TV raidījumi

mariz pareizi pateica. Galvenais jau tas komforts. Ja ir nauda, kāpēc gan ne? Bet nav arī jēgas grabināt pēdējos santīmus, lai nopirktu krutus rodpodus un citus podus. Karpiņas var izvilkt arī ar daudz vienkāršākiem rīkiem.
30.septembris 2010, 21:47 | links

Tā kā ir sacēlusies jezga par šiem diviem raidijumiem,tad atļaušos izteikt savu redzējumu un domas,jo tanī mēs ņēmām dalību-katram savs,vienam māte,vienam meita!!! Šis raidijums tika filmēts ,lai plašākai publikai izskaidrotu mūsu iegūto pieredzi karpu makšķerēšanā,to kapēc mēs ķeram un laižam vaļā zivis!
Kas attiecas par šeit lasīto, sakarā par inventāru- katrs iegādājas tādu inventāru kāds ir nepieciešams un kādu var atļauties,komentāri par ņevas spolēm un ausmas kātiem galīgi garām,šķēpelēs var sabirt pašā nepiemērotākajā brīdī!!!! Ne jau kāts ķer zivi!!!!
30.septembris 2010, 21:43 | links

Domāju ka reģipsi ar var skrūvēt ar parasto skrūvgriezi,bet aklumator skrūvmašinu tomēr patīkamāk :)
30.septembris 2010, 21:41 | links

par tiem riikiem, nav gan taisniiba ka lielaas var izvilt tikai ar taadiem. Lubaanaa vechi ar daudz vienkaarshaakiem velk trofejnieces. jaazin kur un kaa. Orests man piekritiis.
30.septembris 2010, 21:24 | links

mariz84, tev taisnība. Pie kam iztērejas parasti 3x vairāk nekā plānots - iebraucu veikalā pēc jauna kāta (ap 20 Ls), bet izgāju no veikala atstājot 70+ Ls vēl par visādiem sīkumiem :D
30.septembris 2010, 20:47 | links

hobijam nauda vienmēr atrodas,tāpat kā cigaretēm :)
30.septembris 2010, 20:14 | links

Jā ,vēl makšķersoma 27eur.,boilu rullējamais galdiņs pie 20 eur.,mīklas šprice 4,50ls. .
30.septembris 2010, 19:45 | links

sienāzis, mans inventārs,ja to pa tādu vispār var saukt,ne tuvu nestāv, pat tiem kurus varēja redzēt TV.Man kāti pa 25 un30ls.,svingeri 2x6ls.,pīkstuļi 2x7ls.,statīvs 16ls.,spoles pa 16 un 20ls.,paklājs 7eur.,1maiss 7eur., 2maisi pa 2x7ls.,kobra 21eur.,uztveramais tīkliņs 9ls.,spoda kāta vietā izmantoju kautkādu Telecarp copi 150-200gr. pa 15ls.,raķete 2,75ls.,telts 7ls. kurai pāri klāju plēvi,aukla KORDA ADRENALINE 1000m pa 19 mārciņām,uzpirkstenis CHUB 3,50 mārciņas,pavadiņu materiāls JRC 12ls.,svina aukla - leadcore Sufix 3,50ls.
Nu kautkā tā !Tik neprasi kādu es gribētu,naudiņas nav !
30.septembris 2010, 19:38 | links

NG, ja par raidījumu, kā tādu (laikam Vimeo ir tas pats, jo TV neskatos), tad saturiski tie ir +/- interesanti un daudz ko jaunu arī uzzinu, bet nu tehniski tieši video... saprotu ka tie netiek pietiekoši finansēti, bet nu vismaz atstarotāju reaizēm pieturēt, domāju ka puikas par pliku velti būtu ar mieru tīri hobija pēc.
30.septembris 2010, 17:22 | links

Sienaazi, žetons tev. Tu pareizi pateici, citēju - Un pamatā visam atpūta. Raidījums bija labs. Protams, ka tur vēl ļoti daudz ko varēja gan parādīt gan pastāstīt. Nekur tas viss nepaliks un nākamgad noteikti izdosies parādīt un pastāstīt vairāk. Vai ne NG!!?? :))
30.septembris 2010, 17:00 | links

Sienāzi
Tāpēc jau saku ka karpu cope mani neinteresē,tāpēc arī raidījums šķita neinteresants. Tāpēc teicu ka galīgi garām. kas nesaprotams? :)
30.septembris 2010, 16:58 | links

powerpro, sasmiidinaaji :) saakumaa iedeej, a peec tam .... iereecu
30.septembris 2010, 16:55 | links

man ar karpu cope galīgi nesaista, bet uzskatu, ka abas daļas bija labas, vēl nedaudz sīkāk par inventāru un būtu super, vismaz uzzināju kā tieši signalizatori darbojas :))
30.septembris 2010, 16:53 | links

Sasa, katram savs un ķatram sava gaume.
šis copes paveids ir kautkas pavisam cits manā izpratnē, ko ar parasto copi nevar īsti salīdzināt.

diezvai kāds no nekarpiniekiem izvilks palielu karpu bez tā visa ko redzēji, vienīgi uz cūceni, turklāt filozofija jau čaļiem pavisam cita.

Un pamatā visam atpūta.
30.septembris 2010, 16:53 | links

Nu drīzāk ka man karpu cope nepatīk :)) Ja es būtu karpinieks,es teiktu ka raidījums super,bet tākā karpu cope neinteresē,tāpēc nepatika. Vispār jūsu raidījumi ir labākie,es tā uzskatu :))
30.septembris 2010, 16:50 | links

tad raidījums garām vai tev karpu cope nepatīk? :):):)
30.septembris 2010, 16:47 | links

Vakardienas NG raidījums galīgi garām! Nu nepatīk man tā karpu cope,nemaz nepatīk :))
30.septembris 2010, 16:44 | links

Sasa, nestrīdēšos. Tas ir gaumes jautājums un viens no makšķerēšanas veidiem. Arī es pa reizei padarbojos ar mačkātu un spiningu, kas sniedz pilnīgi citas emocijas un copes kaifu. Tā teikt, katram savs favorīts.
30.septembris 2010, 15:56 | links

sasa
par šo es pilnīgi piekrītu!!!!!
30.septembris 2010, 15:42 | links

Ir viss smuki, bet daži karpinieki (un ne tikai daži) pavisam tālu no makšķerēšanas burvības ir aizgājuši. Pilns ar elektroniku, signalizācijām, matračiem, klubkrēsliem,teltīm, plītiņām utt. Īsāk sakot kravas kaste ar pričendāļiem, un rezultātā guli teltī gaidot pīkšķi un skaties TV vai spēlējies uz laptopa - nē, tā nav cope. Savs kaifs jau noteikti ka ir - ņemies un krāmejies ar tiem visiem gadžetiem, uzstelē, saregulē, tur vien kāda stunda vai divas paiet, bet tas nav copes kaifs. Cope ir ar pīcku rokās, kur tu jūti un redzi katru zivs pieskarienu. Es pat fīderīti bieži vien nelieku uz stutēm, bet turu rokā, lai ar roku sajustu copīti - nesalīdzināmi interesantāk.
30.septembris 2010, 15:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager