TV raidījumi

Lacky
Jā, Micānā tiešām uz spārenieku jēma pat "klusajā" ziemas periodā, kamēr motiļu tirinātāji ķer otsosinoviku :)). Zinu, jo pats jau kādu laiku Micānā esmu copējis.
6.janvāris 2012, 15:12 | links

Vairis30
jā tieši tā bilde pie mums Latgalē uz šitiem labas copes bija Micānu ezerā bet uz pārējām ēsmām nikā vēlāk man vietējais pastāstīja kura vietā tos jāmēklē (saulrieta pretējā krastā) tur tiešam viņu bija krietni vairāk un tam bija nepieciešams tikai urbis un tik uz priekšu.
6.janvāris 2012, 14:52 | links

To Robčiks
Pa lielam mēram informācijai vari palasīt šo (man slinkums daudz drukāt :D):
http://parcopi.lv/publ/maksligo_maneklu_dzivie_prototipi_ii_dala_viendienites_stasts/1-1-0-327
Par Ventu prasi šī foruma loceklim ar niku Patrols...
6.janvāris 2012, 14:42 | links

Eduk-no šīs vietas "Venta un krokodilli "nedaudz sīkāk...... kā un kur smēli??
6.janvāris 2012, 13:50 | links

P.s. arī savus Ventas "krokodiļus" :D Patrols atrada tajā rakstā - tie izrādījās rokošā tipa viendienīšu kāpuri ;))...
6.janvāris 2012, 10:36 | links

Bumsi, un kā tu domā kurš ir autors :DDDD!?
Tas tik viens no viendienīšu kāpuru tipiem - peldošie :).
6.janvāris 2012, 09:11 | links

Bumsi, pat ziemā ir vesela ringa ēsmu, uz kurām ņem daudz labāk un lielākas zivis kā uz motili, tik katrā ūdenstilpnē jāpiemeklē kas tur konkrēti mīt un zivkai garšo. Es, personīgi, izmantoju noķerto zivju sekcijas rezultātus - ir glābis/palīdzējis neskaitāmas reizes :)...
6.janvāris 2012, 09:09 | links

No tā paša saita Viendienīšu kāpuru formas un izskats
6.janvāris 2012, 09:09 | links

Nu bildē redzamais ir vienādspārņu tipa spāres kāpurs tas ir 100%, lai gan arī viendienīšu kāpuri ir iegūstami un lietojami par ēsmu ar ļoti labiem panākumiem...
6.janvāris 2012, 09:03 | links

Tie laikam gan nebūs spāru kāpuri -ļoti līdzīgi mūsu viendienīšu kāpuriem Bijām jau kādreiz šo tēmu pamatīgi izdiskutējuši Zaceps ar viņām labus lomus guva -ziemā
6.janvāris 2012, 08:53 | links

Laimīgā ieliktā bilde:
6.janvāris 2012, 08:01 | links

Urmaas...
...taisnību glagoļiš...
...Vanems ir tikdaudz saracis ,ka vemt gribas...
...man pietika cīņas ar viņu vecajā ZIVĒ...šito ietiepību par tīkliem ,lasi -LOBIJS...,nu tas ir forši..
...un atceros viņa cīņu (personīgo) ar O.M...
31.decembris 2011, 00:40 | links

Tik tiešām raidījums uzkurināja asinis... bet gribētos nedaudz pakomentēt. Cik sapratu no ievada, tad doma bja izstāstīt par DS, taču reāli sanāca tā, ka pateica dažus vārdus par kātu un parādīja gumijas. Domāju, ka tomēr vajadzēja iepazīstināt sīkāk ar ABC (t.i. pastāstīt par DS no pašiem pamatiem,proti, kādi svini tiek izmantoti, kur un kā jāsien āķi, par izmantojamajām gumijām varēja pastāstīt ko vairāk utt.), jo man kā nezinātājam ir palicis daudz jautājumu.
Tādā ziņā man baigi fascinē MN raidījumi, kuros diezgan konkrēti tiek iztirzāti apskatāmie jautājumi, tā teikt no A līdz Z.
Bet vienalga PALDIES par raidījumu.
Visiem LJ 2012 G !!!!
31.decembris 2011, 00:26 | links

usurs
Ja redzi kādu strādājam,tad netraucē viņam.Var gadīties,ka pašu pieliek pie darba.Ja VANEMS grib rakt,lai rok!
:)))
31.decembris 2011, 00:21 | links

Vanem...
...ko tu pīpē...?
...kāds sakars korporeļiem (kalnu) ar šībrīža copi LV..?
...tak Ķirsons vai ta neuzbīdīja savu privātkalnu pie Kaķīša ,ko...
...augstāku par GAIZIŅU...
31.decembris 2011, 00:17 | links

kāds atceras, ka pirms kara LU bija studentu korporācija, kuras mērķis bija uztaisīt Latvijā augstāko kalnu. Tā ka jāņem lāpstas un jābrauc uz Ikauniju.
30.decembris 2011, 23:58 | links

:):) lasu un smaidu, ja būsiet ieverojussi tad mēs cenšamies nelist politikaa, jo patiesibaa man ir dziļi pie vienas vietas visas taas spēlītes , es copeju agraak, copeju tagad un copeessu arī turpmāk , neatkarīgi no valsts varas vai valdošās partijas. Dziivee es esmu cilvēks kurss sen jau ir zaudējis ticību un ciennu pret sso valsti, esmu skeptikkis, pietam iesaistīties procesos man traucee arii izglītības trūkums, dzīvoju peec izjuutaam un emociijaam, Bet, tas ir dzīvee, TV cenšos runaat par lietām kuras maaku un saprotu un taa ir tikai cope. Tiiklu jautājumam ir vismaz 3 puses, makšķernieku viedoklis ir tikai viena puse, ar emocijaam esmu pret, jo zinu kaa pie mums lietas notiek, ar praatu saprotu ka viss jau nav tik vienkārši, bet kaa ir pareizi nezinu, saku godīgi , nezinu. Ja kādas uzskata ka TV šo tēmu pagaidaam neaiztiekam dēļ finansu apsvērumiem tad maigi izsakoties juus stipri klluudaaties :), pagaidām vienkārši nav ko teikt, vismaz man nav. Plivinaat karogu un tikai bļaut negribas , uzņemties Protestantu organizatora lomu nav ne laika ne iespēju , ne vēlmes , japelna ikdienas iztikšana, vasara nav aiz kalniem, sāksies maču sezona un atkal visa nauda aizies taarpos un bariibaas, dvēseliski tas man tomēr ir pirmā vietaa.
30.decembris 2011, 23:58 | links

Zveja uzzsita asini, kurā bodee vēl ir kas pieejams no DS gumijām ?
30.decembris 2011, 21:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager