Pītā aukla

Viss par un ap to.
Nu nez man vecais nopirka salmo pīto(Nu lab tā jau bij pirkta BAF veikāla) itkā bija ražota japāna un spurojas kā velns:/
1.oktobris 2011, 11:38 | links

renčik, PP 10 lb ir ļoti pietiekami! Ko ta šlepēsi ar resnākām? Bez specifikas jaudīgāku nevajag! Par citām nezinu, man tikai PP
1.oktobris 2011, 10:48 | links

lbruno: vai tā bija tā, kas 50 lati par 125m ? :D
30.septembris 2011, 21:50 | links

Neko labāku par Daiwa Tournament 8Braid neesmu lietojis.
30.septembris 2011, 21:07 | links

man ir aizdomas, ka džeki nespēju atrast zivi, jeb nelabvēlīgu laiku copei noraksta uz troksni :)
taču ticībai ir jābūt, bez tās necopē :D
ja ticēsi, ka tā ir īstā aukla, tad arī būs viss ok.
klusa aukla ir gluda aukla. pavelc bodē ārā un pavelc caur pirkstiem. vai zobiem :D ja reibst galva, tad skanēs.
30.septembris 2011, 20:45 | links

marti
biede gan!jo ja jau monofilai auklai ir tada lieta ka skan nomainiju uz citu ta neskan un uzreiz bija copes!!Pa to skanesanu te bija vel rakstits dzeki rakstija ka skan nomainija auklu un cope uzreiz paradijas!plus man te paris comi pa to pasu ir stastijusi!!bet ir jautajums ka lai zina veikala kura pita skan kura neskan!!cik cilveku tik viedoklu!
30.septembris 2011, 20:38 | links

sufix 832 pūkājas ka nu tik :)
salmo praktiski nespurojas un nepūko.
bet klusāka ir sufix, salmo skaļāka.
lietoju paralēli abas un esmu pārliecināts, ka nekāda skaņa nevienu prom nebiedē.
nedomāju, ka sufix cena pret salmo ir tā vērta.
ņēmu to sufiksu elkorā, kad bija atlaides (gandrīz par puscenu). savādāk diez vai būtu bijis priecīgs par pirkumu. neesmu mēģinājis berkley un powerpro, iespējams, ka tās ir labākas.
30.septembris 2011, 20:19 | links

epox59
ta salmo pita aukla neskan???jo ir pitas auklas kas skan un copejot ezera ta skana atbaida zuves!
30.septembris 2011, 20:14 | links

renchix > Salmo jau nu noteikti nespurojas !!!
Vecajiem Sufix pie intensīvas copes reizēm pa kādai spurai parādās , bet ne Salomo Braidam ! Lietoju intensīvi jau otro sezonu , pat krāsu nav zaudējusi
30.septembris 2011, 19:29 | links

Par skaņām es ar neko nesaprotu, ok tad jāņem 0.15mm, tievāku negribās, jo ar pīto copēšu tik 1.x! Ja SALMO spurojas, tad paliek Power pro un Sufix 832, un tad no šīm abām to dārgāko?! :D
30.septembris 2011, 19:22 | links

Man uz līdakām stāv Power Pro 10 Ļibri, resnāku nu nemaz neprasās. Par kādu skaņu jūs runājat, nesaprotu pilnīgi un galīgi....
30.septembris 2011, 19:05 | links

P.s. Bet varbūt nemaz nemēģini ar pītajām, jo atpakaļceļa pēc tam nav :DDDDDDD
30.septembris 2011, 18:34 | links

Renchix, visas 3 esu lietojis, un visas labas.
Vislabākā, protams, 832 (šo gan lietoju pirmo gadu, bet abas pārējās jau ilgus gadus). Paņēmu tieši 0.18. Kad uztinu, sapratu, ka pēc "vizuālais" / uz pakas uzrādīto, varēju pat 0.2mm ņemt. Izskatās reāli tievāka. Bet zacepā noraut, patiešām grūti.
Tā kā, ja kvalitāte Tev svarīgāka par cenu, es ieteiktu 832. Un 0.18mm izmērs ir baigi OK, ja uz līdakām ej. Ideāls, pēc manām domām, bet neesu experc (ķipa IMHO), špiņiem ar testu līdz 40g un attiecīgiem mānekļiem. Pac x-twitcham viņu lietoju. Tesc, laikam līdz 23g.
30.septembris 2011, 18:32 | links

renchix > Der visas Tevis nosauktās , tikai Sufix 832 būs klusāka par Salmo Braidu , par PoPR nezinu .
-diametrā pilnīgi pietiks ar 0.16mm .
30.septembris 2011, 18:24 | links

0,18 par resnu mētāšanai-pilnīgi pietiek ar 0,13!
30.septembris 2011, 18:09 | links

Salmo spurojas:/
30.septembris 2011, 17:54 | links

Sveiki visiem!
Beidzot izdomāju pāriet uz pītajām auklām, iesakiet lūdzu kādu no šīm:
1)Power Pro 0.18mm
2)Slamo Elite Braid 0.17mm
3)Sufix 832 0.18mm
Līdaku spiningošanai, seklajos ūdeņos, pārsvarā ar poperiem. Varbūt nemaz nepāriet uz pītajām un atstāt mono?! :)
30.septembris 2011, 16:51 | links

Nu un spoli nopētīji? Varbūt tur kāds defekts,kaut kur aukla sprūst vai kas to iegriež? Papēti auklu, ja tai bija defekti no ražotāja, tad tak ne jau dažos metros, bet gan garākā posmā! Ko lai iesaka? Intersanti vnk ,kas ir pie vainas!
29.septembris 2011, 21:47 | links

Žogs, spicīti nopētiju jau pēc pirmā norāviena. Spole ir pilnīgi jauna, piektā reize copē.
29.septembris 2011, 21:03 | links

Nu man reiz nācās gabalu noriezt, nebiju laicīgi reaģējis uz defektu pēdējā riņķītī! Metu un funktierēju,kas notiek? Ik pa kādam metienam jocīga skaņa, tas pats ārā velkot! Brīžam bremzē... gandrīz jau spoli sāku ķidāt, vainu meklēdams :)) I tad kā ar mietu! Johaidi,nesen bija neveiksmīgs žvidzinājiens ar spici pa laivu... Pastos...nu jāā,plaisa! Šņore bija papostīta labu gabalu! Bet iemesla kārtīga meklēšana sākās pēc mānekļa pad...šanas!
29.septembris 2011, 20:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager