Pītā aukla

Viss par un ap to.
Man liekas citos portālos tevi ātri atšūtu.
21.oktobris 2011, 18:25 | links

Li te varētu izlobīt tekstu,laikam jāiesip dzērvenīte.
:)
21.oktobris 2011, 18:24 | links

edvinss, esmu reģistrējies visur, tas viss tiek darīts eksluzīvi priekš tevis. Un lai neaizmirstos, vienmēr esmu soli tev priekšā, piemēram, atnāc mājās, gulta silta, skaidrs, ka tur pirms tevis zvaigzne bijis....
21.oktobris 2011, 18:22 | links

Tg ir tik daudz kas sarakstīts, ka pat ir slinkums visu lasīt=]
21.oktobris 2011, 17:57 | links

:DDD, super-lasām-gabali.
Aprēcos, iedomājoties kāāādas sūdzības Zvaigznes kungs spēs ģenerēt, kad viņam būs 65...70 gadi - īstais perdeļ-kašķa vecums ;))) Pieredze un iemaņas ar gadiem tik uzlabojās. Būtu labāk savu enerģiju citur ieguldījis.
21.oktobris 2011, 17:52 | links

Zvaigzne,ja man vairāki pateiktu ,lai es apklustu es ņemtu vērā.Ceru ,ka tu neesi vēl kāda copes portālā reģistrējies.
21.oktobris 2011, 17:51 | links

janis.a, ja nebūtu uzrakstījis man nebūtu jāatbild un tagad izlasi pats savu komentāru.
p.s. žults man nav pilnīgi nekāda, man žēl tos darbiniekus, kuri dēļ ... varbūt parakstīsies rakņāties pa čeku ruļļiem
21.oktobris 2011, 17:02 | links

zvaigzne. Latviešiem ir tāds teiciens: ar diegiem nav aršana, ar mu....ķiem nav runāšana. Es domāju, ka Jūs sapratāt. Laikam tiešām žults iet pāri malām. Vēlreiz saku, ka šeit iet runa par tehniskām lietām bet ne par uzmetējiem. Žēl, ka Jums to nevar ieskaidrot. Diemžēl. Nu nedrīkst forumu pārvērst par personīgo ruporu. bet Jums jau laikam to nekad nesaprast.
21.oktobris 2011, 16:56 | links

Sarunājas divas vistas:
-Bet manas olas saimnieks pārdod par pieciem santīmiem dārgāk nekā tavējās!
-Nu un tad? Neiešu jau par pieciem santīmiem pakaļu plēst!
21.oktobris 2011, 16:56 | links

Bljitka, ne viss ir tā, kā izskatās.
21.oktobris 2011, 16:41 | links

Headhunter esmu pārliecināts ka esi piecriez lielāks sū... par mani, jo ko vairāk par iek...āšanu forumā tu neesi spējīgs.
21.oktobris 2011, 16:40 | links

Atļaušos pārnest no sadaļas "anekdotes" :
Kāds cilvēks Latgalē ārzemju tūristam paskaidroja ko nozīmē Latvijā kapu svētki! Viņš teica ka tie esot dead peoples festival!!!

Kaut kā liekas, ka šinī tēmā arī ir panesies festivāls, atliek tik noskaidrot- kādu pīpļu :D
21.oktobris 2011, 16:38 | links

Man jau likās ka šis ir tāds sakarīgs copmaņu portāls....filologiem...filozofiem..demagogiem un deputātiem ir citas publiskas vietas kur izcelties:)
21.oktobris 2011, 16:38 | links

Eu, nu pietiek to sū...oi zvaigzni kustināt.
21.oktobris 2011, 16:34 | links

Skrejejs ... par kādu krāsu tu raksti?
21.oktobris 2011, 16:29 | links

Cien. janis.a! Kurā vietā esmu rakstījis par pirkšanu un pārdošanu?
Būtu mazāk to, kas uzskata par vajadzīgu kaut ko iestarpināt, tēma sen jau būtu atlekusi savās sliedēs, bet nē, kaut kas jāiedēj, tas nekas ka pašam nav par ko par pītajām auklām teikt. Es saprastu, ja pārmestu kāds, kuram šī sarakste traucētu konkrētu jautājumu par pītajām auklām noskaidot.
21.oktobris 2011, 16:27 | links

Zvaigzne tak nopērc jaunu,un uzprasi lai pārdod bez krāsas,un nebūs tev te jāčīkst.
21.oktobris 2011, 16:24 | links

Cien. Bljitka, redzi tu vērsies pie manis, man jāatbild, kur te alkas pec popularitātes? Būtu uzmanīgi lasījis, saprastu kāpēc no PM aizgāja uz publisko.
21.oktobris 2011, 16:21 | links

Cienījamais Zvaigzne. Ja Jūs gribat runāt par pirkšanu un pārdošanu, tad ir tāda sadaļa. Bet nepiesārņojiet tēmas, kurās cilvēki dalās par tehniskām lietām bez apvainojumiem viens otram.
21.oktobris 2011, 16:19 | links

Vīri..nu tas jau paliek nedaudz smieklīgi..ja jau cien.Zvaigznei tika jau atbildēts PM..kāpēc nerisināt tālāk šo lietu arī PM...jeb tādas alkas pēc popularitātes ka acīs cērtās?:) Sorry..jau kuro dienu lasu cik viss ir slikti un nav pareizi...un neviena vārda par pītajām auklām...:)
Es arī neatbalstu ,,torgašus,, kuru uzdevums ir pārdot da jebko un jebkam...bet visi taču nav tādi...gadās arī pārpratumi un cilvēciskais faktors...tas arī jāņem vērā....lai kurš te arī būtu vainīgs...vienalga ne jau tā to visu risina....:) Cieniet sevi...un citus:)
21.oktobris 2011, 16:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager