TV raidījumi

kad radija krastu no taluma likas ka baltezers bet neee tur tadu zivju nav :D
8.oktobris 2010, 10:58 | links

RAPALA dīķis :D Bet nu atminoties, pludmales ļoti sakārtotas, nekas nelikās pazīstams!
8.oktobris 2010, 10:46 | links

visi kaut ko reklama,bet davai kas tas pa diki bija
8.oktobris 2010, 10:44 | links

visi kaut ko reklama,bet davai kas tas pa diki bija
8.oktobris 2010, 10:44 | links

NJaa RAPALA team sopdrina uj kā spodrina tēlu un produkciju, bet reka ierindas copmanis nekā! Vot tur tā štelle, ka voberim vajadzētu būt praktiskam praktiskam viegli pielietojamam jebkuram iesācējam, kā nekā cena viņam iespaidīga!
Pēdējais raidījums likās viens garšs reklāmas rullīts - Peee no manas subjektīvā viedokļa!
8.oktobris 2010, 10:43 | links

pēdējie divi Makšķerēšanas noslēpumi ir ielādēti iekš Vimeo
8.oktobris 2010, 10:33 | links

bebrs ja ta sversana nedaudz drastiska..

moska puzes nevaretu but ?
8.oktobris 2010, 09:59 | links

asaris jau bij smuks. Tik diez kā viņš izturēja to izrādīšanu turot aiz apkšējā žokļa pozējot kamerai, gan jau izdzīvoja. Kurā ezerā ar nepiefiksēju. VNk varētu kādu raidījumu par normālu copi nevis reklāmas pakazuhu principā par neko.
8.oktobris 2010, 09:58 | links

bebrs kura ezera tas bija es nedzirdeju,bet ok atzisti asars jau nebija zemmers ??:D
8.oktobris 2010, 09:54 | links

Oresrt par to akordionu man prieks :DDDDDDDDDDD par šņabi pats par sevi.Priekā
8.oktobris 2010, 09:49 | links

Veči,klausiet automeistaram.Nav obligāti jābūt tiem krutākiem rīkiem,vismaz iesākumā. L.cope...Es ar vsaviem tirgus kātiem 20nieci izvilkšu bez problēmām,garantēju ka nasalūzīs.Ar spolēm gan tā pašvakāk,bet ja pareizi visu dara tad jātur.Man jau veči tīlit būs 60gadi,un viss mūžš pagājis copē.Tagad vairs galīgi negribu pāriet uz moderno,jo tad viss jāsāk no nulles.Atzīšos tā!!! Trīs lietas ko es protu un daru nopietni....makšķerēju,spēlēju akordeonu un dzeru šnabi.Ne asakas!
8.oktobris 2010, 07:31 | links

Izšāvuši pulveri tie raidījumu veidotāji - vakar Rapalas reklāmraidījums kā jāķer zemmēri.
8.oktobris 2010, 07:29 | links

Nē laikam "Makšķerēšanas noslēpumi" saucās, mlin neredzēju. Jāgaida, varbūt vēlāk parādīsies http://vimeo.com/videos/search:mak%C5%A1%C4%B7er%C4%93%C5%A1ana/32de3c48/sort:newest/format:thumbnail
7.oktobris 2010, 17:45 | links

jap, NG par Butem stastija!
7.oktobris 2010, 17:42 | links

Kur var atrast 06.10.2010. raidījumu "Zveja" internetā? NG par bušu copi stāstīja?
7.oktobris 2010, 17:30 | links

šodien noskatijos pa TV kanalu Ohotnik i rybolov raidijumu pa chempi ! Musejiem otra vieta :) smuki :)
1.oktobris 2010, 10:32 | links

Dirsies, dirsies. Es braukšu makšķerēt...
1.oktobris 2010, 10:14 | links

Šis karpu makšķerēšanas veids atšķiras no staigāšanas uz pirkstu galiem gar ezeru,meklējot karpu meldros vai tuvu krastam.Manā skatījumā šis ir interesantāks un ir pie kā piedomāt,nevis uzspraud kartupeli un gaidi būs vai nebūs.Un es to gribu apgūt.
1.oktobris 2010, 10:14 | links

V.S.O.P., bet nu prieks ka ir spechuki, kuri rubii :)
peec taviem vaardiem var spriest taa. Lubaanieshi Tevi ieraugot ezera krastaa noteikti ufologus izsauks, jo taadu ekipeejumu nebuus redzeejushi
1.oktobris 2010, 09:25 | links

Lcope

Aizmirsi piemetināt, ka Lubānā, A|viekstē un vēl daudz kur samodurs ir pati par sevi saprotama lieta. Tad arī vilkt zivi var ar jebvaiko...

Raidījuma tēma bija par to, ka var makšķerēt arī tā. Saudzīgi pret zivīm. Tas, ka būs vau vau vau par inventāru jau tāpat bija skaidrs.

Gudrāko jau te nekad nav trūcis tāpat kā pārliecinošu spriedumu par leitām, kuras nerubī...
1.oktobris 2010, 08:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager