Sienāzis. Jautājumu centos risināt ar lietotāju FishBon izmantojot PM, uzrakstīju viņam situāciju. Man atbildēja. Pēc manis, ja ražotājs tic klientam, ražotāja pārstāvim čeks ir sekundāra lieta un tas nemaisa izskatīt gadījumus un tā ir cilvēka cienīga apkalpošana. Papildus, tas ļauj izprast vai kāds nevelk ko pa kreiso iekšā un kāds ir apjoms, kas nāk no malas. Garantijas lietas sen tiek regulētas starp ražotāju un pārstāvi un ticiet man, ražotājs savam pārstāvim nekādus čekus neprasa. Par neatbilstošu pieeju imidžam arī uzrakstīju. Par to man pārmeta un sanāca rakstīt šos garos palagus. Pie tam FishBon savu atbildi nav atļāvis publicēt. Cik beigās sapratu man atbildēja veikala pārstāvis, kas par šo lietu nav informējis to personu, kas atbild par attiecībām starp ražotāju un klientu. Varbūt ir, vienkārši pēdējais izteiciens, ka man neesot neko pārdevis un tāpēc, lai nevirzu pretenzijas, liecināja par pārdevēja, nevis pārstāvja atbildi.
Uz doto brīdi, ko viņš dara viņš es nezinu, iespējams ir pajautājis tai personai, kas atbild par ražotāja - klienta lietām vai īpašniekam ko darīt, iespējams, ka nav un uzskata, ka situācija ir izsmelta.
No savas puses esmu atradis, ka Kimko vēl ir dzīvs un pat vienu Berkley kātu internetā tirgo. Gaidu zvanu no viņiem vai viņi varēs sameklēt čeka kopiju. Sliktākais ir tas, ka pirku skaidrā naudā, un klienta karte īsti neesot saistīta ar pirkumiem. Zinu kāda tā ir p*** sameklēt pirkumu, bet ko padarīsi, ja FishBon man netic, ka esmu preci pircis tepat. Pie reizes Pure Fishing esmu paprasījis Eiropas pārstāvniecības vai tās pārstāvniecības, kas atbild par Latviju kontaktus, gadījumam, ja tomēr Kimko atteiksies veikt tādu anormālu darbu, kā sameklēt divu mēnešu ietvaros čeku lentē kopiju.
Ja FishBon būtu rīkojies atbilstoši ražotāja pārstāvim vai kaut izrādījis interesi un apskatījis produktu, un secinot rūpnīcas brāķi tālāk vērsies pie ražotāja, tad es neko neteiktu un viss šis Jums nebūtu jālasa.
Par attieksmi pret mantām, tieši Šekspīra komplekts bija par iemeslu kāpēc nevērīgi izturējos pret čeku, spole nokalpoja gadus 5 un ja grib to var salabot un lietot tālāk, kāts kalpo no 1993.gada un tiek lietots vēl šodien.
Ja kādu interesē, kā esmu vērsies pie FishBon, varu nosūtīt savu PM viņam, FishBon atbildi tikai ar FishBon atļauju, piedodiet tomēr PM.
21.oktobris 2011, 15:45 |
links