Pītā aukla

Viss par un ap to.
Labdien ,:) Kungi!
Redzeju bilde kur uz attela bija nofocheta zem mikroskopa pita aukla 0,06 un 0,08 šķersgriezuma. Un rezultata diametrs neatšķiras, bet tikai šķiedras struktura. Vai kuram no jums ir informacija tas ir gandriz visam pitam auklam vai ne un sastapa ar to ir jēga ņemt 0,06 mikrodžigam? Jo uz fotkas bija ļoti slavenais pitās auklas ražotajs.
10.septembris 2011, 12:33 | links

aigaigars > twičam un džerkam monotonās auklas tīšanas mazāk , bet parastajam špinim uzliku Sufix FUSE auklu , kas ir viss klusākā no tām , kas man ir . Man tā ''dziedāšana'' arī uzticību neievieš !
Varbūt aizspriedumi , ka lielās neķeras , nezinu.... :DDD !
9.septembris 2011, 08:19 | links

aigaraigars, es gan esmu novērojis , ka tas cik klusi ietin ietekmē. Vismaz džigu noteikti, jo tur copenei ir tie mazie riņķīši un ātrāk ietinot ir tas tipa " fiu, fiu" skaņa. Nezinu vai zivs speciāli bēg no tās , bet jūt noteikti un spriežot pēc visa ja skaņas avotam seko māneklis padomā vai kost vai ne. Vienā un tai pašā vietā pietinot mēģīnāju "vienkārši tīt: ar skaņu, un pagriežot copeni noteiktā leņķī tīt klusi, jāsaka ķeršanās atšķirība ir. Ja jau zivs ir tik pofigs pret skaņu, tad kapēc laivā jāievēro klusums, jāskatās lai viļņi neplīkšķina u.c. copes gudrības ?
9.septembris 2011, 07:48 | links

Zivs baidās no auklas skaņas - par šo jau es smejos vairākus gadus, no brīža, kad pirmoreiz izlasīju. Tad jau varbūt no spininga švīkstoņas iemetienā arī? Spoli arī vajag kārtīgi iesmērēt, ka tik kaut kas neieskanās kādā brīdī :DDDDDDD
8.septembris 2011, 23:39 | links

Domāju, ka nē. Tas par ietekmi :)
P.s. Nestrīdos :)
8.septembris 2011, 22:51 | links

Par to skaļo pīto.Es parasti tādos gadījumos iesmērē auklu ar spec smēri,un kādu laiku ir miers.
8.septembris 2011, 22:50 | links

Paldies par info! Tagat varēšu nestresot par jautājumu - vai no tās berzes var kkas slikts notikt:)
8.septembris 2011, 22:18 | links

P.S. Viens variants uz šo brīdi arī ir tieši salmo daimond agresor, tik 5-25, ar shimano nehave 2500...sīc uz vella raušanu! (striķis 10lb, bet ir bijis arī 15lb šajā versijā)
Kaut kad kolēģis savu necopi novēla tieši uz sīkšanu, bet es nesūdzos! Kaut gan,iespējams frekvences citas....zivij tīkamākas un mazāk tīkamas. Čorts viņ zin :)
8.septembris 2011, 21:53 | links

AndrisG Es PP lietoju kādu 5to sezonu un stipri intensīvi. Skaņa atkarīga no spoles, vismaz ar manis lietotajiem kātiem. Divi, vienas klases šimaņi (2500) sīc vairāk nekā piem. Abu. Ir nācies kātiem samīt spoles, skaņas paliek. Bet nešaubos ne mirkli,ka tā atkarīga no visa ar ko tai sanāk berze...
8.septembris 2011, 21:48 | links

Sorry: gribeeju ielikt bildi bet nesanaaca...
8.septembris 2011, 17:31 | links

8.septembris 2011, 17:30 | links

Visu vasaru darbojos ar sufix 832 pito 0,15 auklu uz lidakam un asariem,neviena slikta varda nevaru pateikt,laba aukla,rekomendeju ikvienam,kas doma pito jaunu iegadat!:)
8.septembris 2011, 16:53 | links

Ir, ir paskaļas, nesatraucies.
Lai gan ir tāda Sonic Braid, laikam Stren ražojuma (varbūt arī kļūdos), kas ir neparasti klusa priekš pītenes.
8.septembris 2011, 16:50 | links

Man ir salmo daimond agresor 10-30gr kāts un tg virsū ir powerpro aukla. Un liekas ka tā aukla ir baigi skaļa. Nu laikam to skaņu rada kātam pirmais riņķis? Varbūt nomainīt pirmo riņķi uz kādu citu vai vnk tās pītās auklas ir skaļas? (cerams ka kāds saprata)
8.septembris 2011, 16:47 | links

Vinnss svesszemee kker foreles.
6.septembris 2011, 21:16 | links

sienāzi piezvani vieplim .
6.septembris 2011, 21:14 | links

Kura pašlaik ir top pītā, galvenais lai neplūksnojas, jāsāk velcēt, bet aizmirsies iepirkt.

Galā likšu 10 m mono, bet nu vienalga negribas lai plūksnojas.

Ir kādas atsauksmes par to jauno auklu nanofilm ?
6.septembris 2011, 21:06 | links

Pasutiju sev NANO fil 6lb no bass pro internet veikala.
Doma tada - uzlikt uz micro jig kata un tad iemeginat.
Pirmdien sanjemsu, un kautkad nedelas vidu izmeginasu tad uzrakstisu atsauksmes!!!!
2.septembris 2011, 18:06 | links

6 un 12lb velcei? Asarus velcēsiet? Cik zinu, parasti jau ņiprākus rīkus liek. 12lb būtu tik kādi 5kg izturība. 20lb drīzāk.
2.septembris 2011, 17:37 | links

2 ilmars 638
Reklāmā norādīts salīdzinošais diametrs (ar mono auklām) pie vienāda lb lieluma.
2.septembris 2011, 16:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager