Nāk ziema, ko nu?

30.novembris 2009, 20:05 | links

aki ieliec kadu plauzu video tiesi plauzu kersana ziema iebarosana ludzu
30.novembris 2009, 19:35 | links

Vēl viens ineresants video par asariem ziemā, kaut kur pa vidu parādīts kā ķer vietējais, miets kas miets, gandrīz kā uz zandartiem
30.novembris 2009, 15:45 | links

guguci
bļitkot var ari no laivas.nav obligāti tikai no ledus!
30.novembris 2009, 15:06 | links

Paskatoties pa logu un kalendara neliekas ka nak ziema... Blitkotaji izmirs
30.novembris 2009, 15:02 | links

pat ļoti dzirdēti izteicieni!tīrā latviešu valodā.bez akcenta!:)))
30.novembris 2009, 14:49 | links

Eku vēl veči ķer un LAIŽ
30.novembris 2009, 14:44 | links

Man ir 3 gabalas un visas dažāda garuma jāatzīst ,ka viena no viņām kastē nelien bet tai man ir paredzēta kastes sānu kabatā ,ja jāveic garāki pārgājieni.Auklu caur štata caurumu neveru visu daru cauri centram.Ar iesalšanu nav bijušas problēmas .Vajag uzpasēt no deguna tokš puņķus arī noslauki :)))
30.novembris 2009, 08:45 | links

mirtins
tirgojās teleskopu spices.nogriez no gala garumu un ielīmē,es vismaz līmēju'.teleskopu spicītes jau ir ar tukšu vidu.tikšu pie kastes,tad nobildēšu un ielikšu bildi.:)
30.novembris 2009, 08:34 | links

Tā spicīte jau kātiņa korpusā iestiprinās~2/3 no korpusa,aukla tur nekādi nevar rīvēties-vienīgais gar putuplastu.Ja pavisam baidies,tad iever kembriku.Man pārsvarā spicītes ir 100....120mm garas.Bet ar auklu pa vidu netaisu,jo nevaru atrast tik mīkstas kā monolītās kaprona.Un ja iekrīt ūdenī un piesalst tievais gals,ta sūkā saldējumu.
30.novembris 2009, 07:57 | links

Bums - ja tu viņu taisīji - cik tavai makšķerei gara spice? Vai tu to ielīmēji, vai atstāji izņemamu. Es par to domāju saistībā ar iepsēju tomēr ievietot kastē. Cik saprotu, tu taisīji viņu pa korpusa centru un taisīji auklai jaunu caurumu. Vai tajā vietā arīnevajag kādu ielikni, lai aukla nestrīķējas? Jo vecais caurums ir slīpi sānā, lai aukla bez asa leņķa iet iekšā spicītē. Man ir aizdoma, ka tajā senajā Vaira video, tā spicīte tomēr bija ne pa centru, bet uz veco auklas caurumu. - paldies
30.novembris 2009, 07:13 | links

Te jau visi šādus skatus verotie tilkojās līdz nabai;))
29.novembris 2009, 23:38 | links

mirtins- Paņem bodē parastu ,,balalaiku'' standarta spici izņem ārā Pēc tam nopērc copenes pēzdīgo posmu tikai lai būtu ar cauru vidu /parasti oglekļa kātiem domāto/Spolītei padziļini caurumu līdz būs redzama auklas kasete.nogriez spicei vajadzīgo garumu/iesaku sākt ar garāku un saisināt līdz kļūs tev piemērota ,kā sacīt jāsaka, pa rokai/ Pēc tam izpulē spices galu pa kurieni nāks ārā aukla./tas lai aukla nediltu/ Es vēl drošībai ,lai ar auklu nesačakarētu galu ,jo šis spices ir samērā trauslas,precīzi uzlīmēju 3-4 mm garu caurulīti kuru izgatavoju no šis pašas spices atgriezuma Tā ka man šajā vietā iznāca dubults.
Nr 1 Izveidotais stiprinājums
Nr 2 Vieta kur jāizborē līdz auklas kasetei
kad viss samērīts jānogriež vajadzīgajā garumā un spice jāielīmē korpusā ,bet tā lai netiktu aizlīmēts spices caurums caur kuru vērsi caurui auklu.
29.novembris 2009, 23:36 | links

Re kā puisis trāpīja uz žoru
29.novembris 2009, 23:20 | links

bums - vai tu varētu lūdzu iemest kādu saiti ar tās ziemas makšķerītes ar garo spici rasējumu, vai ko tamlīdzīgu? Meklēju, neizdevās :( Paldies
29.novembris 2009, 23:11 | links

bums
istinu glagoļiš.slinkajiem tik vēlreiz būs jāskaidro!:)))
29.novembris 2009, 22:12 | links

5.okt, 20:34 Vaira ieliktajā video /šajā pašā sadaļā/to bezsardziņa žibulēšanu var redzēt. Un vispār iesaku pirms sezonas pārlapot dažu labu vēstures lapusīti.daudz kas intresants varbūt ir palaists garām.:)))
29.novembris 2009, 21:59 | links

Pirmais ar žibuli /viennozīmīgi/kāts bez sardziņa balalaikai pielikts 25-30 cm spice kurai aukla iet pa vidu cauri .Copes ir ļoti labi ievērojamas .Ar roku jūt katru mazāko pieskārienu.Ļoti labi žibuli izdancināt un no viņa paņemt maksimālo speli.Ja ir runa par aukla dilšanu vietā kurā tā nāk ārā no spices.Tādas nav Pagaidām Man šis variants ir vispievilcīgākais.Nākošais ir šis.
29.novembris 2009, 21:54 | links

pirmai ļadus pārsvarā tik uz dzelžiem.ja tie nelīdz,tikai tad murmuli lieku lietā.
29.novembris 2009, 21:00 | links

Urmaas;Neteikšu ka bļitkas man ziemā ir pirmā vietā.bet reizēm ākstos ar tām.Man kātiņiem ir sardziņi,maza diametra atsperītes,kurām aukla iet pa vidu un tad paregulēju atkarībā no apstākļiem.Citreiz uzlieku,ka sanāk gandrīz kā riņķītis.Vispār ja jau ar sīku troiņku copi rokā jūt,kur ta ar bļitku vēl=kātiņi viegliņi.
29.novembris 2009, 20:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager