Pītā aukla

Viss par un ap to.
zivis ķeras abiem? nu tad kuļi jūs te...
23.maijs 2012, 23:49 | links

griez griez gudrīt..!pēc katras trešās copes reizes..! :D cik auklas sezonā Tu maini..!? :D Par to arī iet runa.,ka aukla kalpo ilgāk..! :D
23.maijs 2012, 23:42 | links

vecīt, aulas galu, kas ir sapūkojies ir jāgriež nost.
Tik neraksti lūdzu ka lielākie auklu ražotāji visi kā viens iesaka to sasmērēt.
23.maijs 2012, 23:11 | links

nekļūsti smieklīgs.. Tu ar neapbruņotu aci redzi tur pūkas un sarus..? :D Neredzi.,bet ja silikonu nelieto aukla ar laiku nolietojas tā ka uz tās ir reāli ar aci redzamas pūkas un sari..! Lietojot silikonu līdz tam būs ilgi jāgaida..! ;)
23.maijs 2012, 23:02 | links

ja reiz viņš nesarojas un nepūkojas, kur tad viņš ar laiku pazūd? vai tad izgaro?
23.maijs 2012, 22:51 | links

jjanis>Aptaukojot auklu ar sveķiem arī viņa talāk nelido,gudrīt..? Beidz smīdināt mani.,tas ir fakts,ka slidenāka viņa paliek un lido tālak..! :) Turklat pārklājot ar silikonu.,nekas tur nesarojas un resnāka viņa nepaliek,tā kārtiņa nau milimetra biezumā.,kārtu neredz.,un tā neko nepalielina..!
:D :D :D Turklāt nevis čakarē auklu.,bet saudzē no sačakarēšanas.,sarojas tad ,ja Tu viņu lieto bez palīglidzekļiem..! :D
23.maijs 2012, 22:30 | links

OskarsB,
vienīgais iemesls kāpēc čakarēt auklu ar kaut kādu silikonu manuprāt ir lai novērst auklas sasalšanu ja copē pie mīnusiem. Iemetiena attāluma palielināšanās ir mīts.
Cilvēks ir nopircis 0.09 auklu, un gribēja vēl tievāki, ar to tik iemeslu, lai zivtiņa to nepamana. Pārklājot auklu da ar jeb ko, palielinās tās diametru. Jebkurš cilvēks, kurš ir kādreiz lietojis silikonu saprot, ka tas ar laiku no auklas sāks atdalīties -saroties, rezultātā uztinot aklu ūdenī tā izskatīsies vismaz divas reizes resnāka. A kāpēc mēs tad pērkam tievu auklu?
Ja, iespējams, iesmērēta aukla nezaudēs tīk ātri krāsu, bet nesaprotu kam tas ir nepieciešams, it īpaši, ka Salmo Elite Braidam ir diezgan laba krasas noturība.
numberone23, nekad pīto auklu ne ar ko neesmu sērējis un īpaši microjigam to darīt neiesaku
23.maijs 2012, 21:52 | links

Fugu>Protams atkarīgs arī no mānekļa..Tapēc šos visus faktorus ir kopā jāņem.. Bet tici man Tu paņemsi plakanu auklu negludu.,un es paņemšu apaļu un gludu.,man metiens izdosies ievērojami tālāks.! Diegs paliek diegs.,bet ja nau gluds un apaļas formas ,tas pats sevi bremzē..! :)
23.maijs 2012, 15:55 | links

šaausmas,apaļa aukla,plakana aukla...ārprāc....vaitad tās plakanās ir tik dikti plakanas ka aizmest sūdīgi :D taisni vai jāsmejas....pirmkārt ne vienmēr ir jāmet 100m i to labi ja kādam sanāk aizmest tos 100m. Diegs pats par sevi ir viegls,kā atvēzēsies tā aizmetīsi un drīzāk jau no mānekļa ir vairāk atkarīgs nekā no auklas,auklai šinī lietā vispār nekāda lielā loma nav. Koroče apaļa vai plakana...var gadiem diskutēt kuram kura liekas milimetru pie milimetra ideāla,katram savas domas un sava rīcība,takā...viss bumbās :D
23.maijs 2012, 14:28 | links

numberone23> Aukla gan būs laba,tāda paša diametra..Apakšā zem viņas ieteiktu netīt izoleni.,tas man šķiet pat stulbi ,tā darīt..:) Uztin zem viņas mono auklu kādu vecu nevajadzīgu..!
Es savu PP auklu nopūšu ar silikona baloniņu ,kas domāts auto saloniem.,viņš uz auklas izveido tādu gludu aizsargkārtu.,kas mazinās noberzumu auklai un tās krāsai.,turklāt lidos arī labāk un atgrūdīs ūdeni.,neļaujot tai piesūkties un kļūt smagai..! :)
23.maijs 2012, 12:36 | links

Sveiki!

Jautājums, man ir salmo micro jig kāts ar testu 0-8gr garums 2,10 m iegādājos arī auklu elite braid pīto 0,9, iespējams ka vajadzēja tievāku , bet veikalā nebija, Problēma tāda ka garums ir 91 metrs bet man spole okuma trio 30 , ko man apakšā labāk uztīt?
kādu auklu tit vai izolentu lai būtu pilna kasete?

Pie reizes ar ko labāk vinju iesmērēt lai labāk lido?
Paldies
23.maijs 2012, 10:44 | links

Protams, ka plakanā aukla tik tālu nelidos, kā ideāli apaļa un tik pat gluda- fiziku jau nu mums neizdosies apmānīt!
Es gan nez pa to nodilumu, cik noprotu tu uz lašiem, tad varbūt, bet ezerā ka laižu uz velci, bieži ļauju lai iet pa akmeņiem vobleris un arī gumijzivis, kad mētāju, ezeram man pagaidām nekāds nodilums nav parādījies..
Uz viena kāta man Sufix 832 un otra PP S8S, man jau labāk patīk sufix, bet PP arī nav ne vainas galīgi, tikai pa cik plakana, protams, kā jau minējāt jārēķinās, ka māneklis tik dziļi nelīdīs :)
15.maijs 2012, 08:11 | links

Hmm silikons varētu būt interesanta štelle ziemā. Būs japamēģina.
14.maijs 2012, 23:51 | links

Pamēģini silikonu ,kas domāts auto salonam..! pūšamai flakoniņš,atgrūž mitrumu un parklājas ar kārtiņu aukla,kas padarīs arī garāku mūžu auklai..! :)
14.maijs 2012, 23:48 | links

Par silikonu neko nemācēšu teikt, bet ir mesti vobleri gan ar parasto gan S8S un ar S8S vobleri lidoja tālāk. Uz doto brīdi es esmu par parasto PP, lai gan ir jau arī citas alternatīvas PP kā Fins.
14.maijs 2012, 23:46 | links

plakana tač parasti loģiski nelido talaak kaa apaļa..nu nez ,es nopirku ,pagaidām viss patīk.,lido labi..nu par to ka skaņa viņai ir ,piekrītu,bet man pajāt..,tas neliekas par traucēkli ..
starpcitu appūšot ar silikonu to PP viņa nelidos sūdīgāk kā tā astoņu dzīslu..
14.maijs 2012, 23:44 | links

Oskar salīdzini 8 dzīslu ar parasto PP un tad sapratīsi ka parastā PP nu nav gluda. Ja nav S8S tad brauc tik šurp, iedošu kādu gabalu :D
14.maijs 2012, 23:39 | links

:D nu sasmīdināji...nau gluda.,nelido un mehaniski kaut kāda ..es teiktu ka ir gluda ,lido pat ļoti labi un cik es manu ir 6as dzislas.. :)
14.maijs 2012, 23:37 | links

Izmēģiniet PowerPro auklu, un jūs sapratīsiet – tā ir katra makšķernieka sapnis, un katras zivs murgs!
Man patīk :D
14.maijs 2012, 23:36 | links

Zogs atsitējs nav aktuāls ar kādiem 50lb :D
14.maijs 2012, 23:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager