TV raidījumi

nekur internetaa nevaru atrast ne peedeejo MN ne Oltes raidiijumu atkaartojumus
3.februāris 2012, 09:22 | links

Oltem arī apnicis rādīt atkārtojumus.
3.februāris 2012, 09:19 | links

Baigi skaistas krāsas tiem asariem! ZG to asari kā korķi izrāva-bez nekādas pretestības.
3.februāris 2012, 08:02 | links

Makskere ar Olti pa tv7 Alūksnes ezers un ZG!!!
2.februāris 2012, 20:01 | links

man skatoties uz NG pilošajām rokām drebuļi parāva zem segas!
brr....
cepuri nost
1.februāris 2012, 23:07 | links

MN-22.55!
1.februāris 2012, 21:48 | links

Cepuri nost Grabovska kunga priekšā. Cilvēks pierāda, ja grib tad var. Skumji skatīties Oltes un Zvejas atkārtojuma raidījumus, jo it kā ledus nav un nekur pamakšķerēt, bet tai pat laikā MN jau 2 nedēļas kā jaunā sezona iet. Tā turēt!!
28.janvāris 2012, 16:05 | links

vakarā būs :)))
26.janvāris 2012, 17:13 | links

Euuuuu, vai kāds nezin kad pēdējais MN būs netā???
Parasti nākošā dienā....a šoreiz ņekāāā....
26.janvāris 2012, 17:02 | links

Reizem kai sanaak ka nostraadaa taadi blekji ka pat pasham rokas iisti negribas njemt, bet izradas ka spurainajiem un zobainajiem ir interese.
sava laika kad jau saku studijas Dpilii - izdomajas aizbraukt uz Sventes ezeru.... parmeegjinaju visas mormenes kadas tik man bija - a kaut uz vienu buutu pieduuriens..... a vietejie tiiai pec tam pateica ka nevienu!!! citadu mormeni kaa tikai svina kraasaa vienk nenjem.... ticet tadam apgalvojumam man negriobejas bet fakts ir un paliek fakts
25.janvāris 2012, 21:29 | links

jenots13, nodziisi Tu NG, lai raadaamu 1h uzfilmee:) vinjsh ta ar cilveex i pakjert, i atpuusties i dabaa :) un uz muusu jautaajumiem atbildet utt, bet gjimene, kur tad paliek, ne viirs ne tees vajadziigs.. skarbi, bet laikam taa sanaak, un mums jaapriecaajas par to, kas tiek dariits
25.janvāris 2012, 21:23 | links

Olte,Zveja un tt. jau to naudu paši neredz un neskaita uz Ltv7.Tie sarunā palaist atkārtojumus un naudiņu ieliek-tur kur tai pēc viņu domām ir ērtāk!!DD
25.janvāris 2012, 20:54 | links

Vispar cepuri nost Grabovska priekšā!Vienmer raidijumi ir interesanti un saturigi,redz ka cilveks cenšas ko pradit.Malacis tā turpinat.
Oltem gan no viņa vajadzet pamacities,cik var radit tos atkartojumus :) Domaju,ka verigak butu izdalit Normundam 1st etera laika nedeļa un visiem tiktu daudz vairak spilgtu un patikamu emociju,nevis 2 reizes menesi skatities atkartojumus :(
Tads nu ir mans redzejums,varbut skarbs,bet tada dzive.
25.janvāris 2012, 20:45 | links

Labais vecis šodien bij NG raidījumā :D
25.janvāris 2012, 20:28 | links

negribeju nevienu aizvainot,vienkarshi izteicu savas domas.pat neteicu ka ta blitka ir slikta,tikai to ka ka man vina vizuali nepatik. un ari to ka vienkarshi butu intresanti redzet ka ta blitka strada ezeros kuros es parasti makshkereeju.
24.janvāris 2012, 23:01 | links

Jā, coj, žēl, ka tevis nebija ar tavām bļitkām, tad tu gan būtu paradījis visiem klasi :)))!
Domā man kaut cik interesē tie "jūsu" ezeri - makšķerē vien pats tur!:) Itkā pie mums Latgalē ezeru trūktu, kur makšķerēt :DDDD...
24.janvāris 2012, 22:36 | links

labaak atbrauc ar savaam glaunajaam no "juusu" (Krievzemes vai hvzk kaadiem) ezeriem uz muusu, un vai ko dabuusi..
Tu jau saprati, kas nepatika - juusu-muusu ezeri..
24.janvāris 2012, 22:13 | links

salmo2 ari nau nekas labs,gribetos redzet ka tava blitka stradaa muusu ezeros :)
24.janvāris 2012, 21:33 | links

vai neziniet kur tagad liek internetā ar mkšķeri vislaik bija nomad.lv
24.janvāris 2012, 20:24 | links

Pagaišnedēļas raidījums
24.janvāris 2012, 20:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager