Pītā aukla

Viss par un ap to.
Kādu auklu jūs man ieteiktu 0.15 vai o.17 un cik šīs auklas iztur fireline vai sufix832.
27.oktobris 2011, 20:45 | links

Sufix 832 10Lb 4,5Kg uz mm tas būs pat mazak ka 0.1? Eboat'ā 0,1 ir 5,9kg...
24.oktobris 2011, 16:35 | links

NORMAR, kāpēc nekomentē "vakar noproveeju sufix 832 - 0,13 mm, izturiiba 8,2kg "???!!!
Sufix.com neko tādu nerāda????
24.oktobris 2011, 11:50 | links

To AndrisABC: Neliels precizējums - Sufix 832 sastāv no astoņām šķiedrām, 7 Dyneema un 1 Gore Performance, kas nav tas pats kas mono. Sīkāk var izlasīt http://www.rapala.lv/lv/zinas/sufix-832-pita-aukla/" rel="nofollow" target="_blank">rapala.lv
24.oktobris 2011, 10:59 | links

Vakar nomēģināju darbā jauno PP auklu. Prieks džiga vieglā un smagāka nekādi nanofili nestāv blakus. Arī spiningošanai auklas cietības dēļ nanofīls neizskatās sevišķi labs. Vienīgā nanofīla priekšrocība ir tiešām mazie diametri, copei ar ļoti viegliem mānekļiem, tas ir mikrodžigs, žibulēšana, var būt vēl kādiem copes veidiem, ko es nepiekopju. Neesmu lietojis Sufix 832, tāpēc nevarēšu objkektīvi salīdzināt ar PP, bet Sufikasam ir viens bet: auklā iepītā mono aukla (vai kaut kas tamlīdzīgs) kam tīri teorētiski vajadzētu palielināt auklas diametru ar visiem no tyā izrietošajiem mīnusiem. PP visādā gadījumā izskatījās labāka par Berkly Braid auklu, mīkstāka un gludāka. Un laikam jau apaļa, lampas gaisma izrādījās mānīga.
24.oktobris 2011, 09:46 | links

vakar noproveeju sufix 832.
0,13 mm, izturiiba 8,2kg - ideaala, klusa, mazais xrap lidoja tik taalu kaa nekad nebija lidojis, nemaz nezinaaju, ka var tik taalu aizsviest tik vieglu maanekliiti, peeec copes nebija ne kraasu zaudeejusi, ne spuras saceelusi, otru rulli uztiissu feederim.
23.oktobris 2011, 11:48 | links

AndrisABC
Nekas vēl nav aizmirsts.Tik šogad esmu noslinkojis un neesmu bijis tai pusē.Parasti jau katru gadu cenšos vismaz pāris reizes aizskriet.
:))
22.oktobris 2011, 23:29 | links

Urmaas, tu gan jau atceries kāda ir Daugava pie kokneses, ar tiem smalkajiem diegiem var vienā copē bankrotēt:))
22.oktobris 2011, 23:16 | links

Bums, tā tīri teorētiski, šķiedras iekausētas mono auklā. Lai viņa neapsaltu, auklai 100% jāatgrūž ūdens. Būs jāpapēta, vai aukla izvilkta no ūdens ir sausa. Ja tā ir taisnība, rudens copei būs akurāt. Ūdenim nevajadzētu pacelties līdz riņķiem.
22.oktobris 2011, 23:11 | links

AndrisABC
Mazākiem māneklīšiem smalkāki diegi!
22.oktobris 2011, 22:54 | links

Mans ziemas apstākļos būs viņu pārbaudīt :DD
Ražotājs sola ,ka neapsalstot ,ka visas pītās
22.oktobris 2011, 22:53 | links

Urmaas, tu jau arī salīdzināji 0,06 un 0,16. Diametram gandrīz 3 reizes starpība. Šodien no Vācijas atbrauca 0,15 nanofils un jaunā PP aukla 0,13. PP tāda nedaudz jocīga, izskatās tākā nedaudz plakana, bet reāli arī ir tievāka par nano un stingri mīkstāka. Nedaudz patestēju mezglos, PP tur 4 kg, nano tikai 3,5 kg un arī ne ar ražotāja rekomendēto mezglu, ar to turēja tikai ap 3 kg. Man ne visai patīk, ka nano aukla skrienot nost no spoles, veido tādu kā konisku atsperi. Sevišķi nepatīkami tas ir džigojot, jo zūd jūtība. Ja māneklis nav smags, auklas izveidotā atspere noamortizē mānekļa nokrisšanu uz grunts.
22.oktobris 2011, 22:45 | links

Cik kg. iztur nanofil aukla 0.15?
22.oktobris 2011, 20:17 | links

Jāsaka es arī esmu padevies Nanofil reklāmai un divas copes jau aiz muguras.Nanofils liekas mazliet stīvāks par klasisku pīteni bet tas copes komfortu īpaši neietekmē. Metienu attālums gan neliekas īpaši lielāks, bet tas arī iepriekš nav licies par mazu. Auklas tīšanas troksnis-praktiski nekāds.Tā kā kopumā ļoti labi. Auklu pirku e-bay,bet šobrīd tas vairs nav vajadzīgs jo plašā piedāvājumā tā ir pieejama poļu internet veikalā fishing-mart(ap 17 euro). Manis lietotā aukla ir ar 12 lb stiprību,kāts Salmo Elite X-twitch,spole Daiwa Caldia 2500.
22.oktobris 2011, 19:27 | links

Bumsi
Ziemai jau gatavojies?
22.oktobris 2011, 19:17 | links

Urmas man arī nanofils izskatījās ļoti simpatisks tieši slīdamībā /šodien no Vaira paņēmu/Tikai pie manekļa būs ar flaumīti jāpietōnē -briesmīgi balts.0.10 jau uztinu uz 3 peipusa kātiem Ar 0.06 aprīkošu vietējās nozīmes kātus :DD /nu ļoti simpātiska .
22.oktobris 2011, 18:35 | links

Gribu pareklame't viepļa ripcrodu. Nu lieliska aukla, tiešām. Bija salmo braid iepriekš. Metieni, it īpaši vieglajiem mānekļiem, ir 2 reiz tālāki. Nepārspīlējot. Aukla bez skaņas, un tur vairāk, nekā uz paciņas rakstīts. Krāsa gan mazliet pabalēja, bet tas jau neko nemaina. Pēc 10 intensīvām copes reizēm, auklai nav nekāds nodilums. Perfekti. Būšu atradis savu auklu.
22.oktobris 2011, 14:26 | links

Tonis:))
Uz pāris stundiņām biju noskrējis līdz ezeram šaipus šosejas.Laivā nekāpu,šeptēju no krasta.Bij ari zivis,dažas pat lielas!
22.oktobris 2011, 13:48 | links

Urmaas,pa kuru laiku?Tu tak šodien nelāgi juties...
22.oktobris 2011, 13:45 | links

Jā, te traģikomēdija kautkāda, nevis pītās auklas tēma :DDD
Viens, kam daudz laika un dīvaina motivācija jau agrāk pamanīta, ar postu skaitu un zīmju apjomu, cenšas demagoģiju jaunatnei iepotēt, un tirgotājus / pārstāvjus vietējos ar lietotājiem sanaidot. Vismaz tā no malas sāk izskatīties.
Otrs, kam expektācijas pret produktiem fantastikas / multfilmu līmenī ...
Un trešais ...
... Normark, Tu esi ņuņņa :)))))))))
Neradi precedentu, ka katram nīdētājam naudu par pirkumu atgriez.
BTW, ja tās atgrieztās auklas dia man derēs (atraxti PM, pēc atgriešanas), par saprātīgu cenu to lietoto bālo auklu labprāt atpirktu :)
22.oktobris 2011, 13:43 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager