Pītā aukla

Viss par un ap to.
par Salmo tur nebij ne vārda:)
3.jūlijs 2011, 19:47 | links

FishBon, kāpēc tev šķiet ka esmu par kaut ko izmisis? Ja publiski rakstīt par Salmo: Salmo bode - Poļu kantoris tev un taviem pazītamajiem ir pieņemams, tad viss ir kārtībā.
Lai arī tādi kā nor4a varētu uztvert, vairāk teikumus nerakstīšu.
3.jūlijs 2011, 00:50 | links

Gan jau,ka kārtīgi spiežot varētu saspiest mikrometrā tos 45Lb uz 0,15mm. :))))))))))))))))))
2.jūlijs 2011, 21:46 | links

Nu, jā, tad varbūt, ja Whiplash. Bet tagad arī saprotu tavu pāris dienas atpakaļ jautājumu par auklas uztilpināšanos uz kasetes - 45lb=0.15mm :DDD nu, nu...
2.jūlijs 2011, 19:52 | links

kilka lūk te spolīte auklas:
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-32037.htm
2.jūlijs 2011, 19:39 | links

Raudive, kas tā pa auklu? 90 baksi pa 650 jardiem nudien izklausās dārgi ;))
2.jūlijs 2011, 19:31 | links

FishBon
Ne asakas!
:))
2.jūlijs 2011, 19:07 | links

Tā arī cīnamies, diemžēl tāda nu tā situācija ir.
Redz Raudive, kas pāris dienas atpakaļ taisījās doties uz Salmo veikalu iepirkt auklas, šodien Latvijā viņam iepirkties ir brrr. Masu ietekme nostrādāja :) Srarp citu tavus 600m auklas varam nopārdot par 30% lētāk nekā tu kaut kur iegādājies. Viss ir atkarīgs no tā ko tu vēlies, kvalitāti, cenu vai ko citu. Bet nu Latvijā jau viss ir brr ... Labi, lai veicas, pietiks te bezjēdzīgi laiku šķiest, jābrauc copēt.
2.jūlijs 2011, 19:02 | links

Te nesen paņēmām 600m rulīti 90$ ar piegādi, viss okey aukla laba spēcīga, testu vēl ar pudelēm nav nācies uztaisīt. Vienīgais sanāca pārplēst vienu "Ēsmas" pavadu... aukla izturēja pavada pārplīsa.. :( Esam satinuši 3 spoles un vēl 200m palikuši, to uztīšu uz karpu spoles kad atnāks biterunner spole, vai kā pareizi saucas! :) LV negribas pirkt... brrr
2.jūlijs 2011, 17:36 | links

Ja jau visu laiku grib izdzīvot uz akcīzes nodokļiem(gāzei,benzīnam,degvīnam un tt.) pastāvošā iekārta,tad kāda var būt plānošana biznesā!!!!!!!!!
2.jūlijs 2011, 17:19 | links

FishBon
Viss ir čikeniekā.Enerģija(gāze,elektrība utt),īre utt maksā tik cik maksā.Bet vairums copmaņu negrib&nespēj,vai kkā tamlīdzīgi nevēlās atbalstīt taukmūļu iegribas.Domāju ka vairumam nav pretenziju pret veikalu īpašniekiem utt.Bet pret pastāvošo iekārtu,kura mākslīgi RADIJUSI mežonīgās izmaksas!!!
2.jūlijs 2011, 17:11 | links

Tak tur jau tieši tā priekšrocība tinot no lielajiem ruļļiem, ka tu vari uztīt kaut vai 30m. Protams, ka nav vajadzīgs piedzīt teiksim 4000 izmēra spoli ar pāri pa 300m. Man jau liekas, ka cena mums ir ok, bet vienmēr jau kādam ir par dārgu. Pērc citur ja atrodi lētāk, negribu te lieki diskutēt par cenām. Pietiekoši daudz jau izdiskutēts. Veikals kaut kā tomēr jāuztur.
2.jūlijs 2011, 17:03 | links

Sorre.
PowerPro!
2.jūlijs 2011, 16:58 | links

Jāsāk jau piestrādāt pie piegādātājiem.Nākamajai sezonai Firelainu 5 vai 8Lb, 300jrd rullīti jāiesūta.LV diezgan pasālīti sanāk.Tākā sorre LV torgašiem.Pa tādu cenu,kā piedāvā šeit,lietojiet paši!
2.jūlijs 2011, 16:55 | links

FishBon, nu cīnies cīnies, tāpat visdrīzāk pirkšu citur. Dēļ izmaksām:)))
Pēc manas saprašanas, lielo rulli var nopirkt lētāk, tātad cenai arī būtu jābūt labākai, bet ne visi to tā uztver:(((....
Otrkārt, kāda velna pēc man pusi spolītes tīt ar dārgu auklu, kur varu izmantot bakingu?? Man ir 1000šās spolītes, un visām pus kasete ar vecāku auklu pietīta + pa virsu 110m auklas, no kuriem izmantoju +/- 30 metri..
2.jūlijs 2011, 16:47 | links

Patreiz no lielajiem ruļļiem ir Fireline Crystal 0,08mm un mazākais no Spiderwire 0,10mm. Piedāvātu jau kaut ko vēl plānāku, bet lielajos tinumos nav. Ceru, ka jaunais Berkley Nano Fil būs uz lielajiem ruļļie. Pie mums tas parādīsies tikai rudenī. Patreiz strādāju pie dažiem japāņu zīmoliem, lai tos arī piedāvātu uz tīšanu.
2.jūlijs 2011, 16:13 | links

Ehh, vecīt... Tev ar uztveri jau arī ir tāpat kā man - Tu uztver tā, kā Tu gribi uztvert ;))
Labi, pietiks, ka nesarunā kko par daudz ;)
Ja ķebja uvažaju :)
Labāk par tēmu - mani arī interesē tas, ko Gunča jautāja. Vai pie Tevis var uztīt mazo dn pītās? 0,06...0,08?
2.jūlijs 2011, 15:18 | links

Labdien.
FishBon, kāpēc Tavā veikalā ir tikai resnās auklas??
2.jūlijs 2011, 14:35 | links

Kilka, par auklām nediskutēšu, jo to patiešām esmu darījis jau simtām reižu. Runājot par spolēm, esmu redzējis tādus brīnumus par kuriem tu pat iedomāties nevari. Mēs sezonas laikā satinam ļoti daudz spoļu ar mūsu auklu. Nezinu, kas tev tur liekas tik smieklīgs.
Frāze "poļu kantoris" ir rakstīta, nevis izteikta mutiski un izklausās priekš tevis viņa tā kā tu vēlies lai viņa izklausītos. Vēlreiz atkārtoju, ka nesaskatu tur neko nievājošu. Aptauju protams neesmu veicis :)
Ja es redzu, ka varu cilvēkam palīdzēt ar padomu vai kā savādāk, tad rakstu kur mani var sastapt un reklamēju savu vietu. Man šķiet tas ir pilnīgi normāli, kam vajadzēs, sapratīs. Tavs nievājošais komentārs un salīdzīnājums ar Auseklīti man šķiet ir pilnīgi nevietā.
2.jūlijs 2011, 14:28 | links

Ja par tēmu - džerkam lietoju Berkleys FireLine braid 65lb krāsa moss green, diametru nezinu, jo savulaik atvilku no usa-istiem par smiekla naudiņām, uz kastītes rakstīts 29,5kg, bet uz 253 Lunas knapi 100m uzlīda. Striķis foršs, diezgan apaļš, klājās labi, izskatās diezgan nodilumizturīgs. Jauda - nu man šķiet, ka mierīgi autiņu ar tādu var šlepēt. ;)))
Vien-vārd-sakot - rekomendēju!
2.jūlijs 2011, 11:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager