Pītā aukla

Viss par un ap to.
AndrisABC
Šodien atkal biju "testēt" nanofil aukliņu.Nesadzirdēju nekādu troksni.Ne iemetot,ne ari velkot.Iemetienā pat 0,16 mono ir skaļāka.Nano vispār nedzird.Velkot skaņu no riņķiem,pretēji pītajai kura ir paskaļa,vispār nedzird!Nezinu par lielajiem izmēriem,bet 0,06 ir galīgi nedzirdama.Vēl atlika "notestēt" pa Daugavas akmeņiem un gliemežiem.Pagaidām esmu dikti apmierināts.
:))
22.oktobris 2011, 13:40 | links

Sufix es lietoju sudzeties nevaru... spinngam loti labi der un tieva un loti izturiga.. protams ja pa daugavu meta vai velce ta jau visas auklas pa akmeniem vai gliemeziem izspurojas...
22.oktobris 2011, 08:32 | links

te vesals grāmatu sējums sanāk.., no izdevniecības "Zvaigzne AntonsB"! :D
22.oktobris 2011, 00:33 | links

a kur antons? :D
21.oktobris 2011, 23:39 | links

Domenix. Pagaidām vislabākā aukla, ko esmu lietojis ir Stren Sonic Braid Lo-Vis Green, Viņa ir klusāka, skaitās, ka der arī Jūrai. Izturība mezglos ļoti laba, tāpat kā pie nelieliem bojājumiem izmaiņas izturībā mazas. Mezgli turas labi. Lietoju 0,12 un 0.14 un varu dot tikai labākās atsauksmes. Domāju, ka nokalpos vismaz divas sezonas, bet tas atkarīgs no tā, cik kurš intensīvi lieto. Vairāk par šo auklu var pastāstīt FishBon. Kā jau teicu manās acīs pēc Price un Performance šī ir labākā Latvijā pieejamā aukla ko esmu mēģinājis, pie tam šķiet, ka viņai ir pārklājums.
Nākamā pēc kvalitātes, ko esmu personīgi mēģinājis, ir Robinson grimstošā 0.16. Bet tā ir skaļāka par Stren, tests zemāks un nav tik izturīga mezglos. Nopietni paglaudot gliemežvākus tomēr vēlams pārsiet to gabalu kas apbružāts. Cena, pie atlaides 50%, kas dažreiz ir Bloma veikalos, varētu būt viens no noteicošajiem faktoriem šīs auklas izvēlē.
Nākamās ir Cormmoran Corastrong, atšķirībā no iepriekšējām divām aukla ir plakana, tāpēc īsti nezinu kā mērīt 0,24 un 0,35. Labums ir tāds, ka tās labi gulstas uz spoles un atšķirībā no apaļajām labāk tinas nost no spoles. Šīs lietoju velcēšanai un 0.35 atstāta samu makšķerei. Salīdzinājuma ar smalko 0,12 šīs ir kā striķis, kuru izskatās, ka pārraut ir grūti un tā arī ir.
Neviena no auklām nav mainījusi savu krāsu vai noplukusi, tiesa Robbinson esmu lietojis nedaudz tikai pāris reizes, katrā gadījumā Stren, ko lietoju visbiežāk neplūk, vismaz man. Visas auklas esmu pircis Latvijā.
Pītajām biežāk pinas vizulis, tas ir tāpēc, ka nav atmiņas, bet jautājumu var risināt uzliekot flurokarbona pavadiņu. Pašas auklas pinas pārsvarā iesācējiem, ļoti atvainojos man nevienu reizi nav sapinusies aukla. Šie ir divi iemesli no manas pieredzes kāpēc daudziem iesācējiem nepatīk pītās vai neredz šādu auklu priekšrocību. Pie tam pītajām sniegumu uzlabo jaunā tipa spoles, kuras tin auklu savādāk, bet tas nemaisa ar tādiem pašiem panākumiem lietot vecās spoles, bet ja rocība atļauj tomēr labāk nomainīt. Esmu rokās turējis BTC pītās, bet nu nezinu, lietot jau droši vien var un ir kas lieto, tikai man šķiet, ka labāk pieciest un nopirkt Stren. Diemžēl neesmu lietojis Sufix, tāpēc grūti ko pateikt. Tas ir tas ko īsumā varu pateikt par pītajām, bez konkrētiem jautājumiem.
21.oktobris 2011, 23:16 | links

O vēl tā pītā aukla tiek pīta :D

Zvaigzne, labāk pastāsti ar kādām pītajām auklām copē.
21.oktobris 2011, 21:39 | links

Apbižotais bērns grib nomelnot cilvēkus, kuri nav izdarījuši viņam pa prātam.

Zini, ja es būtu veikalnieks, es 5x pārmestu krustu un pateiktos Dievam, ja tādi kā Tu nekad neiegrieztos veikalā. Pāris lati mazāk, bet nervu šūnas ir paliek veselas - galu galā, tās neatjaunojas - jāsaudzē.

No malas izskatās, ka Tu te īdot centies visiem uzspiest savu taisnību. Uzmanības trūkums, pašapmierināšanās? Ja reiz savādāk nevar, tad vismaz šāds variants...

Kāpēc veikalniekam īdētāju dēļ būtu jātērē savs laiks, lai darītu lietas, kuras viņam nav jādara? NAV ČEKS - pats vainīgs! Pārdevējs taču nav gaišreģis un kā zināms - laiks ir nauda, bet zemē nomests laiks ir zaudējumi.

Piedodiet par cepšanos, bet ienākot jau kuro dienu un lasīt zvaigznes īdēšanu. Man nepatīk čīkstuļi - vārgi cilvēki, kurus es necienu. Ja iepriekš man patika sekot Zvaigznes (aka Dzenītis) viedoklim, tad tagad vienīgais, ko man uzdzen viņa teksti ir nožēla un riebums.

Esi VĪRS - NEČĪKSTI KĀ MAZA MEITENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.oktobris 2011, 21:25 | links

Principā, ja manis rakstītajā nav nekā derīga diskusiju pēc 20.oktobris 2011, 08:40 var izdzēst, tā būs kaza dzīva, vilks paēdis un ganiņam vieglas smiltis.
Ja kāds uzskata, ka viņam ir tiesības teikt, lai kāds aizveras, ceru ka šī nebūs tā vieta, kur šādas personas klausīs.
21.oktobris 2011, 21:15 | links

Rots, es ne pret vienu nenostājos, tu esi kārtējais kam jāatbild un tā šī tēma piesārņojas.
Ja tas kas atbild uz Jūsu jautājumiem ir pelnījis ban uz mūžu, tad ko ir pelnījuši tie kas jautājumus uzdod?
21.oktobris 2011, 21:07 | links

Kāpēc stār tu nostājies viens pret visiem?
Admin, varbūt šai IP adresei un nikam jādod bans uz mūžu...
21.oktobris 2011, 20:56 | links

Zvaigzne, OK . Es visu sapratu .Tu esi vislabākais. Tāpēc par tevi neko vairs neteikšu. Labāk runāsim par tēmu (es domāju par auklu)!!!!!!!!!!!!!!!
21.oktobris 2011, 20:53 | links

janis.a es uzskatu tieši tāpat kā tu, tikai par tevi.
Tev ir 3 komentāri šinī tēmā par tēmu un vari pats saskaitīt cik komentāru par manu aizvēršanos.
Es tikai atbildu uz Jūsu ... nezinu kā nosaukt. Varam vēl pāris dienas paturpināt, ja tev ir ilūzijas ka man var muti aiztaisīt ciet. Es zinu par ko rakstu un par vārdiem atbildu, bet tu negribi ar tādiem kā es dzīvē satikties, kapēc?
21.oktobris 2011, 20:45 | links

mww2005, tā tu veicini to attīrīšanos? Esmu vairākas reizes rakstījis - nerakstiet man un es neatbildēšu, 4lp Jums nav slinkums skandināt Zvaigzne aizveries, man arī ir pieredze darbā ar ..., varu vēl pāris lapas atbildēt, apklusīsiet Jūs, apklusīšu es.
21.oktobris 2011, 20:39 | links

Zvaigzne. Tu esi īsts latvietis. Cepuri nost. Tāpēc mēs esam tur, kur esam, tāpēc, ka mums ir tādi tautieši. Kas ir daudz maz izglītots sapratīs. Varbūt tiešam ir vajadzīgi tādi indivīdi, kā zvaigzne, , lai saprastu mūsu galveno problēmu...... Atvainojiet, bet diemžēl tēma ir par pītajām auklām, bet ne savādāk.....
21.oktobris 2011, 20:35 | links

Nee, tomer kadam taa chupinja jakustina.. Zvaigzne, atrodi sadalju par spoleem un tur turpini !
Atlauj sai teemai nedaudz atkopties un attiiriities.
21.oktobris 2011, 20:24 | links

Es pievienojos, un vēlētos lai saraksti izvērtē pēc būtības. Jo pārskatot saraksti, cik saprotu pilsoņiem nepatīk, ka neļauj ņirgāties par nepieredzējušiem makšķerniekiem, aizstāv savas tiesības publiskā telpā un atbild uz vairāku personu nepatiku pret tiem, kas atļaujas rakstīt vairāk kā divus nepaplašinātus teikumus.
21.oktobris 2011, 20:19 | links

Pievienojos prasībai. Jābūt taču kaut kādiem rāmjiem. Žēl, ka ir indivīdi, kuri savu es var izteikt tikai internetā. Es negribētu ar tādiem sastapties dzīvē. Nekā personīga.
21.oktobris 2011, 20:07 | links

Cien.admin,vai būtu iespējams kaut nedaudz ierobežot lietotāja Zvaigzne aktivitātes,citādi "planēta Zeme" vairs nevar atrast tēmai atbilstošu informāciju!
21.oktobris 2011, 19:39 | links

edvinss, par kuriem portāliem tu runa tur kur vidējais posts ir reizi nedēļā? Paņem izgriez visu tekstu no pirmā komentāra līdz pēdējam, un atrodi kuri ir komentāri komentēšanas pēc, tas ir tādi kā tavējie - kuram kaut kas nepatīk, neatradīsi, ir vai nu dalīšnās pieredzē vai arī atbildēšana tādiem kā tu ... tā kā atvainojos tādi kā tu piesārņo šo forumu vairāk nekā es...
21.oktobris 2011, 18:32 | links

Īstenībā riktīg' labs nosaukums šim seriālam - "Pītā aukla" :D :D :D
21.oktobris 2011, 18:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager