TV raidījumi

Zvejas noslēpumi tikai 00.00,laikam vēdzeles ķers!
10.septembris 2010, 19:18 | links

Tas mārks ir izkāsts.
10.septembris 2010, 10:29 | links

Nu nevar tā;aizbraukt,trīs reizes ar kāju piesist un izvilkt.Gribi safilmēt labu 0.5h garu materiālu ir diezgan ilgi pie tā jāstrādā.Kur nu vēl uz līdakām seklā ezerā,bezvējā un pilnīgi spožā laikā.
9.septembris 2010, 21:56 | links

Zveja teica ka viņiem ar to lapu baigās problēmas!
9.septembris 2010, 21:51 | links

Kaut kā neiet tiem TV raidījumiem šonedēļ. Varbūt rīt kas labāx būs. Ja nebūs, tad laikam TV arī kādas mēnesfāzes, austrumu vēji, ... ietekmē :)))))))))
9.septembris 2010, 21:28 | links

Hmm, a ko ne Nomadaa, ne Voblaa neliek jaunos raidijumus?? Galiigi slinkji palikushi vai? pa tv nesanaak noluureet...

Aljo Olte, Zveja?!
9.septembris 2010, 13:03 | links

aakki, es jau visu laiku gaidu kad taa straume rimsies, un beizot tas ir noticis, taakaa iespeejams jau riitvakar ko laadziigu nokkerssu.
9.septembris 2010, 09:09 | links

2.daļa;
9.septembris 2010, 08:08 | links

Nu džerki;
9.septembris 2010, 08:06 | links

sienaazis;Kad ūdens līmenis nostāsies savā vietā,tad vari cerēt uz stabilāku copi.Ja ūdens krīt-nu neņem karpveidīgās kā nākas.Re bums kūpina-Usmā ņem,ja ņemtu Lielupē,tad viņš ar tur sēdētu.
9.septembris 2010, 07:18 | links

pa tukšo šoreiz raidījums.

Nesen arī Lielupes grīvā pie buļļupes fiidereeju arii naaca tie mazie asie briesmoņi.
8.septembris 2010, 23:37 | links

labs cepiens:)man pašam lielākā škrobe ir nevis par to ka atspruka,bet par to ka neredzēju kas atsprūk.ja ir zivis,labi.ja nav, arī.nu i na... šito laimi pēc padsmit stundu copes p...ar kaut kādām asakām. man parasti ir ļoti liels prieks un smaids pa visu bārdu-kaut ko tomēr ir izdevies sakaitināt:DDD
8.septembris 2010, 23:04 | links

salmo, man ssii lloti tuva teema, ne tikai no taa ka velkoniitis, bet breksis kaa taads.

ssogad ir pilniigaa pakallaa ar brekiem, vismaz Lielupee. Gaidiiju raidiijumu, lai redzeetu vai NG ko nokkers, bet tas pats kas parasti, tiesa gan vinnss filmeeja pirmdien, vakar viens noi raidiijuma paliigiem dienas otraa pusee jau ko no breksi nokkeera, pats seedeeju pa tumsu, prieceeja fakts, ka uudens viusmaz pa 40 cm lejaa, driiz 1-2 dienas jaapazuud straumei un jaasaak kkerties, turklaat jauns meenes saakaas. Man sskkiet NG pats ssogad apjucis, kas ar to zivi notiek, un ne vinnsh vieniigais. Bet es ceru ka ned laikaa viss notiksies ar breksi..
8.septembris 2010, 21:30 | links

Bums -neder uz vimbu.Sapals, forele,raudas,mailes .... reiz kad Valmierā sapazinos ar vienu kuģotāju(izcils kuģīša virtuozs) muti pavēris skatījos kā viņš krācē viņu nolika vienā punktā un skaldīja sapalus. Tā zivs ārā dabūšana arī vesela zinātne.
Varbūt ja to lietu dara izmantojot garu pavadu nevis mušošanas principu ar kāda vimba trāpītos,bet vimba tomēr vairāk pa leju ložņā.
Ko saka mušotāji??? Vai kādam ir vimba trāpījusies mušojot?
8.septembris 2010, 21:27 | links

Njā šis bij diezgan booring raidijums šoreiz!
8.septembris 2010, 21:25 | links

Bet vai vimbošanā šāda kuģīša štelle funicinē ?? Runa par NG raidījumu -
8.septembris 2010, 21:10 | links

NG raidījums iet vaļā!!!
8.septembris 2010, 21:06 | links

ZG vai tad mušotāji ķer tikai izjūtas ??:)) Ko ta --viņi foreļus veikalā pērk ? Trin āķus - jau nākamnedēļ ķersim izjūtas pie ugunskura uz lotām.:))
8.septembris 2010, 21:01 | links

automeistar, redz tev ir kaut kāda ieskaites zivs(?)! Kur obligāti jāapgramsta! Mušotājiem ir tāds jēdziens: pacelt zivi. Pietiek jau ar to, ka zivi esi piečakarējis uz imitāciju. Izvilki, neizvilki-kāda tur starpība, ja cilvēks iet uz upi pēc izjūtām! tev to nesaprast, jo tikai tavs uzskats ir pareizais-pārējie visi ir stulbeņi....
8.septembris 2010, 18:13 | links

Pārmaiņām LT raidījuma daļa;
8.septembris 2010, 17:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager