Iebarošana un ķeršana!!!

...
Šī tēma ir pārcelta. Iet uz jauno vietu »
Nu tad kādas kaņepes vāra un ko vāra - sēklas vai kaņepes. Un kur ellē ņem Indijas kaņepes?
13.augusts 2010, 22:13 | links

Kuras kaņepes tu domā:
sējas kaņepes (Cannabis sativa L.),
savvaļas kaņepes (Cannabis ruderalis),
Indijas kaņepes (Cannabis indica).
13.augusts 2010, 22:08 | links

Jautājums!!! Speci raxta, ka iebarošanai novāra kaņepes un klāt liek to un to utt... Paskaidrojiet man muļķim, kas ir ''Kaņepe''? Vai jūs domājiet sēklas, vai zaļo massu?
13.augusts 2010, 22:01 | links

Var jau gadīties,ka tie upē salīduši,tur vismaz skābekļa vairāk.
11.augusts 2010, 16:07 | links

es teikšu ,taa ir veiksmes lieta ,un ka peedejos gados tik par karpaam iet runa ,redzat kur ir taa vaina bl su... tiklotaaji ,straavotaaji redzat kur vaina ,ja nabes ezeros es 2un virs un 3,2 brekšus ķēru ,ka raudiņas pavasarī tad tagad tur ir tikai suu.. ,kas jebko nograuziis un plikāķi izvilksi nu ta apmeeram ar taam boilaam sastaav:] ne zvīņas !
11.augusts 2010, 16:00 | links

Jankeli...Un es tiešām nesaku ka uz kartupeli.....aakkis...100% pareizi teikts...Tieši tā un nekā savādāk. Vienīgās ziepes ka es savus knifus forumā neklāstu.Baigi grūti viss nāca,varteikt mūžs pagāja,tāka jāmācās katram pašam.Ne asakas!
4.augusts 2010, 18:50 | links

un nesaki ka ar kartupeli :Ir daudz ūdeņu,kuros kartupelis strādā lieliski.Tam ir viena priekšrocība-citas zivis aiztiek reti,jā karūsa un breksis vēl citreiz pamēģina.Vienīgais pie tāliem iemetieniem var viņu nosist no āķa iemtot.Tad izmantoju kartupeļu boilas,agrāk jau rakstīju par tām.
4.augusts 2010, 16:50 | links

Jannkelis, orests ir liels makškernieks, ar īpašu pieeju karpām. Iesaku ieklausītos ko viņš saka par karpu uzvedību, atrašanu un pamācīties kā viņš karpas ķer.
4.augusts 2010, 16:12 | links

kādu šnabsīti piemēram :DDD
4.augusts 2010, 13:46 | links

Jankelis
viss labais ir aizmirstais vecais.un kāpēc gan ne?pats savulaik karpas ķēru samīcot kartupeli ar rupmaizi(ķieģelīti).ja ir vēlēšanās eksperimentēt,tad kko vari pielikt klāt ari aromātam!:)
4.augusts 2010, 13:23 | links

uz ko tad orest tu vinas kker ? un nesaki ka ar kartupeli :D
4.augusts 2010, 13:19 | links

jankelis...Es uz boilām nemakšķerēju,nav nekādas vajadzības.
2.augusts 2010, 19:55 | links

orest es kad es eju copet es sezu visu nakti, boilas araa nevelku tikai ik pa kadaam 6-7 h nomainu un metu tur pat, ar kartupeli un kukuruzu daru ta pat. varbu boilas nav ritigas man ir ananaasu un banaanu. kadas butu labaak.
2.augusts 2010, 13:49 | links

jankelis...Varbūt tev nebija pacietība gaidīt?Tās pašas vecās metodes un barība strādā labi,protams ja visu dara pareizi.Ne asakas!
31.jūlijs 2010, 09:21 | links

Sweicinati, sovasar saku maksskeret karpas un nevaru saprast uz ko butu vis labak makssskeret vinas :( meginaju ar vecajam metodem piemeram kartupeli, kukuruzu, nebija neka, nopirku banana boilas un ari neka, varbut kads varetu pateikt ar ko maksskkeret vinas.
29.jūlijs 2010, 12:27 | links

"Sieriņi" no USA,piedevām mazgāti,gan jau arī iraida gav'no!
;))
2.jūlijs 2010, 07:39 | links

Loomis arī ir sūds.
:DD
1.jūlijs 2010, 20:42 | links

Boilas ir sūds, Daiwa ir sūds, līnīc sūc, breksīc sūc... tēma ir super:DDD
1.jūlijs 2010, 20:25 | links

LoL
1.jūlijs 2010, 19:35 | links

Pricom te samoduri??? Nepiesienieties nikam!!!
17.jūnijs 2010, 23:01 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma ir pārcelta. Atbildēt var jaunajā vietā!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager