TV raidījumi

jānim pilnīga taisnība :))

roli, es par šo miestu nerunāju, bet par ventspili un latviju vispār, reāli, piemēram, ventspilī ir 50% krievi, 35% čigāni, 10% savējie un 5% niggas (sportisti)
19.septembris 2010, 11:07 | links

janis83 - var jau būt ka Tev taisnība, bet ja man kāds sāktu mācīt kādā valodā man runāt , diez ko nepatiktu :) vēlreiz saku, tas viss ir auditorijas dēļ, vairāk skatītāju, lielāks piķis ! :) tikai bizness un nekā personīga :))))
19.septembris 2010, 11:06 | links

Nav runa par cipariem vai ko citu runa ir par to ka viens latvietis ar otru latvieti runā krievu valoda,kas man liekas nesaprotami un nepieņemami,tad taisi raidijumu ar subtitriem,jo tu taču dzīvo latvijā!:))
19.septembris 2010, 11:02 | links

Tavā ciemā patiešām tik dadz krievvalodīgo? Rīgā un Latgalē drošvien procentuāli ir vairāk, bet te otrā Latvijas dienvidu daļā tas cipars ir krietni mazāks(vismaz pie manis).
19.septembris 2010, 10:54 | links

Es nezinu , kur tu dzīvo Aigar ? :)) Blakus Liepājai ir pilsēta , kurā 90 % Latviešu un 5 % Leišu...Pašā Liepājā neviens pārdevējs man neuzdrošinās uzrunāt svešvalodā un tā pat daudzas pārdevējas kategoriski krieviski atsakās runāt :)
19.septembris 2010, 10:54 | links

labojums, nedaudz virs 27% (nepiekrītu), nu gan viss!
19.septembris 2010, 10:51 | links

ej pa ielu un paskaiti cik no pretīmnākošajiem runā krieviski, galīgi nebūs tie pacmit procenti vai cik tur oficiāli skaitījās

roli par to auditoriju jau teicu, ja nesaprot latviskus raidījumus, lai brauc uz valsti kur rāda saprotamā valodā, vēl norm būtu ja rāda apakšā krievisku tulkojumu, kaut visiem, bet tiešām raidījumos runāt varētu latviski!

labi man nevajag te atkal lieku čatu! ne asakas ;)
19.septembris 2010, 10:49 | links

latvijā no iedzīvotājiem 90% ir krievi :DDDDD
19.septembris 2010, 10:42 | links

Tam ir pavisam cits iemesls un tiek darīts, lai palielinātu skatītāju auditoriju ...
19.septembris 2010, 10:40 | links

itkā jau droši tāpēc, ka latvijā no iedzīvotājiem 90% ir krievi, pietam puse no viņiem makšķerē, tad jau viņu dēļ, tikai nesaprotu, KĀPĒC? ja viņiem kkas nepatīk lai vandas uz savu valsti atpakaļ, skatās turienes raidījumus un bendē dzimtenes zivis! vēl iedomājas, ka oficiālo valodu vajag krievu :DDDDD hāa ar kāju pa bieti un lai pazūd, tie kas neapmierināti ar to kā ir!
tūlīt atkal kāds pinkšķis nepiekritīs, bet es esmu pret kara atliekām!
19.septembris 2010, 10:40 | links

Kapēc Edgars Zveja raidijumu vada krievu valodā?Vai mēs dzīvojam krievijā?
Stulbi ka latvieši savā starpā runā krieviski!
Skatos raidijumus vobla.lv un vnk tas zveja nedaudz kretinē!:))
19.septembris 2010, 10:28 | links

Pa LNT ķidā zandartus .
19.septembris 2010, 10:14 | links

Noskatījos tos muldoņus, varētu paņirgt, ja situācija nebūtu tik nopietna :(. Kur šie gudrinieki bija, kad visi šie mēsli tika ievārīti ??? Ulmanis un Dūklavs vispār nodemonstrēja pilnīgu nekompetenci un ar saviem vispārinātajiem spriedelējumiem.
18.septembris 2010, 14:38 | links

Paskatijos Vobla .lv mūsu ,,maizes devējus,,.Tīrā tiršana.Pat Guņča kaut ko krieviski pļurināja. Pat copmaņiem neliek miera.
18.septembris 2010, 11:37 | links

Labi nepareizi noformulēju, bet domāju ka ar to naudu tomēr tā pat var sataisīt normālu raidijumu nevis žēloties, bet ja nevar tad lai netaisa, bet pieņem darbā kadu inspektoru
18.septembris 2010, 09:52 | links

MO (par EZ nezinu) strādā daudzos amatos, tajā pšā vides filmu studijā, prāta bankās utt. par algu šeit neiet runa droši vien..
18.septembris 2010, 09:48 | links

Tā neviļus padaliju cik tad sanāk tā gaušanas alga mēnesī ar 30000Ls atbalstu, tiešām ir par ko sūdzēties :DDD
Varbūt es kļūdos, bet tomēr LV strāda tas likums ka Latvija beidzās ar Rīgas raj.Jo cik saprotu vairums zivju mazuļu ielaišanas notiek tieši šajā reģionā, kas ir arī par laukos dzīvojošo makšķernieku iegādāto MK finansēm. LIdz ar to man ir skrobe ka sava pusē nejūtu nekadus zivju papildināšanas darbības, kur nu vel, lai varētu padalīties iespaidos ar Jums, ka ir kad satiec inspektoru, jo savā 20g stāža pat dzirdejis par tādiem neesu Gulbenes pusē . Tā ka man pilnīgi nekas pretī nav pret kada raidijuma pārtraukšanu, un kada mazuļu neielaišanu, saņemot pretī vismaz 1x gada satiktu inspektoru
18.septembris 2010, 09:42 | links

Uzskatu ,ka zivju fonda nauda ir paredzēta tieši zivju fonda papildināšanai -sargāšana u.t.t To raidījumu būvēšana ir tīrā naudas atmazgāšana.tad kad vēl nebija pagast saprecēšana Usmā gan no zivju fonda gan no licenžu realizācijas tika papildināti zivju resursi Usmas ezerā.Pašlaik nemāku pateikt kur tā nauda tiek novirzīta ,jo tā tiek ievākto kopējā kasē un pagastiem kuri nav saistīti ar Usmu ir galīgi poverī par ezrea zivju daudzuma palielināšanu ,jo citu vajadzību ir daudz vairāk.
18.septembris 2010, 09:36 | links

Mirtin, zelta vārdi! :)))
18.septembris 2010, 07:15 | links

A man akal drausmīgi nepatika tā ņemšanās ap naudām. Pa manam, tak nah viņiem to naudu nedot. Kā jums šķiet vai pa 60 000 latu var uztaisīt normālu raidījumu, vai tikai to ko mums te visu laiku rāda. Sakiet, vai daudzi no jums tik daudz gadā nopelna? Man nav žēl, bet tā zūdīšanās, ka uz pusi nocirta un ka tagad tikai 30 000 maksa... mļin.. tūlīt MO sāks zūdīties, ka visādu aparatūru noma u.t.t. Vecīt tikai nevajag... arī ar 30 000 tev sanāk normāla Latvijas mēroga alga. Savukārt es domāju, ka Zivju fondam vajag vispār atteikties no raidījumu finansēšanas. Ja es dotu naudu MO, lai viņš taisa raidījumus par zivju un dabas saudzēšanu - tad MO pēdējais raidījums būutu bijis tas, kad tika parādīts noķertais un neatlaistais lasis, kuru uztina atpakaļgaitā. Savukārt par Zveju vispār nerunāsim... viņam tiek dota nauda no zivju fonda, bet tiek taisītas reklāmas... Labi... sūc par visu, bet tā īdēšana, kā mūs apdalīja... mani paķēra. Tas nebija glīti.

Visbeidzot - kurš ir tas lielais un varenais, kurš ies aizstāvēt makšķernieku intereses jaunajā valdībā, lai zivju fondam neatņem naudu, lai tā nauda, kas tiek maksāta par kartēm, nonāk pie zivīm. Jautājums - Kur ir tā jaunā visus makšķerniekus apvienojošā organizācija, kas nu iestāsies par makšķernieku tiesībām. Vai tikai viss nav atkal apstājies pie nosaukuma reģistrēšanas UR, lai var parādīt papīrīti attiecīgiem politiķiem un ierēdņiem un nolobēt kādas individuālas intereses? Kur un kas ir izveidojis šādu organizāciju un cik tajā biedru? Vai tiešām ir vēlreiz jāsadirš cēlā ideja, lai nekad, neviens makšķernieks nestājas nevienā organizācijā?..... vot šis man reāli sāk nepatikt.....
18.septembris 2010, 04:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager