sweds [07.04.20]: nu jā, stučīt kaut kā neesmu iemācījies.Tad ko te ,, vaimanā,,.
:)
7.aprīlis 2020, 09:37 | links
sweds [07.04.20]: nu jā, stučīt kaut kā neesmu iemācījies.Tad ko te ,, vaimanā,,.
sweds [07.04.20]: nu jā, stučīt kaut kā neesmu iemācījies.Kas tā par domāšanu uzskatīt to par stučīšanu?! Zeme atveries....
klte [06.04.20]: sweds [Vakar]: Taisnība ir, ka zivis ir pilna Lielupe.Pie Emburgas svētdien viens vīrs vilka vienu pēc otras visas dienas garumā .Kad beidza copēt ,tad staigāja pa krastu un vilka ārā no ūdens paslēptās ķeseles.No kopumā varētu būt ap 50 zivīm.Tajā brīdī domāju,vai tad tiešām nav cilvēkam nekāda mēra sajūta.Ja viņu ķertu ,tad sods sanāktu uz 5000 eiro.Nē, redz atbrauca mājās un te ,, savu sašutumu,, un pilsonisko attieksmi parādija, tā vietā lai piezvanītu inspektoriem.
Es tajā dienā dabūju tikai 3 vimbas un kādas 5 palielas raudas.Un neviena inspektora neredzējuTā arī klusējot noskatījies?
sweds [06.04.20]: Taisnība ir, ka zivis ir pilna Lielupe.Pie Emburgas svētdien viens vīrs vilka vienu pēc otras visas dienas garumā .Kad beidza copēt ,tad staigāja pa krastu un vilka ārā no ūdens paslēptās ķeseles.No kopumā varētu būt ap 50 zivīm.Tajā brīdī domāju,vai tad tiešām nav cilvēkam nekāda mēra sajūta.Ja viņu ķertu ,tad sods sanāktu uz 5000 eiro.Tā arī klusējot noskatījies?
Es tajā dienā dabūju tikai 3 vimbas un kādas 5 palielas raudas.Un neviena inspektora neredzēju
sweds [06.04.20]: Kļūdījos,ap 1000 eiroAtkal kļūdijies, ja 29€*50= 1450€ un vēl sods par pārkāpumu.
Taisnība ir, ka zivis ir pilna Lielupe.Pie Emburgas svētdien viens vīrs vilka vienu pēc otras visas dienas garumā .Kad beidza copēt ,tad staigāja pa krastu un vilka ārā no ūdens paslēptās ķeseles.No kopumā varētu būt ap 50 zivīm.Tajā brīdī domāju,vai tad tiešām nav cilvēkam nekāda mēra sajūta.Ja viņu ķertu ,tad sods sanāktu uz 5000 eiro.
Es tajā dienā dabūju tikai 3 vimbas un kādas 5 palielas raudas.Un neviena inspektora neredzēju
sweds, 6.aprīlis 2020, 22:05
Taisnība ir, ka zivis ir pilna Lielupe.Pie Emburgas svētdien viens vīrs vilka vienu pēc otras visas dienas garumā .Kad beidza copēt ,tad staigāja pa krastu un vilka ārā no ūdens paslēptās ķeseles.No kopumā varētu būt ap 50 zivīm.Tajā brīdī domāju,vai tad tiešām nav cilvēkam nekāda mēra sajūta.Ja viņu ķertu ,tad sods sanāktu uz 1000 eiro.
sweds, 6.aprīlis 2020, 22:05
Ments [06.04.20]: 5.04.20.Atkal pabūts Mēmelē no 8.00-15.00 Fīders pludinš, esma baltie ,pinki, sliekas +intensīva barošana. Nevienas Vimbas. Raudas 10.gag 150-200.gr. kur palikusi vimba?Visu,, novelk,, zem Bauskas, lasu un saprotu, ka tur visi maisiem velkot. :)
Archey [25.03.20]: sveiki,Mēmele šodien uz feeder Skaiskalnes rajonā no pulkst. 6 līdz pulkst 13 copes daudz, visas raudas (lielākas,mazākas), bet nekas vērā ņemams! Ap pulkst. 10 viena vimbiņa pieteicās! Tas arī viss!
Kā ir ar vimbiņu Mūsā? Jau ir tikusi garām Bauskai?
Paldies