Raimi - balto tagad negrib, pamēģini pinku!:)
17.februāris 2024, 23:21 | links
Skelleftea [17.02.24]: Kā šodien ar lomiem?vairāk jau motilis un bezmotilka
Rīt plāns aizbraukt
Ar bļitku ir ko darīt vai tikai motilis strādā?
Baltins [06.02.24]: Sveiki!abos vēl labs
Varbūt kāds var padalīties ar info par ledus stāvokli?? Interesē gan lielais, gan mazais Baltezers.
Baltins [06.02.24]: Sveiki!Sveiki! Ledus 20+. Ieiešana pa laipām. Asari ari ir.
Varbūt kāds var padalīties ar info par ledus stāvokli?? Interesē gan lielais, gan mazais Baltezers.
svens76 [27.01.24]: man tāds novērojums ka bezmotilka labi atsijā bērnudārzu, nu baltiņā tas strādāJā. Mēģināju paralēli uz gaļu un bezēsmu. Uz otro nebija pat uzsitiena. Nestrādā tie mānekļi kuriem netici.
RaimisD [27.01.24]: Šodien Lielais ,Ropažu salas galā. Nevarētu teikt ka baigā klondaika, bet zivis ir un noķert var.man tāds novērojums ka bezmotilka labi atsijā bērnudārzu, nu baltiņā tas strādā
Izmērs nu tā, man lielāku kā 150g netrāpījās.
Darbināju 3mm diskobumbu + viens motilis. 3m dziļums. Gribēju tikt vaļā no bērnudārza, pārgāju uz bļitku. Rezultāts švakāks gan skaitā, gan izmērā.
Ledus labs, ap 25cm viendabīgs. Laika apstākļi ideāli, labi līdz ideāliem vajadzētu bišķi mazāku vēju. To mikro mormeni samērā ilgi jāmakarē lejā.
Līdakas arī kustējās. Divas reizes karogs izšāva. Abos gadījumos āķis tukšs . Pieļauju, ka interese būtu vēl labāka, ja izdotos kādu raudiņu, plicīti noķert, bet ar to sanāca problēma. Sēklīti iebaroju, bet pienāca tik nano asari.
Zivju kopbildes nav. Pārejot no ālinģa uz ālinģi metu tos atpakaļ. Nebija šodien vēlmes šamos tīrīt.