Bukultu galā šodien vai mači, vai treniņš burātājiem. Tie tādu trobeli taisa. Nez kā veicās vīriem pie Auzu salas. Tiem kas tuvāk krastam ķēra esot ļoti švaki.
27.janvāris 2024, 16:08 | links
RaimisD [13.01.24]: svens76 [24m]: super smalkie rīki pēc manām domām baltiņā tagad daudz rezultatīvāki par dzelzi. 0.06mm + pamaza mormeneJau ? :(bij ar punčiem lielākie. es vnk par to ka baltiņos tomēr mormenei man labāki rezultāti, uz dzelzi te retāk spiežu. viens motilis virsū, jā. un superkaitinošs driblis, bet tur atkal sardziņš jāpielāgo svaram utt, karoč lieks čakars:)
Domā tik agri sāksies smalkie rīki ?
Kā pēc asara izskatās ? Ir jau stipri tusnīgs ?
svens76 [13.01.24]: RaimisD [17m]: svens76 [18m]: es pa savām točkām lielajā. šodien vairāk gribējās eho patesteet. bija daudz mazo un divi palielaakiTu uz mormeni+motili ja ?super smalkie rīki pēc manām domām baltiņā tagad daudz rezultatīvāki par dzelzi. 0.06mm + pamaza mormeneMormenei uz āķa liki vienu motili, vai tā, dragāji pa sauso ? :D
svens76 [13.01.24]: super smalkie rīki pēc manām domām baltiņā tagad daudz rezultatīvāki par dzelzi. 0.06mm + pamaza mormeneJau ? :(
RaimisD [13.01.24]: svens76 [18m]: es pa savām točkām lielajā. šodien vairāk gribējās eho patesteet. bija daudz mazo un divi palielaakiTu uz mormeni+motili ja ?
svens76 [13.01.24]: es pa savām točkām lielajā. šodien vairāk gribējās eho patesteet. bija daudz mazo un divi palielaakiTu uz mormeni+motili ja ?
RaimisD [13.01.24]: Svens Tu savā galā copēji vai mazajā ?es pa savām točkām lielajā. šodien vairāk gribējās eho patesteet. bija daudz mazo un divi palielaaki
Kā gāja ?
svens76 [12.01.24]: Gangsteris [15m]: Kāds ir bijis šajās dienās uz Baltezeriem? Kā ar copi?lielajā ir ok,mazajā cik dzirdu pa ausu galam ar ir kasPaldies!
Gangsteris [12.01.24]: Kāds ir bijis šajās dienās uz Baltezeriem? Kā ar copi?lielajā ir ok,mazajā cik dzirdu pa ausu galam ar ir kas
Fishbone64 [06.01.24]: Šodien Mazajā - gandrīz nulle, 3 gab. asari ~150 g. un viena rauda pluss mini ķīši.Manuprāt šodien asars vispār -0.5 emociju. To ko redzēju apendicītā....