Kāds varbūt ir copējis ziemā ar ziemas fīderi,kādas atsauksmes par šo copes veidu?
martinsgrinb, 24.novembris 2015, 17:17
Paprovē jerku ziemā, ļoti labas atsauksmes.
24.novembris 2015, 20:16 | links
Kāds varbūt ir copējis ziemā ar ziemas fīderi,kādas atsauksmes par šo copes veidu?
martinsgrinb, 24.novembris 2015, 17:17
Es gribeju pierkt MB nopirku audi jums neskiet ka jus te rakstat pilnigus meslus.,????
pipars1987, 24.novembris 2015, 19:26
.. kkā dīvaini, pa kuru laiku, jūs tos daudzos borus
*noborejat* man divi pietūnēti Ļeņingrad-ieši, viens slapjam, otrs sausam ledum,,,jau gadus 30-it!
..tik nevajag pārprast, tas nav uzbrauciens,,,vienkārsi neredzu jēgu šiem strīdiem,,,pavasarī strīdamies, kurš motors, kurš spinis utt. labāks, bet katram savs!
nu piem ,ja man nepatīk urbt uz kreiso pusi,,tad tāds urbis uzreiz atkrīt,,ja es pats vai kāds meistars netālu tos nažus man nevar uzasināt, bet jāved uz otru Latvijas galu,,,nu piedodiet arī tāds urbis nav vajadzigs! un so visu saliekot kopā un vēl nopirkt pašu bori par bargu naudu !!!
Katram ir savi copes paradumi, vēlmes un iespējas ... =.. tape iedzersim ,lai mūsu vēlmes......!
bushmans, 24.novembris 2015, 08:58
Sazanss neņem ļaunā,Abu Garcia ledus urbis ir pēdējais nabags,salīdzinājumā ar Moru ,Heinola var urbt,par Rapalu nemācēšu teikt nau bijusi darīšana.
primaats, 23.novembris 2015, 20:48
Ja pa Peipusa "lomiem"neurbj,tad varbūt. Bijuši gadi,kad zive uzturas vairāku desmitu ha platībā,un viss šis ledus lauks vienos gliemežos un smiltī. Tad,pat pāris nažus kpl.pa dienu jānomaina.
BrunoL, 23.novembris 2015, 20:52