Visus šos ieteikumus jāsūta NG, viņam vieglāk būs, iespējams pat jāpalīdz uztaisīt kāds plāniņš.
Par lielo zivi tik tēlaini izsakos, protams, ka galvenais ir parādīt ko, kā, kāpēc, un ja vēl zivs beigās uz āķi, tad super.
Pieļauju, ka tā ilglaicīgā šī gada necope visus kautkādā veidā ir padarījusi nedaudz savādākus....ko es domāju - >
Ko gribēju teikt, kautvai jūs kā foreļotāji, ja staigātu jau 2 - 3 mēneši pa foreļupēm, un uz tā āķi labākajā gadījumā būtu 10 cm forelīte, i tāpati retu reizi.....arī tak uznāktu kautkāds ''kļins'' un nesaprastu kas īsti notiek.
Mani no tā visa šogad ir izglābusi zandartu cope, jo tie paldies Dievam ķeras, breksis šogad liek virsū pa smago.
Un vēl, gribās jau tam copmani [parādīt arī to ka viņš prot kautko noķert, bet ja vairrākkārt atkārtojas , ka nesanāk, sāk mākt šaubas.
Es tiešām ieteiktu kautvai forelistiem, vai vienalga, kādai blicei izdomāt kādu tematisku pasākumu ar PLĀNU un to pasniegt NG, es vispār nesaprotu, kā viņš ar to visu tiek galā pie sava grafika.
19.augusts 2010, 11:05 |
links