Pītā aukla

Viss par un ap to.
Jau iepriekš esmu runājis,ka copei iekš LV nepērku neko sen vairs! Izņēmums ir nepieciešamība un sevišķi pievilcīgs piedāvājums!
13.maijs 2012, 00:51 | links

Nanofil noteikti nav tā dārgākā aukla , manā gadījuma cena bija ls 9,35 par 125 m .
Tas protams ir nepērkot LV .
Šobrīd izskatu iespējas pasūtīt arī iebarošanas ēsmas no aizrobežas . Izskatās ka šeit uz vietas drīzumā iegādāšos tikai pirmās nepieciešamības preces , ātri bojājošos pārtikas produktus un dzīvās
ēsmas .
13.maijs 2012, 00:39 | links

ja reiz rakstīji par problēmu ar mezgliem, tad pieņemu ka tu varētu nezināt kurus ir jāsien.
13.maijs 2012, 00:15 | links

veči, jums nešķiet ka dīvaini skan - dārgo Salmo elite nevar atļauties, tāpēc ir jāpērk pārbaudītā vērtība made in China, bet lielākā daļa jau esat izmēģinājuši Nanofilu.
13.maijs 2012, 00:11 | links

jjānis
Jurik, nanofilam mezglus ir jāsien tos kas norādīti pamācībā.

Vai tad es rakstīju ka nezinu par tiem mezgliem ,
griezuli un āķi sienu tikai šādi , es par jaunu mezglu izzināšanu .
13.maijs 2012, 00:06 | links

Lasām tekstu pareizi , speciāli ieliku iekāvās paskaidrojumu . Citāts :pieci silikona kembriki kuri pie dziļuma maiņas tiek nobīdīti no pludiņa .
Vēl varu piebilst , ka ļoti mīksta silikona , precīzi piemeklēti pēc diametra , jā un pirms uzlikšanas un noņemšanas tiek saslapināts .
Bļin brīžiem manējais tik pareizs , pats brīnos .
13.maijs 2012, 00:03 | links

Man arī Nanofils nepatika, bet dēļ tā ka viņa ir balta, džigojot nevar to redzēt uz debess fona.
Jurik, nanofilam mezglus ir jāsien tos kas norādīti pamācībā.
13.maijs 2012, 00:02 | links

Pie berzes nanofils sāk sadalīties reizinātājos -tur, kur stumdi kembrikus vai kur pluds šļūkā. Tāpēc jau par nanofila pielietojumu pārsvarā min mazgumiju mētāšanu, jo tur šādu problēmu nav =)
12.maijs 2012, 23:55 | links

Nanofil 0,10 uztinu ātrai spolītei kuru uzliku uz mačkāta .
Šobrīd secinājumi pēc divām ne visai aktīvām copēm ; problēma ar mezgliem , ļoti labi slīd , netur norādītos parametrus .
Vakar zaudēju līni , pārplīsa aukla pludiņa stiprinājuma daļā(pieci silikona kembriki kuri pie dziļuma maiņas tiek nobīdīti no pludiņa ) , kaut arī no rīta pārsēju un nogriezu dažus metrus kuri uz aci likās neviendabīgi dažviet mazliet paspurojušies .
Atbraucot mājās pārbaudīju gredzenus izsaucot vispārējo sajūsmu savu sievišķu vidu , kuras nekādi nevarēja saprast ko es gribu ieraudzīt uz tā kāt ar to lup. Tagad esmu neizpratnē , jo uz fīdera uztinu 0,15 , vēl jāmācās siet mezglus .
Kāda ir jūsu personīgā pieredze ar šo auklu ?
12.maijs 2012, 23:48 | links

lūk salmo auklu cena gan ir problēma arī manuprāt.
12.maijs 2012, 23:09 | links

Tā kā Salmo pacēla cenas, tad arī izdomāju, ka vairs nepirkšu //principa pērc//, ja jau cena vienā līmenī ar PP...

Tā nu sagadījās, ka paņēmu kabeļu auklu un citu vairs i nemaz nemeklēju, pēc salmo nemaz nelikās sliktāks variants :D:D Nākotnē gan gribas pamēģināt to jauno power pro =) super 8 slick, tikai tāda paplakanāka ir, bet tomēr tas gludums pievilina :D
12.maijs 2012, 22:03 | links

Šo jautājumu nevaru komentēt ,jo Salmo pītās auklas nezinu-neesmu pircis un lietojis Pirmā pītā aukla kuru izmēģināju bija Fireline sajūtas bija divejādas gan sajūsma gan skepse .Praktiski Kabilas aukla mani nav pievīlusi.Varbūt vainīga pieraduma mānija -nezinu Nav laika veikt šādus salīdzinošus testus :DD
12.maijs 2012, 21:55 | links

tur nav vairs ko pierādīt, visa vaina starp ausīm
12.maijs 2012, 21:48 | links

Salmo toč nepūkājas, būs vaina kaut kur spolē/kātā....

Varu ielikt bildi ar intensīvi lietotu salmo auklu 2.5 sezonas. Nevienas pūkas :)))
12.maijs 2012, 21:42 | links

nu nezinu.,vai nu tad esam pirkuši dažādās vietās viņas vai nu .,vai nu ..:) Jo man ar spoli un kātu viss ir bijis idealā kārtībā.. un čoms kas lieto sufix832 arī tagad ir priecīgs ka savu salmo elite braid nomainija..!
12.maijs 2012, 13:12 | links

nu nez. man salmo elite braid nepūkojās. uz vienas spoles būs jau 4tā sezona... tad jau suffix 832 vairāk plūksnojās.
12.maijs 2012, 13:06 | links

Pirku to Fishbonā bet vai tur tā vaina ....
12.maijs 2012, 12:40 | links

Salmo pītā tač ir mēsls.. :D Tur nevar būt divu domu.. :) Riktīgs pūkainais variants..
12.maijs 2012, 12:22 | links

Nopirku nanofīlo auklu 0.2, pirmajā copē pēc pāris metieniem garīgais uz pussešiem ... domāju spolei psc, tad kaut kā pavalkāju auklu ar rokām tikai starp kāta riņķiem- o - re kur vaina - tā slīdot starp tiem izdod tādu skaņu itkā būtu iesmērēta ar kanifolu .... varbūt es kaut ko nezinu .... apgaismojiet lūdzu... ar silikonu mēģināju iesmērēt - po....
12.maijs 2012, 12:21 | links

Nevajag rādīt.Ar spoli-kātu viss ok.Tad viss vēl bija jauns.+ vēl salmo braid tests stipri melo.Pat tas pats lētais Cabelas Ripcord par 2 reiz zemāku cenu ir nesalīdzināmi labāks pirkums.
12.maijs 2012, 12:10 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager