A man akal drausmīgi nepatika tā ņemšanās ap naudām. Pa manam, tak nah viņiem to naudu nedot. Kā jums šķiet vai pa 60 000 latu var uztaisīt normālu raidījumu, vai tikai to ko mums te visu laiku rāda. Sakiet, vai daudzi no jums tik daudz gadā nopelna? Man nav žēl, bet tā zūdīšanās, ka uz pusi nocirta un ka tagad tikai 30 000 maksa... mļin.. tūlīt MO sāks zūdīties, ka visādu aparatūru noma u.t.t. Vecīt tikai nevajag... arī ar 30 000 tev sanāk normāla Latvijas mēroga alga. Savukārt es domāju, ka Zivju fondam vajag vispār atteikties no raidījumu finansēšanas. Ja es dotu naudu MO, lai viņš taisa raidījumus par zivju un dabas saudzēšanu - tad MO pēdējais raidījums būutu bijis tas, kad tika parādīts noķertais un neatlaistais lasis, kuru uztina atpakaļgaitā. Savukārt par Zveju vispār nerunāsim... viņam tiek dota nauda no zivju fonda, bet tiek taisītas reklāmas... Labi... sūc par visu, bet tā īdēšana, kā mūs apdalīja... mani paķēra. Tas nebija glīti.
Visbeidzot - kurš ir tas lielais un varenais, kurš ies aizstāvēt makšķernieku intereses jaunajā valdībā, lai zivju fondam neatņem naudu, lai tā nauda, kas tiek maksāta par kartēm, nonāk pie zivīm. Jautājums - Kur ir tā jaunā visus makšķerniekus apvienojošā organizācija, kas nu iestāsies par makšķernieku tiesībām. Vai tikai viss nav atkal apstājies pie nosaukuma reģistrēšanas UR, lai var parādīt papīrīti attiecīgiem politiķiem un ierēdņiem un nolobēt kādas individuālas intereses? Kur un kas ir izveidojis šādu organizāciju un cik tajā biedru? Vai tiešām ir vēlreiz jāsadirš cēlā ideja, lai nekad, neviens makšķernieks nestājas nevienā organizācijā?..... vot šis man reāli sāk nepatikt.....
18.septembris 2010, 04:56 |
links