Baltezers

Kur ielaist savu laivu?
tomel,izlasīju Tavu komentāru un gandrīz vai negribēju braukt ezerā.Tomēr iebraucu un 3 zandartus uz velci dabūju,divi mazie peld tālāk.
17.augusts 2012, 21:51 | links

šodien biju, izbraukāju visas sev zināmās vietas rezultāts nulle, no rīta laiks itkā bija ok, apmācies un neliels vilnītis, bet ap pusdienlaiku palika karsts un sāka saule spīdēt. jāgaida septembris un tad jāmēģina.
17.augusts 2012, 13:43 | links

Shodien pavelceeju laivaa kopaa ar draudzeni.Uudens zaljsh un sauliite cepinaaja,laikam jau ar likumsakariigs rezultaats:)2 taadas neta copes,neta necopes.Un draudzenei viens duuciitis.Simsona baazee uz deeliisha rakstiits ka peedeejaa liidaka nokjerta 28 juulijaa un bija 2.1kg.Jaapieveershas buus vairaak Kjiisiitim.
5.augusts 2012, 18:05 | links

Šodien 2,5 kg zandarts uz velci un pannas asarītis piedevām.
Tā kā zandartus copēju tā nopietni pirmo gadu,tad tas man personīgais rekords.
28.jūnijs 2012, 18:37 | links

Tā jau ir laba vieta,kur stāvējāt,bet ar džigu vispār jau kādu laiciņu neņem vai ņem baigi vāji.
Es šodien velcēju ar vobleriem,bet dažreiz ar gumijām.
21.jūnijs 2012, 23:31 | links

ā tas biji tu, pa gabalu tik liela zivs neizskatijas. apsveicu labi tev gajis, mums gan dzigs kluseeja. un uz ko ņēma?
21.jūnijs 2012, 23:26 | links

Tas nebija zandarts,bet līdaka 2,7 kg.Bez tās dabūju vēl vienu līdaku 1,5 kg un divus zandartus virs 1 kg.
21.jūnijs 2012, 22:40 | links

šodien bijam iebraukusi padzigot, rezultaats viens asaris. veejsh dzigosanai ar pa lielu. redzeju kaa viens uz velci ieceela zandartu, taadu uz 1.5kg. kaa citiem veicies?
21.jūnijs 2012, 22:02 | links

Nu jau kādas piecas dienas Baltezeri klusē.Copeslietu kalendārs rāda,ka trešdien varētu kaut kas atsākties.Es tāpēc pat vakar un šodien nemaz nebraucu.
18.jūnijs 2012, 18:49 | links

17.06.2012 17.00 - 21.00 bijām Lielajā Baltezerā.
uz diviem nevienas copes - likām gan gumijas, gan rapalas, gan rotiņus. ravējām laivu ceļa rajonu, par un ap. netālu no pie niedru salas.
cik redzēju vēl vienai laivai bija mēra līdaka uz spīdīgu bleķi.
18.jūnijs 2012, 16:44 | links

vai nav kads no Pardaugavas kas varetu sakert karusinas lidaku copei -labprat iegadatos!!26882703
16.jūnijs 2012, 15:05 | links

lielajā pie baznīcas ir laba vieta kur var piebraukt un ielaist laivu! pat spec zīme ka 20 min var stāvēt pie ūdens! laidīšu iemeiģināt ehaloti :)
16.jūnijs 2012, 13:58 | links

no 19:00 līdz 21:30 biju iebraucis ar laivu pamētāt vizuli. uz kāda apmēram 7. metiena paņēma zemmērs, ko atlaidu. nodomāju jau, ka šodien moš varēs pavilkt kaut ko vairāk, bet nekā, vairāk neviens piesitiens ne uz rotiņa, ne vobleriem, ne gumijām. Mēģināju arī pavelcēt, arī bez rezultiem. Vietējie runā, ka līņi sākot staigāt, būs ar pludu jāiemēģina kādudien.
14.jūnijs 2012, 23:46 | links

Kā izskatās pēdējā laikā Lielajā Baltezerā ar spinigu?
Pirms pāris nedēļām biju - diezgan liels klusums, viena nerealizēta cope un viens atlaists zemmērs. Šovakar plānojas aizšaut pamētāt atkal spiningu.
Vēlāk sekos reports
14.jūnijs 2012, 14:02 | links

brauc pie baznīcas pa kreisi lejā un pirms bāzes varēsi ielaist bez problēmām.

par to barjeru runājot. un ko tad tu gribeji? ka varesi tā na haļavu tur braukt, atstāt mašinu, laist laivu utt? :DDD
14.jūnijs 2012, 05:26 | links

nu bac nauda nav jamaxa kas tev tur jahta ka abramovi4am janolaiz udeni vaj :D tu jau vinju neatstasi udeni bet pamakseresi un izvilksi lauka es domaju piebrauc ar masinu nolaid laivu masinu noliec pie cela neviens tev neko pat nepateiks baltezers un 10 m krasta linija pieder valstij ta nav privata udenstilpne
13.jūnijs 2012, 20:39 | links

ja pa naudu. es uzskatu ka tad zūd savas laivas pamatjēga!
13.jūnijs 2012, 19:40 | links

nu ja lielaja nu tad pie laivu bazes iemet udeni un miers neviens jau nevar aizliegt to darit man liekas ta tur visi laivotaji dara!
13.jūnijs 2012, 19:37 | links

a tas kur Berlats vai ka tur bija kadreiz bija? tipa Alderi? man interese vairak kā l;ielaja tikt jo man tad jabrauc visam ezeram pāri
13.jūnijs 2012, 19:20 | links

Braucot no rigas brauc + - lidz adazu simbolam tur pietura ir aiz pieturas pagrieziens pa labi taka meza bet cels aizies pabrauksi redzesi baltezeru nobrauciens buss uz pludmali go go!
13.jūnijs 2012, 19:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager