TV raidījumi

Miljonas - ir www.nomad.lv. Pats tur pameklējot pirms neilga laiciņa atradu! Tik uz sitiena nevaru atrast! Pameklē un atradīsi!
29.maijs 2012, 16:56 | links

Vai kāds nezin, kur var noskatīties oltes raidījumu, kur Olte, Einis un Egīls (?) brauca iekšā ezerā, kura nosaukumu neatklāj un ķēra līdakas uz ''agresīvo tviču''? Nevaru atrast nomadā.
29.maijs 2012, 16:51 | links

zvejas raidijumam vis itkaa ok,bet taas zivis aiz aciim....
26.maijs 2012, 08:03 | links

Jā. sabojāja garastāvokli Zveja ar savu sižetu uz visu vakaru! Vai tiešām nav cienīgu copmaņu, ko uzaicināt uz filmēšanu, kas prot visas valsts makšķernieku priekšā uzvesties?
26.maijs 2012, 07:53 | links

Jā, nu ētiku tur nebija ko mācīties... Kā zivis ķer, jā.
25.maijs 2012, 22:25 | links

Arī redzēju! Tiešām pretīgi!Zvejam jauna tv zvaigzne parādījusies -Linards-acu bakstītājs!
25.maijs 2012, 22:09 | links

tikko pa LTV7 noskatijos Zvejas raidijumu, atklaati sakot pretiigs lai neteiktu vairaak. pirmkaart tas linards, atieksme pret zivi, graabj aiz aciim taa ka asinis tek, noker vienu 7kg to savaac, pectam otra lielaa bija ap 10kg arii to panem, un veel izteicieni nosist ar airi, nokaut kaa cuuku utt, vienkaarsi pretiigi. un kur tad baaziis 20kg zivju. lai jau aizrijas. tas ir viss ko gribeeju pateikt.

P.S man neskauz, bet kad pats izvilkshu ko taadu, tad kaisti nofilmeeshu C&R.
25.maijs 2012, 22:06 | links

Kas ar MN raidiijumu?
24.maijs 2012, 23:07 | links

neesmu zvejnieks, bet šodienas Oltes raidījums bija ļoti jauks
24.maijs 2012, 23:03 | links

Šovakar M.Olte rādīja kā jūrā reņģes smeļ!Tiešām labi sasmēla!
24.maijs 2012, 22:30 | links

pie mums labaak paraadiit veel vienu garlaiciigu ziepju operu:))vismaz copmanji var aizlaisties uz copi,kameer sievas mutes paveerushas luur
24.maijs 2012, 10:52 | links

Es te vienreiz pafilozofeju un nodomāju.. nesen raidījumā teica, ka makšķernieku skaits Latvijā ir strauji pieaudzis (laikam bija 300 000 MK iegādājušies + tie, kas nav). Ņemot vērā šo apstakli, domāju, ka copes raidījumiem no televīzijas puses netiek veltīta pienācīga uzmanība.

Ir taču tik daudz ko rādīt- dažādu dīvainu jaunāko izgudrojumu (pilni veikali ar tādiem) pielietošana copējot, dažādu vies-ekspertu uzaicināšana uz copes raidījumiem no dažādām valstīm. Tāpat eksperti ik pa reizei varētu doties pacopēt uz vietu, kur tauta forumos bļauj, ka zivju neesot un parādīt, ka kaut kas jau tur ir. Būtu interesanti. Tāpat kādreiz varētu parādīt copi kopā ar kādu "vecu onku". Tādi parasti sēž dažādās ūdenstilpnēs un klusi velk trofejnieces, kamēr uber-aprīkotie copmaņi sūdzas par necopi. Starpcitu,. atsevišķos copes raidījumos varētu iekļaut kādu amatiera copmaņa uzņemtu video, tādējādi popularizējot gan copi, gan pareizu ētiku utt.

Katrā ziņā, saturiski copes raidījumus varētu pat uztaisīt ilgākus un daudz bagātākus. Zinu, ka tas ir saistīts ar finansēm, tādēļ sākumā teicu, ka no TV puses šī lieta nav novērtēta. Var jau būt, ka skatīšanās reitingi pie mums ir tik zemi, ka nav vērts. Es personīgi skatos ar lielu interesi :)
24.maijs 2012, 10:43 | links

es tikai netā skatos tos raidījumus.
24.maijs 2012, 10:41 | links

taa viss i...., TV ir savi speeles noteikumi, liigumaa eetera laiks ir 20.00 , bet TV to var mainiit, ja ir kaadas svariigas sporta speeles transleejamas, ceru, ka Edgars sodien ieliks netaa raidiijumu
24.maijs 2012, 10:32 | links

Es paskatījos 00.20,kur pa Burtnieku vizinājās un gumijas sprauda.Varbūt tas bija atkārtojums,jo daudzus neredzu!!
24.maijs 2012, 08:43 | links

Es arī skatos programmā un neko nesaprotu :D
23.maijs 2012, 20:10 | links

:D Tur nu tev taisnība.
23.maijs 2012, 19:54 | links

Raidījums: "Makšķerēšanas noslēpumi" paliek pavisam noslēpumaini.. sākums pl. 01.15.. Vai arī iekļauts jauns repertuārs, kad "necopējas" 18+.. !?!? :D
23.maijs 2012, 19:08 | links

spiningos :)
9.maijs 2012, 19:03 | links

kaads zin par ko buus shodienas MN raidiijumaa!??
9.maijs 2012, 18:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager