Pītā aukla

Viss par un ap to.
zipcs > Man mīļākais ir Polamor mezgls pītajai .
Tikai akurāti jāsasien , sienot aulai jābūt mitrai un vijumus ap karabīni saliec akurāti , no sākuma gāja kā gāja , tagad mezgla vietā pītā netrūkst !
29.septembris 2011, 20:11 | links

Vinnij, tu kaut ko nepareizi darīji.
29.septembris 2011, 19:53 | links

Žogs, man drīzāk liekas ka pa vidu. Negribu tekt ka visi Sufix ražojumi ir s..... , nu man tā gadījās.
29.septembris 2011, 19:22 | links

Nu labi! Kur noplīsa? Pa vidu? Galā, pie mezgla? Tā jau var diskutēt un prātot cik grib!
29.septembris 2011, 19:13 | links

Nu man tai noraušanai ir liecinieks, no šī portāla. Tātad var būt un notika! Daļēji, pie viena voblera vainīgs esmu pats, bet nu pārējie!? Nezinu, var gadīties ka trāpījās brāķēta aukla, nemāku pateikt. Uz otra spiņa ir Mikado 0,20, nu nekādu problēmu!
29.septembris 2011, 18:58 | links

Palomar knot. Vienmēr der. Bet māte Google piedāvā daudz un dažādus. Meklē, zipcs.
29.septembris 2011, 17:47 | links

Lietoju palomaru, ērts un ātrs! Ja trūkst, tad tāpat pie mezgla!
29.septembris 2011, 17:36 | links

Iesaku Palomar :)
Par Improved Clinch - it kā neesot ieteicams pītajai, vismaz netā tā raksta :)
29.septembris 2011, 17:27 | links

Palomar, vai arī improved clinch knot ar kādiem 8-9 vijumiem :)
29.septembris 2011, 17:21 | links

Kādus mezglus jūs ieteiktu pītajai auklai spiningošanai?
29.septembris 2011, 17:12 | links

Pīto auklu esmu tikai norāvis vairākas reizes,dēļ tā,ka kātam pēdējam riņķītim bija tā iekšējā keramika iesprāgusi. Un tā visu laiku čakarēja auklu līdz kamēr vnk notrūkst. Varbūt tam ar to 0,20 auklu tāds pats variants? Jo citādāk diezvai var noraut...

p.s. un tas viss dēļ nekompetences spiningošanā.. :) Pirms iemetiena dažreiz sanāca ievilkt pavadiņu,un pavadiņas virpulītis iemetienā sasit karamiku... Kārtējā skola,kura protams maksā!
28.septembris 2011, 14:18 | links

Sufixi mēdz būt dažadi... Jaunie astoņdzīslu ir baigi labi... Bet viņi ir izlaiduši arī kaut kādu marazmatisku lēto galu pa kaut kādi 6-7Ls... tur nu kvalitāte atbilst cenai... Lēts sū... ir lēts sū...
Lai gan katram jau savi + un -. Salmo braid, tāpat kā Powerpro ir baigi mīkstas, ļidz ar to vairāk problēmas ar vērpšanos, "bārdu" utml mazjiem diametriem, lai gan ar normālu spoli, gredzeniem un prātīgu mešanu šis problēmas nerodas.
Man personīgi labāk patīk izteikti cietās dedzinātās auklas tipa Fireline, bet tām atkal ir tieksme uz nolietojumu "lobīties". Bet nu katram savs...

Nu jau esmu izlepis un uzskatu, ka mētāšanai (nu izņemot džerku vai ultra smagus mānekļus uz lašiem utml.) absolūtais maksimums ir 0,15, tālāk jau aukla kļūst par baigo trosi un vairs tas metiena komfors un jūtība.
A velcei atkal nav ko čakarēties - ņem 0,3 un vari siet galā kaut gludekli.
28.septembris 2011, 14:08 | links

Ar spoli tiešām nav prāta darbs raut. Nav viņa tam paredzēta. Tad labāk paņem kādu koka gabalu, uz kur vairākkārtīgi uztin auklu, un tad tikai vilkt.
28.septembris 2011, 13:28 | links

ar spoles spēku nedrīkst raut - visai viegli sačakarēt, manuprāt, iespējams Bums teiks precīzāk pēc pieredzes... es pārrāvu ap roku aptinot džemperi un ar rokas spēku, jo sapratu, ka diez vai ārā dabūšu...
28.septembris 2011, 13:20 | links

:D
Nu tā nenormālā raušana ar pīto jau par labu spolei nenāk! :) Tad jau laikam labāk griezt nost :) citi jau puļķi kādu ieliek , un tad.
28.septembris 2011, 11:31 | links

vakardien pakāsu vienu šupiņu ar PP 0,15 auklu ieraujot kkāda zemūdens baļķi!, bija grūti noraut, bet izdevās:( Tik tg liekas ka spole tā dīvaini ļurkājās:D
28.septembris 2011, 11:21 | links

Sagittario, mūsu patikšanas sakrīt abos punktos :)))))
28.septembris 2011, 10:30 | links

njā es arī nestādos priekšā kā var pārraut 0,2 pīto... ja ierauj kokos tad pat biežāk āķi atliec vai pavadiņu pie karabīnes pārplēš, bet nu labi - pats esmu pārrāvis pīto tikai 1 reiz un tā bija 0,10 un arī baļķī. neizmantoju resnākas par 0,15 pītās - neredzu jēgu, ja neskaita 0,3 uz bušu kāta (arī nemaz nevajag tik daudz) un 0,35 uz džerka - cita specifika - resna aukla vairāk vajadzīga, lai rāvienos neraujās iekšā starp tinumiem...
28.septembris 2011, 09:17 | links

Vinnij- izsaku līdzjūtību!
Gribās teikt, ka tā nevar būt, jo tā nemaz nevar būt! Ar 0,2 pīto- manuprāt, vienalga kāda nosaukuma... Iesaku vainu meklēt citur.
Ja ar sufiksu kā šķiru esi nemierā, prasi padomu Rapalas Lizzy- varbūt vina māk ko palīdzēt. Man viņa patīk! Sufix, protams! :))) Lai gan, ja godīgi, Lizzy arī... :)))
28.septembris 2011, 08:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager