TV raidījumi

Urmas.Es gan vienu citu atcerējos-nas *but,a mi krepčajem.;))
15.janvāris 2012, 18:41 | links

Brusis
Istinu glagoļiš.:))
Bļaušana,par to ka nekā neesam izdarijuši ,kāda mīļās ūdenskrātuves labā,būs pēc tam!
15.janvāris 2012, 18:38 | links

Spriežot pēc šiem datiem-http://manabalss.lv/pret-licenc-to-mak-er-anu-lr-publiskajos-de-os-/show Latvijā ir 206 neapmierināto.Pārējo,[vidējais latvietis],visspēcīgie argumenti;
1.Manam mūžam pietiks.
2.Es zinu vietu X, kuru neviens nezina un par kuru neviens nerunā.
3.LM organizatori ir mani draugi,paziņas skolasbiedri.Gan jau mani neapbižos.
4.Nav ko bojāt nervus,vajadzēs maksāšu.
5.Es no likumiem neko nesaprotu,un kaut ko lasīt,domāt negribu,man ir svarīgākas lietas.
6.Varbūt kāds aizstāvēs arī manu vietu x,es taču CL tik daudz par viņu rakstīju.
7.Gribētos jau parakstīties,bet tur taču prasa manus datus,atņems vēl visu naudu,vai būs citas sankcijas.
8.Kas ir internetbanka?
9.Mani vēl neviens nav noķēris,nav ko satraukties.
10.Lai ķer ar ko grib,es tāpat jau krāmēju čemodānus, lai brauktu prom.
15.janvāris 2012, 18:08 | links

UN, starp citu, tieši pēc zvejas ar vadu, ezerā nezkāpēc bija palikušas tikai sīkās raudiņas un caurspīdīgie plicīši. Bet varbūt visas lielās zivis izēda ezerā dzīvojošo kormorānu kolonija un zvejnieki šeit nemaz nav vainīgi? :)))
15.janvāris 2012, 17:53 | links

Lai tie zinātnieki pajautā man vai jebkuram Rušonas ezera piekrastes iedzīvotājam, ko zvejošana ar vadu ir nodarījusi ezeram. Tikai beidzamajos pāris gados šeit ir parādījušies makšķernieki. Es pats, dzīvodams pie ezera, savulaik braucu copēt uz Lubānu :(
15.janvāris 2012, 17:50 | links

Aakkis
Starp citu es ar to "pētijumu" gribētu redzēt.Bet nesagaidīsim,jo tāda vnk nav!!!
:))
15.janvāris 2012, 17:39 | links

urmaas;es neko neceru!Es tikai gribu redzēt tiešo raidījumu,kā viņi teiksim zvejo ar vadu.Kaut vai tajā pašā Babītē tās sīkās zivis pa zāļainajiem seklumiem.Un kuri viņi ved to zāli nodot.Krastā gāzt nevar-nav zvejnieku zeme!Nerunājot pa meža ezeriem,kur tiešām vajag izzvejot tos miljonus mazo asareļu.Vot tas būtu labi,tur koki sakrituši iekša krustu šķērsu.Tur pat maliķi ķīniešus nekarina!
15.janvāris 2012, 17:30 | links

Atbilde būs pēc pieprasītāja kompetences, mans mazais košāns teica tā ņau ņau - ja vari ko lietas labā darīt tad līdzi sabiedrībai un eji virsū ministērijai, ja ne tad nerunā...
15.janvāris 2012, 17:21 | links

Āķis
Tu ceri saņemt atbildi?
:)))
15.janvāris 2012, 17:14 | links

norāda, ka pamatojoties uz ilgtermiņa pētījumu rezultātiem ir secināms, ka vadu zveja neatstāj negatīvu ietekmi uz zivju krājumu ilgtspējīgu izmantošanu.
Kur,cik ilgi,ar kādiem vadiem ir zvejots un pētīts?Ja māk tā rakstīt.tad var arī šos ciparus publicēt!Vai viena tante teica,ka ir secināms-viņai zivis tāpat katru gadu vienādi pienes!
15.janvāris 2012, 17:05 | links

Kas to būtu domājis ? :)))
15.janvāris 2012, 15:28 | links

Zemkopības ministrijas 2011.gada 16.decembrī notikušajā sanāksmē ar biedrību „Latvijas Zvejnieku federācija”, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts “BIOR”, Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministriju, Valsts vides dienesta Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldi, kā arī 2011.gada 21.decembrī notikušajā sanāksmē ar biedrību „Latvijas Zvejnieku federācija”, biedrību „Latvijas pašvaldību savienība”, Rīgas domes un Babītes novada pašvaldībām tika secināts, ka vadu zvejas aizliegumam nav zinātniska pamatojuma, kā arī likumā noteiktajam nav pamata aizliegt ar zvejas noteikumiem atbilstoši regulētu vadu zveju. no zivju krājumu saglabāšanas vai vides aizsardzības viedokļa. Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts “BIOR” 2011.gada 23.decembra atzinumā Nr.17-1/282 „Par rūpniecisko zveju” norāda, ka pamatojoties uz ilgtermiņa pētījumu rezultātiem ir secināms, ka vadu zveja neatstāj negatīvu ietekmi uz zivju krājumu ilgtspējīgu izmantošanu.
15.janvāris 2012, 15:19 | links

P.S. Spriežot pēc atbalsta MRK iniciatīvai Mana Balss visi ir apmierināti!!!!!
15.janvāris 2012, 15:01 | links

3. Izteikt 7.panta ceturto daļu šādā redakcijā:
„(4) Zvejas tiesības ūdenstilpēs var iznomāt atsevišķi vai ietvert ūdenstilpes nomā, ja ūdenstilpes nomā ir paredzēta zveja. Ūdenstilpes ekspluatācijas noteikumos, kas ir ūdenstilpes nomas līguma neatņemama sastāvdaļa, tiek atspoguļoti visi ar zveju un citu saimniecisko darbību, kā arī ar vides un zivju resursu aizsardzību un atjaunošanu saistītie jautājumi. Iznomājot publiskās upes (upju posmus) un publiskos ezerus, paredz amatierzvejas iespēju.”
15.janvāris 2012, 14:54 | links

Roli,izskatās,ka ar vidi arī viss jau ir saskaņots.

http://www.mk.gov.lv/lv/mk/tap/?pid=40238025

6.Zvejniecības likuma 17.panta trešā daļa nosaka, ka rūpnieciskajā zvejā aizliegts izmantot zivju vadu, izņemot gadījumus, kad saskaņā ar šā likuma 12.pantu ir nepieciešams veikt zveju īpašos nolūkos un zinātniskās izpētes nolūkos. Vienlaikus no zinātniskā, resursu un vides aizsardzības viedokļa nepastāv nepieciešamība šo aizliegumu saglabāt
15.janvāris 2012, 14:50 | links

Mums izdomā likumus, bet neviens nedomā , kā to dzīvē spēs izdarīt un izkontrolēt ! Kāpēc netika un netiek VVD viedoklis pausts, kas ir neieinteresēta institūcija tajā visā un vismaz rūpējās par dabas resursu saglabašanu ? Kāda man jēga no to zvejnieku viedokļiem, viņu viedoklis ir bizness un nekas vairāk !
15.janvāris 2012, 13:41 | links

Ja tā nopietni, tad tā sistema ir jāmaina pilnībā. Aizliegt ka tādu pašpatēriņa zveju, atstāt tikai profesionalus zvejniekus ar tiesībam zivis realizēt, kā arī gribētos redzēt kādu kontroli tajā visā ...
Par to vadu vilkšanu, vienīgais attaisnojums ir ezeru tīrīšanu no aizaugšanas...
Bet nu tas ir tik slidīgs variants, ka tajā visā jābūt milzīgai kontrolei ...
15.janvāris 2012, 13:33 | links

Vēl vairāk!- pieņemsim- ''zinātniece" - meitene(ar labu atmiņu) , kas dzimusi Rīgā-uz akmeņiem, izglītojās Jegavā- , bet savā dzīvē pat kārtīgu verķi rokās nav turējusi- izstrādā zinātnisku darbu, kas varētu būt cilvēku grupas(subjektīvs ) pētījums un tas tiek ieviests dzīvē...
Piemēri- (daži)- bebri, jenotsuņi, ūdeles, vienlaidus egļu audžu stādīšna, kukurūza, koksagīzs... utt.
P.S. Varētu jau atcerēties ko pozitīvu!Ja kāds zina- neturiet sveci zem pūra!
15.janvāris 2012, 13:30 | links

Urmass- tie kas ir izgājuši aerobikas un deju kursus laidīšot pie eksāmeniem uzreiz :)))
15.janvāris 2012, 13:26 | links

Rolis
ZM būšot kursi ,kur apgūstot tās valodas.Kursos dzirdēto drīkstēs pierakstīt TIKAI ar rakstāmajiem,kuriem būs ZM LOGO.Obligāts nosacijums - rakstāmos varēs sajemt TIKAI pie Raimonda un Straujumas!!!
:DDD
15.janvāris 2012, 13:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager