TV raidījumi

Tonis- Kāds sods zviedrijā par tīklu likšanu??? ;)
17.aprīlis 2012, 08:31 | links

Tonim taisnība, nevelti viens senais savu tautiņu 40 gadus pa tuksnesi staipija :)
16.aprīlis 2012, 23:39 | links

Nu tādi nu mēs esam ,un daudz ūdens aiztecēs līdz mainīsies mūsu domāšana...
16.aprīlis 2012, 23:27 | links

Ādažos pie smilts ņemšanas vietas noskatijos kā velk lašus un met maisā,un skrien pārdot bieziem,pa dzeramo.
16.aprīlis 2012, 22:58 | links

jaa,netaalu no Juglas ezera,vai Daugavas biezhi var redzeet,taadas stilizeetas letiites,ar izkrautiem zemizmeera zandarteljiem,paardeveejs,taads pusaizpampis gaida savus klientus
16.aprīlis 2012, 22:55 | links

Ruu,ja ir zivs,kodiens garantēts:))
16.aprīlis 2012, 22:51 | links

:)patiesiibu sakot,tas jau taapat notiekas,vieniigais samaksa ir polshos un zivis kaa likums parasti ir zemizmeera:)
16.aprīlis 2012, 22:49 | links

Pļac.Sākās.
16.aprīlis 2012, 22:46 | links

kapeec nevareetu ljaut makshkjerniekam,likuma ietvaros realizeet savu lomu tirguu,atkristu vajadziiba peec tiikliem,kaa mees zinaam uz makshkjeres taas zivis jau nekjeras tonnaam,bet muusu ir daudz un ieguveeji buutu nevis 5 cilveeki,bet visi
16.aprīlis 2012, 22:45 | links

NG
Starp citu."CITU viedokli" jau Dančauskas vienā no raidijumiem izteicās!!!Tāpēc ari palikšu pie saviem uzskatiem!
:))
16.aprīlis 2012, 22:38 | links

Binladens.Olus ta atdzesēts,bet nevar-šept ir šept!:))
16.aprīlis 2012, 22:32 | links

Ja centienus paraadiit teemu no visaam puseem var uzskatiit par zvejnieku lobeesanu, tad .... Cilveeku kas to saka noznaugsu plikaam rokaam:):), sajaa diskusijaa iesaistiijos tikai, lai pateiktu, ka Zvejas raidiijumaa vairaak bija zults un savtiiguma nekaa nekaa patiesu faktu, bet izskataas, ka citu viedokli neviens negrib dzirdeet :):).
Viss, breksis cepeskraasnii tapa gatavs, arii olus ir atdzisis, jums noveelu to pasu :):(:)
16.aprīlis 2012, 22:30 | links

NG
Tāpēc jau es neesmu un nebūšu politiķis.Mans nav mācijies un man nav iedzimts,kā viens kurzemnieks izteicās,daiļtirsēja talants.:D Tāpēc es runāju pa prasto.Un copēt man patīk ka aš padusēs spiež!
:)))
16.aprīlis 2012, 22:26 | links

Kāda viņiem daļa gar makšķerniekiem, ja roņi tīklus plēš. Bet iekšējos ūdeņos roņu nav.
16.aprīlis 2012, 22:23 | links

Vai viņi uzklausa arī makšķerniekus,vai tikai bīda savu badaino kuņģi,un maku biezumu...
16.aprīlis 2012, 22:20 | links

Riekstins neko nelemj, tas ir viens, otrs ir tas, ka juus cepjaties par nepilniigi pasniegtu informaaciju, Protams, ka arii es esmu pret jebkuriem tiikliem iekseejos uudenjos, bet ..... Sabiedriiba nav tam gatava, sabiedriibu var paarliecinaat tikai ar patiesiem faktiem un skaidrosanu, diemzeel ja vairumam copmanju buust tik pat daudz pacietiibas un veelmes sarunaaties ar visaam puseem kaa Urmasam, tad mums veelamais rezultaats izpaliks. Politika ir maaksla, vadiit sarunas un panaakt sev veelamu rezultaatu ir izcila maaksla, taa buuveejas visu liimenju labaakie pasaules politikas paraugi, Urmasa piedaavaatais proletariaata revoluucijas modelis liidz sim neko labu nekur nav nesis :). Nevajag man paarmest kraasas mainju, es esmu copmanis un taads arii paliksu, bet diemzeel pasaule negriezaas tikai prieks copmanjiem un copmani nav pie lemsanas valstii, taatad vajag pieraadiit un paarliecinaat, piedaavaat logisku lietas sakaartosanas programmu. Pietam veci, neskaitiisim citu naudu un ... Nomaksaatos nodokljus, es nepaziistu nevienu cilveeku, kurs censaas nomaksaat visus nodokljus, arii VID vadiiba no citiem kasee, bet personiigos nodokljus ja ir izdeviiba, tad sleepj, buutu es zvejnieks arii neko nemaksaatu, tiesi taapat dariitu 98% no jums visiem :):):). Taa viss i ...., taapeec vieniigais risinaajums ir dialogs nevis keeziisanaas
16.aprīlis 2012, 22:15 | links

Un cik tad no jums ir parakstijušies šeit???:
http://manabalss.lv/pret-licenc-to-mak-er-anu-lr-publiskajos-de-os-/show
16.aprīlis 2012, 22:13 | links

Visi uz SWE neaizbrauks. Tāpēc ir jācīnās par to, lai mums un mūsu bērniem būtu ko nomakšķerēt šeit pat Latvijā. Vai tiešām makšķernieki ir tik kūtri, ka ļaus izsmelt Latvijas ūdenstilpnes? Cepums diemžēl šeit nepalīdzēs.
16.aprīlis 2012, 22:09 | links

Tonis
Mans šodien ir mierīgs kā pitons pēc maltītes.:)))
Es labāk ar čomiem iekapāšu kādu cepumiņu un pacopēšu.Lai tas būtu kaut SWE vai kurnebūt citur!:)))
16.aprīlis 2012, 21:55 | links

Risinājums nelikumīgiem tīkliem šņakt ar nazi,ja nelīdzēs nāks palīgā Ruu
16.aprīlis 2012, 21:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager