es gan teiktu ka ir ļoti labi kad tirgotājs zin sīki par precēm ko tirgo,pircēji ir dažādi un ar dažādiem jautājumiem
5.marts 2019, 19:10 | links
))copmanim tirgotājam tā ir svarīga informācija,ar ko "paspīdēt"klienta acīs un atstāt profesionāļa iespaidu:)))
kurjers6, 5.marts 2019, 17:19
Panesās ne pa tēmu :( Vienkārši katram savs, nav ne pareizi ne nepareizi. Es vispār par riepām un autiņiem vispār ne vella nezinu, tupa neinteresē, tas nav man ne darbs, ne hobijs, utilitārs pārvietošanās līdzeklis. A kāda cilvēku grupa noteikti par riepām zina visu, jo tā ir viņu hobija neatņemama sastāvdaļa (piemēram tur drifta entuziasti). Bet nu nav jau obligāti ne zināt par riepām lai driftētu, ne par pītjām auklām, lai copētu, interese par materiāli tehnisko nodrošinājumu ir katram sava. Vienkārši nav prātīgi arī domāt, ka no padsmit tūkstošiem šī foruma lietotāju vismaz pāris simtiem konkŗetā tēma neinteresē. A forums jau tāpēc domāts...
JIG.LV, 5.marts 2019, 16:28
Mērķis un intelekta līmenis nosaka ieintersētību par: ko, ar ko, kāpēc un kā.
Protams visādi piemēri ir, kā piemēram NOKIA CEO, ka nolaidis kompāniju par burbuli - sacīja ka itkā visu darīja pareizi un nav ne jausmas kāpec tā sanāca, tā pat kurjeram patiešām ir iespējams vienalga ar kādiem riteņiem brauc - gumijas, kaučuka vai koka... :)
Davis-Di, 5.marts 2019, 11:25
nez...vai man vienīgajam liekas,ka lielākai daļai portāla apmeklētāju varētu būt dziļi vienalga,vai pe ir polietilēns vai poliesters vai vēl kas cits....tā pat kā man ir vienalga vai mašīnai riepa ir no gumijas materiāla vai no gummy ...:)))Ja brauktu rallijā,tad droši vien būtu savādāk:)))Man šķiet,ka copmanim parastajam ir pilnīgi vienalga,kā sauc izejvielu no kā tiek gatavots aprīkojums.Svarīgākais ir lai tas strādā...
kurjers6, 5.marts 2019, 10:52
Es jau bez pretenzijām...
fish1, 5.marts 2019, 09:37
Patiesībā abi :-)
1.The braided polyester called Dacron by DuPont was being braided before nylon monofilament lines were introduced in the late 1930s. Dacron was once the primary line for fishing before the discovery of nylon. Nylon proved to be so superior to braided
fish1, 5.marts 2019, 07:16
To JIG
Polietilēna domāju nē...
Poliestera domāju - jā.
fish1, 4.marts 2019, 20:46
kāreiz tagat var redzēt cik patiess ir 0.10mm biezums. sakomplektēju citu mikrodžigu spoli izvēlējos ar seklu kaseti un nopirku sunline siglon 0.10mm jeb 0.4 pēc japāņu mērvienības. Salīdzinot ar lēto 0.10mm biezumi stipri atšķiras. Tik smalks diegs. Nekad nebiju aizdomājies ka var būt tāda atšķirība.
kb4596, 4.marts 2019, 18:04
Viss lētais gals kā likums ir par 1-2 izmēriem biezāks. Kā piemērs LJ basara x4, 0.8# - realitātē 1.0#
onkyo, 4.marts 2019, 18:20