Nāk ziema, ko nu?

Jābrauc pie opja uz garāžu, kastei putekļi jānotrauc:)
26.novembris 2010, 09:58 | links

mjā...tikko izgāju ārā - auksti, vēja ar nav. Vakarā jāaizkrien līdz garāžai, jāiepēta situations.... :)))
26.novembris 2010, 09:45 | links

Domāju, ka mailes peldināt varēsi āliņģī :) Vakar laivu iztīrīju, apstrādāju ar ķimiju balonus, lai gaida laimīgo pircēju. Šķiet, ka tikai liels atkusnis var atjaunot iespēju ko nodžigot...
26.novembris 2010, 09:39 | links

Ko jūs te...mani tagad... :DDD
negribu es nekādus peacockus, gribu vēl brīvdienās maili peldināt :))) bet šorīt jau tā aizdomīgi uz to visu skatos, man liekas, ka tas mans mazais kanālītis būs smuki cieti aizvilkts, un ar laivu ārā tikt tā būs kā būs, bet....cerība mirst pēdējā :))) moš jāaizbrauc un kāds sildītājs jāiemauc iekšā :DDD
26.novembris 2010, 09:00 | links

Un ko tad viņš uz Peacock Bass ķers?
It sevišķi ziemā :DDDDDDDD
Zivniex, Tev Peacockoku, kā dzīvo ēsmu vajag?
Atvest dzīvu laikam būs problēmas. Vobla no tāda noderēs??? :DDDDD
26.novembris 2010, 00:04 | links

Tad ved tos giganta asarus!
25.novembris 2010, 23:26 | links

Un vispār, kāda X (nezināmais matemātikā, parasti) pēc Zivniekam arī JigWobleris? Viņš taču ... (nu, uz dzīvā ķer) :DDDDDDDD
25.novembris 2010, 23:22 | links

Zivniekam zanderiem varu iedot no tā raxta šito
Man tāc jau ir. BTW, varu kādam par nelielu samaxu atdāvināt :)))))))
Pac līdzi ņemtu un
Un vispābā, isstās, ka tas ko Tu ieliki, zanderam nederētu, jo man šķiet, tas ir pa virsu vai nedaudz zem ejošais :))))))))
25.novembris 2010, 23:05 | links

Šito atsūti zivniekam zandartiem no turiens
25.novembris 2010, 22:39 | links

ZB tā ziema jau. Gribu uz SPIED TE :))))
25.novembris 2010, 22:34 | links

Ziema ir sakusies, ka Tur ir ar ledus pieaudzesanu diennakts laika, kauc kur esmu dzirdejis ka pie stabila sala ledus augot apmeram 1 cm diennakti.
Biski divaini jau ira, izskatas ka zeme vel un udens silti, ta ka manuprat uz biezu ledu vismaz Riga nav ko ceret tuvakaja laika.
25.novembris 2010, 22:18 | links

Aivar- es ledus biezuma testam Kovšiku i domāju :)))
25.novembris 2010, 20:43 | links

ja tik tas vējelis ļautu uzsalt.pašlaik izskatās,ka niedrēs būs ļadus.a atklātajā vēl velcēt varēs!
25.novembris 2010, 20:37 | links

Ashukaini - Kovshiks man tikai testam ne reizestur neesmu cipejis pa ziemu... tas lai paliek vietejiem es kautkur biki taalak pabraukshu
25.novembris 2010, 20:30 | links

pie sienas -8 tagad no riita laikam visi 10 ja ne vairaak buus oi laabi laabi... lai ashukiem spuras saak kuteet
25.novembris 2010, 20:28 | links

vēl drusku i ētriskais Eduks varētu kāp virsū :)
25.novembris 2010, 20:22 | links

Dīķī pie mājas ledus jau 1cm :))
25.novembris 2010, 20:12 | links

Aivar :) Kovšiku jau vari kādu otrdien, ja būs lielie mīnusi, pat pirmdien sākt testēt :))))
25.novembris 2010, 20:08 | links

ee es ka saktos kamer es te ciitigi planus kalju tikaam manu vaardu lai sakara ar ziemas sakumu saak vazaat DDD.. nu tada nelaba doma ka khmm uz 1 decembriiti vartu buut kads pirmais testa izshljuuciuens... ja laika prognpzhu veciishi sevishkji nemaanaas...
25.novembris 2010, 19:45 | links

No vienas esti lapas:
Вот и я седня пол дня лодку отмывал карчером от тресковых кишок и креветог : Сцуко по всем щелям позабивалось. Закрыл все, акум снял и до вясны закрыл сезон водкомоторный. Нехочетсо по морозу както этим заниматсо. Ну а весной начнем с моря
25.novembris 2010, 19:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager