Pītā aukla

Viss par un ap to.
Nē,mani nečakarē,jo zinu tos knifus un kosmo cipariem neticu.Bet ir cilvēki,kuri tam naivi tic. :)
1.jūnijs 2012, 15:34 | links

Atkal pa veciem jautājumiem cepaties?! :DDD
Andri, 10lb pēc USAistiem būs 0.15mm pēc Europas mēriem. Tas par PowerPro 4dzīslīgo. Forša aukla. Man patīk. Un tai pašai auklai 15lb -> 0.17mm.
Laurīc, kapēc uzreiz čakarē??? :)))) Skaties uz dzīvi pozitīvi, jo ražotāji / tirgotāji ir tie, kas mūs ar inventāru apgādā hobijam ;)
1.jūnijs 2012, 15:31 | links

Ja nav tā kā USA, tad čakartēšana? Es visu laiku domāju, ka svarīgāk ir saprast, kas ir kas un izdarīt pareizu izvēli.
Arī laitīgs USA kāts salīdzinājumā ar laitīgu japāņu kātu ar vienādiem testiem būs kā diena pret nakti. Kurš šajā gadījumā čakarē tautu, amīši vai japāņi?
1.jūnijs 2012, 15:29 | links

Es teiktu nevis mēra pēc dažādiem kritērijiem,bet gan čakarē cilvēkus pēc citiem kritērijiem!
1.jūnijs 2012, 15:21 | links

Veči, cik var par vienu un to pašu? Eiropā mēra pie citiem kritērijiem, USa pie citiem. Jautājumu uzdevu vienīgi un tikai lai saprastu, kāda aukla ir pārdošanā ebotā jo man ir vajadzīga tā diametra, kura USA ir 10lb, bet laikam bez apciemojuma klātienē nekas nesanāks.
1.jūnijs 2012, 15:18 | links

Tu domā kartona kasti?To jau var safabricēt kā vēlas.Un man diktri negribas ticēt,ka iekš USA ražo preces EU tirgum.Tiešām neticu.
1.jūnijs 2012, 14:59 | links

to martins!

ceļojums norūda auklu :DD
1.jūnijs 2012, 14:57 | links

Lauric, doma varētu būt pareiza, bet..... kā lai izskaidro to, ka, ja mūsu tirgotāji apgalvo ka visu iepērk pa tiešo, tad kāpēc uz iepakojuma(nejaukt ar uzlīmi) 10LB vietā ir 10kg?
1.jūnijs 2012, 14:52 | links

Iespējams,ka tās auklas arī to svaru tur,kas ir rakstīts uz iepakojuma,tikai ar vienu piebildi,ka bez mezgliem! :)))))) uz LV sastopamajiem iepakojumiem manuprāt vissi cipari ir domāti bez mezgla.A ko tas dod makšķerniekam!Tāds lēts triks!Bet USA cipari ir jau mezglā.Tur arī tā atšķirība.Tur pret cilvēkiem nav tāda attieksme.Tāds ir mans aptuvenais izskaidrojums par šo brīnumu triku.
1.jūnijs 2012, 14:47 | links

Kurš izskaidros, kādu faktoru iedarbības rezultātā, pārbraucot pāri okeānam, aukla paliek 2x stiprāka un vēl biki teivāka?
pie mūsu bāleliņiem: 10kg, 0.15mm
dzimtenē: 10lb, .16mm
Mož kāds ir skaidrojis, kā tas notiek? :D
1.jūnijs 2012, 14:40 | links

eboat.lv
Tā 8 dzīslu pītā tievākā, kura ir 10 kg izturība ir tā pati, kas amīšu 10LB?
1.jūnijs 2012, 14:22 | links

karlens: Eboat.lv tirgotā PowerPro aukla ir Made in the USA, jo visas preces iepērkam tikai no oficiālajiem rašotājiem, vai to dīleriem. Ja neticas, varat šeit apskatīt tikko uzņemtu PPro foto :)
1.jūnijs 2012, 13:57 | links

paņemat stroftu , nav slikta. vācu marka,bet ražo japānā. monofīlas arī nav sliktas. pagaidām neesmu vīlies.
1.jūnijs 2012, 13:38 | links

Lauric,
Man "tagad", jo neesmu pāris gadus sūtījis!
1.jūnijs 2012, 13:21 | links

bet vismaz zināsi, ka aukla tiešām nāk no turienes, no kurienes tai jānāk..
1.jūnijs 2012, 12:10 | links

Ne vis tagad,bet jau sen ar to ir jārēķinās.
1.jūnijs 2012, 11:26 | links

Power Pro s8s Eboat.lv diez vai no "štatiem", ne? Vai vispār kāds LV veikals tirgo PP, kas nav no Ķīnas?
Te ar tiem nodokļiem jau tagad jāsāk domāt, vai maz no štatiem sanāk lētāk...
1.jūnijs 2012, 11:19 | links

Varbūt kāds lieto Rapala Titanium stretch braid (green) . Vai ir vērts ņemt ? Kā uz mezgliem tur nepūkojās sezonai pietiek ?
29.maijs 2012, 18:47 | links

30 nogriezu tāpēc, ka virsū aukla bija kkādi melni knibuči:@
25.maijs 2012, 21:16 | links

Post meridian-PM.:D
25.maijs 2012, 21:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager