TV raidījumi

mjāaaa dīvains raidījums, sākot ar to, ka zveja nepareizi pamāca, kā likt pretsavērpēju, beidzot ar to, ka nevienu karpu neparādīja kā izvelk
4.septembris 2010, 07:53 | links

Tikai mazliet no beigām redzēju Zvejas noslēpumus,tas nebija man-tas komercdīķu apmeklētājiem.
3.septembris 2010, 23:42 | links

Beidzot noskatījos copes raidījumu ar eMKas un ZG dalību. Manuprāt raidījums bij labs :) , bet gribētos lai tas būtu ilgāks...

Kā jau eMKa kaut kur iepriekš minēja - vajadzētu vismaz 3 raidījumus (vēl labāk gan būtu ilgāka viengabala filma).
3.septembris 2010, 22:52 | links

... LV, Gruzija
grupa jau ļoooti laba, bet ... :)
3.septembris 2010, 22:26 | links

Kā jau visās kvalifikācijās(sievu,vīru basketb.,futbols)=žī.i (Izrela.Malta,Horvāti,Grieķi..neatceros)
3.septembris 2010, 22:22 | links

āķi, man slinkums meklēt, lūdzu pasaki, kādas komandas vēl šoreiz ir mūsu grupā!? :))
3.septembris 2010, 22:14 | links

Gaidot Zvejas noslēpumus,nu tas "futbols" ar visu Starkovu,ja to var LV izpildījumā par futbolu saukt-pavisam garām.Gadiem trenējas,bet pat piespēlēt kaut cik precīzi nav iemācījušies.Viņiem laikam kā makšķerējot-kā filmē,tā nekas nesanāk.Man jau aizdomas vairāk,ka neko nemāk!
3.septembris 2010, 22:02 | links

Nu nezinu, man jau raidijums likās vakar riktīgi "spēcīgs". Sākot ar auklas diagnozi, un biedzot ar kolosālo copes atgadijumu par slapjo hibrīdu:DDDDDDD
3.septembris 2010, 21:52 | links

Mirtin! Tā nav digadālā, bet gan interaktīvā TV! Ar visiem tās priekiem: atkārtojumi, videonoma, Tv gids utt. ...man tāda ir! :)))
3.septembris 2010, 21:28 | links

Oltiem pašam nipatika -aizmiga tokš ;DDDDDDDD
3.septembris 2010, 21:28 | links

Vajag Lattelekom digitālo televīziju - tad var skatīties raidījumus tad kad ir laiks, nevis tad kad rāda :D Reāla štelle :D

P.S. Nezinu kā citiem, bet man pēdējais Oltes raidījums nepatika. Esmu gan Oltes fans, bet šoreiz garām. Vienīgais smeķis - broļi no austrumiem. Viss cits... nekā... ne copes, ne normālu sarunu.... sūdaina reklāma. Protams, tie puiki no Rapalas māk gan ķert gan runāt... bet šoreiz tas viss netika parādīts - un kamernieks ar kameru skraidīja kā jocīgs - kadrs augšā kadrs lejā... pa labi, pa kreisi... nezinu... nepatika....
3.septembris 2010, 21:24 | links

Par NG raidijumu, ir neliela tehniska kjibele ar kodeshanu, tapec ari nerada.
Shovakar paveelaak parkodeshu un uzlikshu koretku versiju.
3.septembris 2010, 13:34 | links

Tas arī. Tā vijš i.
3.septembris 2010, 13:04 | links

Nu nez Bebr, man jau liekas GKL pēdējais koments tuvu patiesībai. Bet nu visādi jau iet.
3.septembris 2010, 12:55 | links

Sienāzi
Ne jau katru vakaru vecmamma kūkas cep. Man jau liekas ka operators bik vairāk varēja izspiest no tā visa.
3.septembris 2010, 12:51 | links

Bet vimeo pagaidām ir ielikc tikai raidījums ar JST.
eMKa un ZG vēl nemaz nav.
P.s. Es parasti skatos šite
3.septembris 2010, 12:50 | links

evian buus, pacietiibu, parasti peec paaris dienaam var skatiit. Es veel atverot JST lapu un to video nokliksskkinu uz labajaa stuuriitii uz vimmeo, tad tanii lapaa atverot ssad tad ir aatraak ievietots video.
3.septembris 2010, 12:48 | links

laikam nespiid paskatiit!
Failed:)
3.septembris 2010, 12:38 | links

Man arī neiet :(
3.septembris 2010, 12:02 | links

Man gan liekas, ka bračkas tur nu galīgi nav pie vainas. Raidījumu veido citi cilvēki, tur jau ir viņu mācēšana kā pasniegt ne visai atraktīvus cilvēkus. No tehnikas atkal tik pat kā nekas, plika cope, pareizāk necope. Var taču mēģināt rādīt kā meistari eksperimentē, kāpēc dara tā, kā izvēlas mānekļus. Kā vadīt vienu vai otru mānekli. Un intrvijas ar meistarīgākiem mētātājiem. Neko principā nepasakot.
3.septembris 2010, 12:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager