TV raidījumi

Tad jau ar 30kg lašiem visi mediji būtu aizd...i.
Diez kuri ir tie īstie politiķi par kuriem jābalso?
17.septembris 2010, 22:43 | links

uldeens
licencētajai zonai nav liegumu laiki!!!
:DDD
17.septembris 2010, 22:39 | links

to Sulla
Vilkti gan jau pārsvarā lieguma laikā?
17.septembris 2010, 22:38 | links

Abi, gan EZ, gan MO, ķērušies pie priekšvēlēšanu aģitācijas nedaudz :)))))
Tikai mans secinājums pēc šīsnedēlas raidījumu apskates.
Diez 6dien, kad būs NG jaunais raidījums (cerams), tur nebūs kaut kas ...
... nu ķipa meklējiet labos deputātus www.ng.lv :DDDDD
17.septembris 2010, 22:25 | links

aigaigars> tā viš ir, Latvijā dzīvojas lielākie atlantijas laši eiropā, bet reti kurš to zin. Oficiālais rekords protams smieklīgs, bet ar spinni ir vilkti virs 30.
16.septembris 2010, 23:19 | links

Diezgan jaux raidījums MO sanācis. Lai arī bez zivju ķeršanas. Bet vai vienmēr to vajag???
Tiešām priecēja LVEnergo rīkošanās ārpus viņiem uzspiestajiem maksājumiem. Un ja kāc ko grib teikt, vai tur vēdzeles vajadzēja, lai paklusē. BIOR esot izpētījis un ieteicis. Jeb varbūt kāc iedomājas, ka zin vairāk par zinātniekiem?
Pasākumā gan varēja pamanīt paralēlo filmēšanu / fotogrāfēšanu ar ...
Laikam vēlēšanu reklāmās būs iekšā :)))
Smuki upes tīrīja arī.
Smaidu izraisīja texc, kāpēc LMA naudu nedeva, lai sportistus uz WCh nesūtītu. Uz WCh LMA nesūta un nesūtīja, lai gan sevfi dažkārt tā pozicionēja. To dara LMSF, kas ir cic kantoris. Nesapratu gan cita runātāja textu, ka tam 60-70kLs ... Man jau liekas, ka pa tādu finansējumu tīri daudz ko varētu visi daudz maz sevi parādījušie WCh LV makšķerēšanas sportisti izdarīt.
16.septembris 2010, 22:39 | links

dzirdeets jau ir arii par lielaakiem, .... :)
ta ka jaasmeeree spole, jaapulee blekji, jaauzdzet kaada lieka riepa - lai neierauj iekshaa :)
16.septembris 2010, 22:16 | links

29.5kg??? kurš vēl par ko tādu ir dzirdējis?
16.septembris 2010, 21:43 | links

21:30"Ar makšķeri"
16.septembris 2010, 21:19 | links

NG-NG
Lielais paldies par taviem raidījumiem! Paldies, ka pastāsti pat tik vienkāršas lietas, kā sliekas uzduršanu uz āķa :) ! Man tētis vienmēr mācīja, ka āķa galam jābūt noslēptam, ko es kādus 15 gadus arī cītīgi slēpu :) .
16.septembris 2010, 10:11 | links

tehniskās lietas pārzin Edgars, šeit Pepsijarve, man saprašana par datoriem ir pilnīga nulle, ērta rakstāmmašīna un viss....
16.septembris 2010, 09:47 | links

ja nav noslēpums- uz kāda datora apstrādā safilmēto? Varbūt varu kaut kā palīdzēt ar upgreidu?
16.septembris 2010, 09:16 | links

diemžēl mūsu montāžas kompis atkal izspēlēja kārtējo triku un jau samontēto karpu raidījumu laicīgi nedabūjām ārā, ja kādu tas ļoti aizvainoja, piedodiet, bet tā viš i....., no veca maisa jaunas bikses ir grūti uzšūt, pagaidām strādājam ar to tehniku kas ir.
16.septembris 2010, 08:46 | links

Labi ka man bij šnabis jādzer,neredzēju jauno veco raidījumu:)
15.septembris 2010, 23:33 | links

viepli, tu jau LTV7 NG neskatījies? ja nu tomēr varbūt TV vēl palika ieslēgts? kkur dzirdēta dziesma skanēja :))))
15.septembris 2010, 21:33 | links

Labu raidījumu var rādīt kaut vai katru dienu .
15.septembris 2010, 21:10 | links

Nu ko radit vecu raidijumu!
15.septembris 2010, 21:07 | links

Tiešām, labākais NG raidījums sākās. Man obida točna nav :))))
15.septembris 2010, 21:07 | links

Sveiki.

Šovakar NG raidījuma oriģināla nebūs - tehnika, tehnika... . Būs foreļraidījuma atkārtojums. Shodien paredzēto skatieties 6dien vai nakamo 3dien.
15.septembris 2010, 16:45 | links

Šorīt sanāca noskatīties EZ raidījumu. No pagājušās nedēļas 3jiem raidījumiem, EZ man likās labākais.
Un sapals beigās vispābā pa skaisto ;)
13.septembris 2010, 11:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager