TV raidījumi

BEIDZOT, kāds TV runā normālā latviešu valodā, paldies ZG, cik patīkami dzirdēt radniecīgu izloksni :)))

raidījums foršs, upe skaista, vīri pastāstīja daudz, kur atrast foreli, ka kātu labak garāku, cope uz rotiņiem, iemetieni ar svārstu un velk 2-3 metrus, forši, tik jāmēģina :))
1.septembris 2010, 22:09 | links

evian, rīt vai pēc pāris dienām fishing.lv jābūt
1.septembris 2010, 22:01 | links

epox59, par atskabargām, raidījumā tas netika, bet saviem mānakļiem tos pieloku 100% visiem, palīdz atbrīvot zivtiņu un pareizi izvadot neviens lielais nav nokabinājies :)
1.septembris 2010, 22:01 | links

ZG, uzprasi gan mammai!...
Tu tak man apsoliji...kreklu pat saplēsi, cik tas nopietni bija...
:)
1.septembris 2010, 21:52 | links

i-netaa kautkur var redzeet?
1.septembris 2010, 21:48 | links

Gunča, avīze??? Kāda?! Āaa, tāa! Atejā uz nagliņas!!! :DDDD
(ja nopietni, muterītei jāuzprasa. Mož viņai ir. Pats nepērku un nepasūtu)
1.septembris 2010, 21:44 | links

sorri-labots.. eMKa
1.septembris 2010, 21:41 | links

Mja... :) Paldies Edgaram, sanāca smuki :)...nu neko pavasarī tiekamies atkal :), un tad pa nopietno- rīki, pamatojums un atkal prakse ar skaistiem kadriem :)

Sienāzi, man kājās bija Simms zābakbikses (ekonomiskais gals). Vieplis ar šitādās vazājās. :))) Latvijā maksātu ap 150 Ls, zābīši uz 70 Ls. Lietusjaka ar tādā pat cenā, plus veste 50 Ls Pidarka, oj atvainojos-nāģene ap 15Ls Apakšā termoveļa un "kaujas stringi" :DDD

Zivgārni, kur mana avīze!!!!??

raidījums tiešām labs- malači!!! viens jautājums vieplim -āķi bez atskabargas? man tas process tik fiksi neiznāk :) pēc lietavām jāaizstaigā līdz savām vietiņām.uzsita ""asini"":):)
1.septembris 2010, 21:38 | links

Paldies vīri! Ko var pusstundā pastāstīt?! Šoreiz, kā pirms nārsta, akcents likts uz saudzēšanu un vaļā laišanu. :)
1.septembris 2010, 21:36 | links

šis raidījums pat Mirtinam patiktu :)
1.septembris 2010, 21:29 | links

pārsteidzos ar pārmetumiem, tiešām nākamgad vajag turpinājumu par inventāru, aptuvenajām cenām utt, nu kas iesācējus interesē, bet šis raidījums tāpat labs, tā jau gribās un še tev, vēl uzsit asinis :))
1.septembris 2010, 21:29 | links

Nu ko lai saka, super raidiijums, malacci vecci.
Ja būs turpinājums, iemetiet kādu komentu par savu ekipējumu, sākot no kātiņa, beidzot ar smukajām ZG biksēm.
Vienam bij zābaki, otram tāds kā kombinzons, cik noprotu ūdens necaurlaidīgs.
Tā pavisam īsi, cik tāds normāls ekipējums iesācējam maksātu.
Raidījums tiešam super, arī runas māksla abiem laba.
Tā turēt.
1.septembris 2010, 21:26 | links

lai paskatītos uz dabu, forelēm un pabojātu nervus tiek, kas netiek raidījums super, bet lai mācītos kko, sorry, tad vajag apsēsties uz akmens upes vidū un pastāstīt - kādi kāti, spoles, auklas, mānekļi utt, tas tāds, mans skatītāja viedoklis :)
1.septembris 2010, 21:24 | links

labākais kāds bijis :))
1.septembris 2010, 21:11 | links

Un vispār!!!!! Zivgārni!!! Kur mana avīze?????
Tiko atcerējos.
1.septembris 2010, 21:11 | links

Nu smux šovakar raidījums :)))
1.septembris 2010, 21:10 | links

MK, kapē Tev nav tādas foreļbrilles, kā Zivgārnim, a???
:)
1.septembris 2010, 21:10 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager