Un nemaz nemēģiniet pateikt, ka es tagad protestēju protestēšanas pēc - šis man domāt bija sliktākais raidījums, kādu es NG izpildījumā esmu redzējis. Vienīgais normālais elements tajā visā bija Sienāzis... nu labi un vēl zandarti bija ok :D
Raidījumam nebija ne sākuma, ne beigu... izskatījās pēc vecā labā Vērpes - kurš vienkārši brauc kaut kur... da kaut ko... da safilmēs. Raidījumi ir jāveido ar domu - jāsaplāno un pēc tam jācenšas realizēt... ja kāds vēl atceras skolas laikus, tad kādreiz sacerējumi bija jāraksta pēc briesmīga plāna - ievads, iztirzājums, nobeigums. Kādreiz man tas baisi nepatika, tagad saprotu, kas tas ļāva sistematizēt pasākumu.
Nu kā var raidījumā rādīt copi ar piebildi - to, kāda izskatās bombačkas sistēma, parādīsim vēlāk. Es saprotu, ka vispirms ir rīta cope un pēc tam filmējam sistēmas siešanu ... bet vai ta montāžas ķompis ir galīgi nobiris, ka iemet safilmēto disku un rāda visu kas safilmēts. Var taču uzmontēt montāžu un ievadu priekšā.
Netika parādīts kā mailes ķer... reāli tas radītu noskaņu un sagatavotu skatītāju LIELAJAM pasākumam. - kā ķer, ar ko ķer, ko liek uz āķa.... nu netaisīs taču atsevišķu raidījumu - kā noķert mazās zivtiņas. Šeit bija viena lieliska iespēja to biki parādīt... a nekā. Es piemēram nesapratu vai mailes saķēra sienāzis ar makšķerīti vai NG ar lielo tīklu... Netika parādīts kā jāliek maile uz āķa, netika parādīts, kā spēlē ar bombačku, varēja izstāstīt vairāk, kā konkrētu vietu izvēlēties... nu ne jau brauciet pa Jūrmalas šoseju, tad kilometrs pa labi, kilometrs pa kreisi un tur ir zandarti. Bet gan - reku niedru mala, tad ir kritums uz leju... tālāk sēklis - nu un naktī sēklī tusē zandarts... sienāzis jau centās šo to apstāstīt... zinot, kur viņš copē... šo to varēja izlobīt... bet ja tā pilnīgi no nulles... tad tiešām šis raidījums ir LIELO NEIZMANTOTO IESPĒJU RAIDĪJUMS.
Vēlreiz atkārtošu - vienīgie reāli labie elementi tajā bija Sienāzis un zandarti :DDDD
8.jūlijs 2010, 05:30 |
links