesionālajos) viss ir reklāma, veids, kā piesaistīt reklāmu vai veids, kā pārdot pašu info nesēju (avīzes, žurnāli, ...). Izņemot gadījumus, kad kāc to ar nodomu (arī lai gūtu kaut kādu labumu sev vai ...) sponsorē / dotē.
8.oktobris 2010, 11:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager